Sci-Fi filmovi
Forum Zabava Film

FoX FoX   01.10.2018 u 01:32

Edy kralj spojlera

Odgledao sam Extinction (2018)

Extinction govori o ocu (Michael Pena) koji sanja o tome kako gubi porodicu. Njegov košmar postaje realnost, kada Zemlju napadne sila iz svemira. I dok se bori za spas porodice mora da se osloni na dotad nepoznate snage, da bi sačuvao one do kojih mu je najviše stalo.

Netflixov film. Nije loš..kad već nema boljih... Ajd nek bude ocena 6.5 / 10

Ahhaahha najjače od svega je što je scena sa vozom snimana u BG-u Kad sam video išaran bg voz ja rek'o, ovo je sigurno snimano kod nas..i još vidim grafit sa precrtanom bubašvabom i ispod PFC...onda sam morao da udjem na imdb i proverim kad ono:

Trivia
The train scene was filmed in Belgrade, Serbia. The train did not need any "make up" as the train operates in this condition regularly. The underground station was made for a metro line that never has been finished.
Super su odradili nema šta

Čak ona scena gde izlaze iz tunela je snimana na nbg stanici..to jutro sam baš video da snimaju ali nisam znao šta...
Hhahah šta ti je CGI...umesto naše praistorijske lokomotive nakačili fensi metro lokomotivu a pozadi išarani vagoni i umesto groblja(tako izgleda nbg stanica) voz ide preko nekog kul mosta a oko njega more, šume itd..
Cast na kraju pun naših imena...ovo naš film jbt..

A što se radiusa tiče...paaa otkud znam, sve je ok samo mi bio dosadan jbg..
atom atom   01.10.2018 u 20:33

FoX (30.09.2018/23:32)
Edy kralj spojlera

Odgledao sam Extinction (2018)

Extinction govori o ocu (Michael Pena) koji sanja o tome kako gubi porodicu. Njegov košmar
Ahaha baš sam ga pogledo pre jedno nedelju dana,nije mi se dopao uopšte,na par scena sam premotavao koliko je bio dosadan i predvidiv.Gluma je očajna,efekti tu i tamo. 2/10
FoX FoX   01.10.2018 u 22:34

atom (01.10.2018/18:33)
Ahaha baš sam ga pogledo pre jedno nedelju dana,nije mi se dopao uopšte,na par scena sam premotavao koliko je bio dosadan i predvidiv.Gluma je očajna,
Pa kako neće biti predvidiv kad je lik već na početku filma imao snove šta će se desiti
Gluma nije toliko loša mada i nije bilo scena koje su zahtevale neku veliku glumačku sposobnost

Ne znam, meni je legao film ali kraj sa našim bg vozom je izvadio celu priču Inače bih mu i ja dao 3,4 / 10
atom atom   03.10.2018 u 22:13

The Darkest Minds(2018)

Glupost.Ugasio nakon 20 min.Teen limunada
FoX FoX   15.10.2018 u 19:45

Domain (2017)

Opis: Nakon što smrtonosni virus obriše polovinu čovečanstva, preživeli su primorani da čekaju da virus napusti zemlju i to u samoodrživim bunkerima koji su međusobno povezani sa video kamerama....

Tražio neki solidan sci-fi i naleteo na ovaj...kad nema boljeg i ovaj je ok...
Premotao 20min na početku i gledao.
Solidan film i ok gluma. Ako nemate baš šta da gledate, pustite ga bzvz
Moja ocena 5/10...

a The Darkest Minds(2018) sam gledao pre par dana...ma sranje... 5/10 moja ocena..

Takođe sam gledao First Light (2018)

Opis: Nakon što iznenada biva obdarena supermoćima, 17-godišnja devojčica je primorana da beži od vlade, samo da bi otkrila da je ona, nekako, povezana sa NLO-om čija su misteriozna svetla primećena na nebu..
Nije loš.. Legao mi je

Moja ocena 6/10
Edy Edy   15.10.2018 u 20:37

FoX, Imao sam Darkest Minds u Watchlisti, skidam ako je tako loš

Ako ti je legao, što ba 6ica Kad su otom gore dao peticu
FoX FoX   17.10.2018 u 01:40

Edy (15.10.2018/18:37)
FoX, Imao sam Darkest Minds u Watchlisti, skidam ako je tako loš

Ako ti je legao, što ba 6ica Kad su otom gore dao peticu
Pa možda ti se svidi, nije toliko loš Darkest Minds ali po meni, već viđeno doosta puta... Nekako mi film nema dušu, sve su nekako zbrčkali u 1h30min...

Hahahah pa eto nznm, nije mi zaslužio ocenu veću od 6-ice D a Darkest Minds ima klimavu 5icu
Edy Edy   25.10.2018 u 00:17

Wonder Woman (2017)

Razočaran sam, nadao sam se puno boljem. Nema maltene nikakve pouke da valja. Akcijski flik, sa specijalnim efektima. Efekti su dobri, pa dajem 6 za to, posebno ono kad Ares koristi svoje moći, ono je bio vrhunac filma, ali ostalo? Vala glupost. Dao bih mu puno gore da Wonder Woman nije fina vidjeti na ekranu kao i efekti i ono ostrvo, znači plot je vala nula, mislim priča iza plota je zanimljiva ali to jedva dotaknu, stvari tipa Afrodita, boginja ljubavi je zaštitnik Amazonki, i kako to utiče na Dianu i njene moći, i sudbinu, njen odnos sa Aresom, sve to doneseno u moderni svijet. Ništa to oni ne spomenu da valja. Mislim, na jednu ruku Amazonke pričaju moderni engleski, a ne znaju šta je pištolj ili avion da valja. Mislim halo, magija ne može objasniti baš sve. Još najgore što oni spomenu te stvari u filmu, haj da ono ostave otvoreno nego ga turnu pod nos da primjetimo kako je nelogično objašnjeno. Loše.

Ocjena: 6/10
atom atom   07.11.2018 u 15:00

Upgrade(2018)

Opis: U bliskoj budućnosti tehnologija je zauzela svaki segment ljudskog života.Geri Trejs je staromodan mladić koji izbegava tehnologiju,ima svoju mehaničku radionicu za stare automobile,sluša muziku preko ploča...Nakon incidenta u kojem mu žena biva ubijena a on ostaje paralizovan,podvrgava se rizičnom hirurškom zahvatu ugrađivanja neke vrste čipa po imenu "Stem" samo da bi ponovo prohodao i pronašao napadače koji su mu uništili život.

Svideo mi se film.Ima puno tabanja,krvi...dobar scenario,gluma takođe. 9/10
FoX FoX   11.11.2018 u 15:19

Prodigy (2017)

Opis: Dr. Fonda je nekonvencionalni psiholog, koga konsultuju u slučaju problematične mlade genijalke Ellie.
Nakon što je sretne u visoko-obezbeđenom zdanju, pred očima brojnih eksperata, Fonda je iznenađen njenom prirodnom inteligencijom. Ipak, kako njihove seanse napreduju, on otkriva koliko je, zapravo, opasna situacija u koju su dospeli.

Očekivao sam neki film B produkcije, ali ovo je sasvim ok ispalo. 80.minuta dobre zabave. Blagi psihološki triler sa elementima naučne fantastike.

Od mene ocena 7/10

Forum početna