Sci-Fi filmovi
Forum Zabava Film

twistex twistex   08.01.2018 u 14:14

Devil s gate 2017
Upravo pogledao..ne preporucujem..slab filmic o jos jednim alienima..4/10
atom atom   08.01.2018 u 14:58

Equilibrium(2002)

Nakon trećeg svetskog rata veći deo svetskog stanovništva je uništeno.Stvorena je nova civilizacija "Librija" u kojoj su knjige,umetnost i muzika strogo zabranjeni.Osećanja se ubijaju redovnim uzimanjem lekova,osećati u Libriji znači zločin,koji se kažnjava smrću.Preston je droga koja ubija osećanja.Nakon što preskoči dozu,vladin agent John jedini postaje svestan situacije i kreće u uništavanje režima.

Super film,nešto na foru Matriksa,mada i nema nekakve veze sa njim.U svakom slučaju,preporuka.

Ocena 9/10
FoX FoX   28.01.2018 u 21:23

Geostorm (2017)
Opis: Kada mreža satelita stvorena da kontroliše vremenske uslove, počne da napada Zemlju, počinje trka sa vremenom kako bi se otkrila prava pretnja koja stoji iza svega toga, pre nego što nevreme uništi sve i svakog na Zemlji.

Pfff, klasičan holivudski blockbuster..
Nije mi baš legao...nekako mi je previše plitak...

Moja ocena 6/10

Napokon sam odgledao i ovaj The Circle (2017)

Opis: The Circle, film snimljen prema svetskom best selleru, obrađuje temu morala u bliskoj budućnosti. Priča o Mae Holland (Emma Watson), mladoj devojci ustrajnoj da ostvari karijeru u informatičkom svetu. Pridružuje se tehnološkoj i socijalnoj nemani, firmi The Circle(nešto slično Google-u), gde vrlo brzo dokazuje svoju vrednost i uspinje se u hijerarhiji kompanije.

Pod pritiskom osnivača kompanije Eamona Baileya (Tom Hanks) i u želji za uspešnom karijerom, Mae postaje zaštitno lice kompanije sa milijardu pratilaca, ali istovremeno gubi svoj identitet.

U ovom napetom tehnološkom trileru nitko nije sasvim siguran jer su kamere posvuda i prate svaki vaš korak.

Ahhhhhh, nije mi se svideo uopšte...previše je fensi i bez duše Društvene mreže bla bla bla...
Moja ocena 4.5/10
atom atom   30.01.2018 u 18:31

The Divide(2011)

A ono,prosek od filma zadnja scena mislim da ima najbolji post apokaliptični prikaz razrušenog grada nakon nuklearke ikada.Film bi bio bolji da su tu zadnju scenu stavili umesto ostatka filma,zato mu dajem 6/10
FoX FoX   30.01.2018 u 19:22

atom (30.01.2018/17:31)
The Divide(2011)

A ono,prosek od filma zadnja scena mislim da ima najbolji post apokaliptični prikaz razrušenog grada nakon nuklearke ikada.Film
Gledao sam ovaj film pre par godina...čudi me da ga nisam u forumu spomenuo..
Elem, dao sam mu ok ocenu na imdb..čak osmicu...mada, moj ukus se za ovih par godina dosta promenio..tako da me ne bi čudilo da mu dam manju ocenu kad bih opet gledao..

Jbt, kako brzo zaboravljam filmoveeee gledam sad trailer i kao da nisam gledao ovaj film...uopšte mi ne izgleda poznato..
Welicak94 Welicak94   31.01.2018 u 00:37

FoX, Brate znas ti koliko istu situaciju ja imam sa animeima... pre neki dan naletim na neki anime i vidim stoji mi Completed i cak i ocena data... i ja pogledam trejler, ma kao da nisam gledao... cak sam morao da pustim poslednju epizodu i onda sam se setio... Ali verovatno sam ga zaboravio jer sam mu dao ocenu 4 i nije mi se ni svideo hahah
Da mi nije one Completed liste na MAL-u, pa tacno...
atom atom   06.02.2018 u 16:28

Radius(2017)

Lik doživi saobraćajku i budi se sa amnezijom,i ko god mu priđe umre a oči mu pobele.

Niskobudžetni film,ali odlična ideja i solidna realizacija 7/10
atom atom   13.02.2018 u 22:43

The Cloverfield Paradox(2018)

Koliko su ga neki napljuvali očekivao sam katastrofu od filma,a dobio sam sasvim pristojan film.Nit je neko remek delo,nit je loš.Jedino mi se nije svideo CGI čudovišta,baš se vidi da je fejk ovo ostalo je prilično dobro.

Sve u svemu,od mene 7/10
FoX FoX   14.02.2018 u 10:26

I ja ga pogledao pre neki dan ali nikako ali nikako da ga spomenem..gledao sam ga isprekidano 2,3 dana
Nije los ali razumem kritike..sve vec vidjeno..nema te originalnosti.

A ipak je povezan sa prvim delom sa drugim isto
Samo hronologija je malo pobrkana...

Od mene neka slaba 6-ica
FoX FoX   17.02.2018 u 22:57

Odgledao sam atomov čuveni - The Thing (1982)

Nije loš, nije loš Dobri su ti stariji filmovi, kod tih starijih filmova mi jedino smetaju oni efekti..baš loši..bolje da ih nisu ubacili, bolje bi bilo bez njih

Elem, zanimljiv film i sigurno bolji od rimejka iz 2011. godine..
Dajem mu 7/10

Forum početna