Sci-Fi filmovi
Forum Zabava Film

twistex twistex   11.03.2017 u 19:07

stize sci-fi abeceda
12:01-1993
koje osvezenje..nema sta odlican film o ponavljanju jednog dana kojeg se seca samo glavni lik..9/10
twistex twistex   14.03.2017 u 13:20

Assassin's Creed-2016
Spektakl sa oci mada meni je vise bio za usi..znaci muzika je najbolji deo...akcija nije losa..mada celokupno gledano film je nedorecen..mozda bude jos koji deo pa ce vidimo i to..8/10
Cranium Cranium   16.03.2017 u 09:53

Odgledah film Source Code (2011)

Colter Stevens se "budi" u peronu voza koji ide za Čikago. Preko puta njega sedi lepa žena koja mu nešto priča. Deluje kao da ga vrlo dobro poznaje. Ali on ne poznaje nju. Ustvari, čini se da on ne prepoznaje ništa oko sebe. Izgubio sećanje? Možda. Dok sa neprijatnošću pokušava da shvati šta se dešava, biva poliven kafom, kondukter mu zatraži kartu na uvid, gomila stvari mu se dešava, a on nema pojma kako je uopšte dospeo u voz. Slošilo mu se i odlazi u toalet da se umije. Na ogledalu odraz....ali ne njegov. Šokiran prizorom pipa se po dzepovima i nalazi novčanik sa ispravama na ime Sean Fentress. Šta!? Kako!?

Izlazi iz toaleta i započinje paranoju. Mlada dama koja je sedela preko puta njega u peronu se zabrinula i pita ga je li dobro? Nazove ga imenom Sean (jer jelte, to je u osnovi stvarno Sean) On u panici brblja kako nije Sean, kako ne zna sta mu se dogadja. Dok devojka pokusava da ga smiri, iz zadnjeg dela voza se prenela eksplozija čiji plamen guta ceo voz, pa i njih dvoje. Umrli su.

Medjutim Colter se budi u nekakvoj kapsuli, sav u bolovima , sve mu je mrljavo pred očima. A neki glas ga doziva. Kad se malo pribrao, shvata da ga sa monitora doziva žena sa vojnim činom. Kapetan Goodwin.

On i dalje zbunjen, šta i kako? Ona ga propituje o vozu, bombašu. On postavlja pitanja o sebi, kako je dospeo u voz? Poslednje čega se seća je kako je bio u helikopterskoj misiji u Afganistanu. Otkud odjednom u vozu? Kapetan Goodwin mu ne odgovara na pitanja, samo da sledećeg puta locira bombu i identifikuje bombaša, i da za to ima tačno 8 minuta. Nije stigao ni da odreaguje, eto njega opet u vozu, na sedištu perona. Preko puta lepa žena koja mu nešto priča, ubrzo zatim sledi i kafa prosuta po njemu, kao i kondukter sa "vašu kartu molim" zahtevom.

Odličan film. Od mene 8/10
twistex twistex   16.03.2017 u 11:00

Cranium (16.03.2017/08:53)
Odgledah film Source Code (2011)
tek sad super film
twistex twistex   16.03.2017 u 14:05

Boy-2015
generalni utisak..doooosadnoo..inace ovo mi je drugi holandski film i koliko vidim holandjani su bas lep narod ili barem glumci glavna u ovom filmu ima neverovatne plave oci..5/10
Cranium Cranium   17.03.2017 u 00:47

twistex (16.03.2017/10:00)
tek sad super film
A jbg, verovatno ne bih ni sada. Dobio sam preporuku od pouzdane drugarice. Nikad me nije zaj**ala sa filmovima. Samo kažem na koju foru hoću da bude film i eto ga.
twistex twistex   18.03.2017 u 09:39

Cruel & Unusual-2014
kome se gledaju filmovi o ponavljanju jednog dana evo da preporucim ovaj..Edgaru se ponavlja jedan te isti dan..dan kada je slucajno ubio zenu..izmedju dva ponavljanja on se nalazi u nekoj "zgradi" u kojoj se odrzavaju neki "sastanci"..tamo su jos neki ljudi koji su takodje ubili nekog i sad im se taj dan ponavlja..sastanke drzi osoba koja se nalazi u televizoru..tera ih da se ispovedaju i prihvate ono sto su uradili..ali Edgar misli da tu ne pripada..mozda ima po koja rupa u filmu ali dovoljno je zanimljiv..ideja za film isto..meni se svideo..8/10
twistex twistex   18.03.2017 u 21:06

Pogledao i ja doktor Strange-a..mislio sam da mi se nece svideti ali pogresio sam..8.5/10
twistex twistex   19.03.2017 u 09:58

Everywhen-2013
slucajno uzeo da gledam..vidim traje oko sat vremena..aj da ga na brzinu overim..al sam se prevario..posle vidim ovo je norveski film koji su radila deca..tj tinejdzeri..mislim meni je nebitno ko je radio film ako je film dobar..ovde ni gluma ne valja..ni engleski izgovor..ni kamera..mislim na svakoj petoj sestoj sceni vidim senku kamermana..vidim ga u prozorskim staklima..pogledao sam ga do kraja samo zbog price..rekoh bice barem od toga nesto..mlako i to..u buducnosti nestase milijarde ljudi..nesto povezano sa teleportom..2.5/10
Edy Edy   19.03.2017 u 21:26

Zombieland (2009)

Zombie apokalipsa, ništa novo kada je u pitanju plot, zar ne? Wrooong! Ovo je horror/komedija sa zombijima, gdje imate glavnog lika po imenu... ne zna mu se ime. Nema veze, znači glavni lik sretne ovog drugog lika po imenu... ne zna se ni njemu ime... Uglavnom, ima puno zombija, dosta komedija, odlična priča, kratak film, dobra gluma za ovaj tip filma i odlični efekti. Zanimljiva stvar: u čitavom filmu samo jedna scena me je imalo prestrašila, i nema nikakve veze sa zombijima

Preporuka!

Ocjena od mene: 8/10

Forum početna