Android aplikacija dana
Forum Tehnologija Mobilne igre & Aplikacije

Welicak94 Welicak94   01.11.2019 u 03:22

FoX,
- Skini novu verziju YMusic, dizajn bolji od original YT.
- Skines njihovu dodatnu app i nema niti jedne reklame.
-Kod mene konvertuje jako brzo, to zavisi od procesora, ne aplikacije.
- Takodje su dostupne razne velicine za preuzimanje, kako audio tako i video.
Ne siri dezinformacije, molicu lepo
FoX FoX   01.11.2019 u 15:12

Welicak94 (01.11.2019/02:22)
FoX,
- Skini novu verziju YMusic, dizajn bolji od original YT.
- Skines njihovu dodatnu app i nema niti jedne reklame.
-Kod mene konvertuje jako
Ne vraćam se ja više na to čudo Pazi, da instaliram dve apk da bi mi radilo sve normalno... NewPipe mi baš paše
Cranium Cranium   05.11.2019 u 19:32

Tidal se nadogradio i od 28. oktobra nudi novu opciju a ona je.....360° reality audio. To je Sony patentirao, i sada je Tidal otkupio i ubacio u svoju aplikaciju. Morate imati sluske da bi uocili razlike na samo nekim pesmama (novijim) ali ekstra je da su i to ubacili. Probao sam na par pesama, Eminem zvuci isto kao na prethodnim tidal verzijama (brutalno) , ali ja na njegovim ranijim albumima (u ovom slucaju the eminem show is 2002) ne cujem 3D efekat. Bice da producentima nije bilo u planu da budze album u 5:1 stereo formatu u 2002 godini. Mislim da tada nisi ni imao toliko kanala. Imao si 2 stereo kanala (left i right) i to je to. Ove nove pesmice novih izvodjaca sigurno imaju. Jedva cekam da cujem reanimation od Linkina. Taj album znam da je radjen u 5:1 za vinil izdanja. Cucemo vec. Neeego, rekoh ajde da cujem neku novu, bas da vidim ima li razlike....pustim Bad Guy od one male klinke Billie Elish....ijoooooo. Kao da mi sapuce u uvo seme ti j**em. Bas se cuje razlika. Kad sam pomislio da ne moze bolje, evo tidal opet iznenadi. Samo bedak sto su starije pesme van ove opcije...j**iga, tehnologija nije ponudila ovo. Znate sta je dobra stvar???? Sto sam procitao da je i Deezer otkupio ovu "tehnologiju" i da ju je implementirao u svoju aplikaciju istog dana kada i tidal. Bacio sam pogled na Gugl Plej, najnovija verzija deezera je gle cuda...28.10.2019. Sad samo da neko krekuje tu najnoviju verziju i probacemo 360° audio i na deezeru. Valjda ce neko uspeti da krekuje i tidal j**em mu mater.
FoX FoX   05.11.2019 u 20:07

Cranium (05.11.2019/18:32)
Tidal se nadogradio i od 28. oktobra nudi novu opciju a ona je.....360° reality audio. To je Sony patentirao, i sada je Tidal otkupio i ubacio u s
Sećam se da sam pre par meseci okačio onaj ytb klip sa nekom pesmom koja je kao 3D. Došli smo do zaključka da je to u stvari fora ali eto vidiš da ipak nije

Nadam se da će neko krekovati Tidal..
Cranium Cranium   05.11.2019 u 20:57

FoX (05.11.2019/19:07)
Sećam se da sam pre par meseci okačio onaj ytb klip sa nekom pesmom koja je kao 3D. Došli smo do zaključka da je to u stvari fora ali eto vidiš da ipa
Ma to sto su ubacili na tjub je cisto sranje ubaceno na net, a koristili su phaser.

Ovo je nesto drugo. Probaj tidal pa vidi razliku.
Cranium Cranium   05.11.2019 u 21:01

Edit, na gugl pleju ima aplikaciju deezer 360. Aliiiii, nece da se instalira.
FoX FoX   13.04.2020 u 20:53

Cranium (05.11.2019/20:01)
Edit, na gugl pleju ima aplikaciju deezer 360. Aliiiii, nece da se instalira.
Baš sam naleteo na changelog novog deezloadera 4.3.0, piše da podržava 360.

Added support for 360 audio [No way to play them tho].
Cranium Cranium   13.04.2020 u 22:21

Sad cu bas da vidim ima li sanse da se instalira taj 360 audio na deezeru. Neko krekovano sranje.
Edy Edy   06.09.2020 u 16:15

koga zanima, evo najnovija verzija deezer apk, modded, bez reklama i sl.

file-upload.com/s0ov9f8m8llb
FoX FoX   03.03.2021 u 23:26

J2ME Loader

Java emulator za android telefone. Uz pomoć ove aplikacije, na vašem android telefonu možete da otvorite staru java igricu ili aplikaciju. Čuveni .jar format.

Ja se baš setio one igrice Face Breaker Igrao sam je ranije, bila mi baš kul. Eto, probao malo pre, čisto da se podsetim kako je to nekada izgledalo
Ako se setim još neke igrice, probaću.
mmmm Miami nights

Forum početna