Android aplikacija dana
Forum Tehnologija Mobilne igre & Aplikacije

Edy Edy   18.05.2019 u 19:21

twistex, Ima, Android Settings.
FoX FoX   18.07.2019 u 19:58

Da li se sećate onih reklama pre 7,8god. kao pošalješ sms na neki broj (cena poruke je 200din) i oni ti pošalju link do neke kul aplikacije. Tad su još bile .jar aplikacije koje su dosta ograničene.

Bile su aktuelne aplikacije za x-ray skener i face aplikacije koje prikažu kako ćete izgledati u starosti...
Mislim da sam jednom poslao sms (naivan) za x-ray skener, odrali me a zauzvrat sam dobio šugavu aplikaciju koja simulira skener..

X-ray skener aplikacija se još nije pojavila i ne verujem da će se pojaviti u skorije vreme ali face aplikacija je ovih dana postala hit...

Kako ćete izgledati u budućnosti? Ako imate petlju, saznajte :

FaceApp
Welicak94 Welicak94   19.07.2019 u 02:10

Isprobah bas juce Bas realisticno izgleda.
Cranium Cranium   02.09.2019 u 22:22

A danas je aplikacija dana...Tidal. Aplikacija meseca sto se mene tice.

Jay Z je suvlasnik tidala i tvrde da je kvalitet strima daaaleko ispred spotify i deezer-a. Moracu da se slozim. Ima nekoliko kvaliteta, a najjaci medju njima je "master" sto bi trebalo da predstavlja repliku snimka iz studija, kako su oni culi tamo, tako je i mi cujemo. Jace od flac 44,1 khz rip. Pise koji albumi imaju master veziju kvaliteta. Nemaju svi. Ijaaaaaaao, koja razlika. Prebrutalno. Samo steta sto kosta taj paket 19,99 dolara mesecno. Ali ako se baci pogled na jutjub, nadje se nacin za "varanje" tidala i hifi programa na mesec dana. Taman da izgustiram sta je pravi kvalitet. Ko zeli da proba, neka kuca na tjubu, maltene prvi rezultat radi.

Inace, na ovo sam nabasao jer je deezer poludeo nesto u zadnje vreme. Ne izbacuje mi albume koje kucam. Tipa ukucam papa roach, izbaci mi prvih par, ostalo je nestalo. Kao da su ih sklonili. A nisu. Mnogo artista nema vise cele diskografije. I reko aj da vidim spotify, kad naletim na tidal.

Priloženi fajl : tidal.png (1.04 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Cranium Cranium   02.09.2019 u 23:33

Sad sam malo istrazivao, ajoooooj. Cardi B - Press, master verzija zvuci tako tvrdo da to nije realno. Gde nestade onaj 808 bass u "official" verziji. Nalozih se zbog back vokala, melem ovaj tidal za audiofile. Rekoh aj da vidim i nase, kucao neke repere, nemaju sve. Ali ono sto ima, opet bolji kvalitet iako nije master kvalitet. Hifi postavke su. Pa sam kucao Zeljko Joksimovic. Ahahahaha. Ima sve sem prvog albuma. j**ote, kao da je ponovo snimljeno, tjst mi nismo culi ovaj rip nikada, na svim nasim "losim" nosacima zvuka.
FoX FoX   04.09.2019 u 13:58

Cranium (02.09.2019/21:33)
Sad sam malo istrazivao, ajoooooj. Cardi B - Press, master verzija zvuci tako tvrdo da to nije realno. Gde nestade onaj 808 bass u "official" verzij
Od skoro deezloader više ne traži login tjst onaj token... Mene i dalje dobro služi.

Hm, evo sad sam uporedio. Kucam Papa Roach u deezloader-u i izbaci mi 30 albuma, na official deezer sajtu izbaci 36. Eto npr. fali album - Scars. Ali kad kucaš u deezloaderu Papa Roach Scars, izbaci ti taj album.. Testirao i sa drugim izvođačima i onda sam došao do zaključka da su rezultate u deezloader ograničili na 30. Valjda će ovo rešiti u budućnosti.

Ovo za Tidal zvuči super Koji format fajla je u pitanju? WAV? Ili je isto FLAC?
Cranium Cranium   04.09.2019 u 14:35

FoX (04.09.2019/11:58)
Od skoro deezloader više ne traži login tjst onaj token... Mene i dalje dobro služi.

Hm, evo sad sam uporedio. Kucam Papa Roach u deezloader-u i iz
Mislim da je flac. Probaj pa ces cuti. Uglavnom, provalio sam da nova izdanja imaju i master kvalitet, starija samo poneka. Uglavnom su to muzicari koji su radili sa Jay-Z. Rihanna, Beyonce, Linkin Park itd. Njima su svi albumi dostupni u master kvalitetu. Ostalima su noviji albumi master, ostalo je hifi.
atom atom   05.09.2019 u 19:16

Meni taj TIDAL zvuči kao neka tečnost za pranje sudova
Edy Edy   06.09.2019 u 17:44

play.google.com/store/ ... eeper

Najjača igra. Zna iko kako se igra?
FoX FoX   07.09.2019 u 00:11

Edy (06.09.2019/15:44)
play.google.com/store/ ... eeper

Najjača igra. Zna iko kako se igra?
Najjača igra... Mislim da je ne bih prešao nedelju dana da je igram

Forum početna