Sci-Fi filmovi
Forum Zabava Film

FoX FoX   09.10.2017 u 02:54

Pogledao post-apokaliptični film The Colony (2013)

I ovaj film je B produkcije, ali je odlično odrađen..
Početak filma super, sredina super, završnica ok.
Sve u svemu, uživao sam u filmu jer volim filmove na ovaj fazon..
Moja ocena: 7/10

Uloge: Laurence Fishburne, Kevin Zegers, Bill Paxton
Trailer: youtu.be/ZENI7UC3WQo

The Colony je postapokaliptični film kanadske proizvodnje koji umnogome kopira holivudske standarde novije produkcije slične tematike. I pored nekih slabosti i neoriginalnosti film će predstavljati praznik za oči svim ljubiteljima filmova čija se radnja dešava u snežnim predelima budući da je apokalipsa u filmu vrlo hladna i vrlo prija očima u ovim vrelim danima.

izvor: hororsf.com
FoX FoX   15.10.2017 u 02:31

Odgledao napokon dugo očekivan The Dark Tower (2017)
Eh..šteta što nmg da odvojim vreme da pročitam neku knjigu Stiven Kinga..pretpostavljam da je knjiga bolja od filma kao što je to uvek slučaj...

opis: Revolveraš, Roland, luta nekim krajolikom koji podseća na divlji zapad gde je svet "produžio dalje" u potrazi za Čovekom u crnom. Takođe on se nada da će uspeti da pronađe Mračnu kulu koja će možda uspeti da spasi njegov umirući svet.

Nije loš film ,nisam očekivao puno od njega jer i nisam znao o čemu se tačno radi pre gledanja a nisam ni trailer pogledao...sve u svemu, dajem mu ocenu 7/10.
FoX FoX   15.10.2017 u 02:36

Odgledao i najnovije Transformerse, Transformers: The Last Knight (2017)

Nije loš iako ga mnogi hejtuju . Najkomičniji deo do sad u svakom smislu Roboti se prečesto zezaju!

Dajem ocenu 6.5/10 , da nije bilo Hopkinsa bila bi sigurno manja ocena. Čovek je stvarno odličan.
Nisam puno očekivao ni od ovog filma, mislio sam da je katastrofa jer ima jako lošu ocenu(5.2) na imdb..ali nije baš toliko loš ako ste ljubitelj Transformers franšize
Djomla97 Djomla97   17.10.2017 u 03:51

Upravo odgledao The Colony. Fox, hvala na preporuci, bez tebe nista.

Meni se bas bas svideo. Nisam ocekavio ovako dobar film. Ocena 8/10
Naravno, ima nedostataka. Recimo, mogli su nesto da ispricaju o onoj napravi za vreme. Malo vise o prezivljavanju u onim postrojenjima itd.. Ali, sve u svemu. Solidan film
Moram da kazem, da je muzika dosta dobra. Drugacija od drugih.

Svidja mi se ona stvar, tj ona postrojenja gde se kriju. Dosta podseca na METRO 2033.

OCENA 8
twistex twistex   26.11.2017 u 22:11

Eto sad napravih pauzu od skoro 3 meseca izmedju dva filma
Radius-2017
Ovo je redom: drama,misterija triler i na kraju i sci-fi...tamo gde sam ja gledao u opisu su otkrili glavni deo pa i nije mi bilo toliko misterije ali i pored toga film mi se svideo..ukratko posle saobracajke lik dobija amneziju..pocinje da luta po kraju ali na koga god naleti on je mrtav..sa cudnim ocima..8.5/10
Edy Edy   27.11.2017 u 02:47

FoX, Izasao? Jooj nemam vremena da ga pogledam. Cimv slobodan onda cu. Valja li kako.. A nisi ljubitelj serijala? Šteta. Knjige su kul.

The man in black fled across the desert and the gunslinger followed.
FoX FoX   27.11.2017 u 13:52

Edy (27.11.2017/01:47)
FoX, Izasao? Jooj nemam vremena da ga pogledam. Cimv slobodan onda cu. Valja li kako.. A nisi ljubitelj serijala? Šteta. Knjige su kul.

The man in
The Dark Tower? Jeste izašao
Nije da nisam ljubitelj serijala, nikako da se nakanim da pročitam neku Kingovu knjigu jbg
Što se filma tiče, kao što sam napisao gore, ništa posebno..
A verujem da ćeš se debelo razočarati, s obzirom da si pročitao knjigu
Mada ne mora da znači, možda ti se svidi

Hahahaha @twistex a ja se baš čudim gde si ti sa filmovima
twistex twistex   07.12.2017 u 21:53

pogledao Geostorm..otprilike ko i svaki film katastrofe..obavezni su neki porodicni odnosi..ovde je to brat-brat..i kao po obicaju 5 4 3 2 1..spasen svet.5/10
I nove Transformerse su povezali sa svime i svacim u istoriji..jos ce ispasti da je ona zmija u raju neki od njih 5/10
twistex twistex   07.12.2017 u 22:09

What Happened to Monday-2017
Dobar film..preporuka..u svetu gde su se ljudi namnozili i ima ih ko mrava dozvoljeno je jedno dete po porodici..ali njih ima sedam sestara i kriju se u jednom stanu..dobili su imena po danima u nedelji i ponedeljak izlazi napolje ponedeljkom utorak utorkom itd..sve su identicne i sve ih glumi jedna glumica..zaplet nastaje kad se ponedeljak ne vrati kuci..moglo je biti savrseno ali neke situacije su malcice pokvarile utisak..nisam ocekivao mnogo akcije ali ima je poprilicno..8.5/10
ICE
IcE  
 09.12.2017 u 02:32

Infinity Chamber (2017)

Forum početna