Sci-Fi filmovi
Forum Zabava Film

ICE
IcE  
 18.11.2018 u 23:01

Venom 2018
FoX FoX   02.12.2018 u 22:17

Cargo (2017)

Opis: Nakon što se epidemija nepoznatog virusa proširi Australijom, otac je u potrazi za nekim ko je voljan da zaštiti njegovu ćerku.

Solidan film. Ok gluma. Razvoj priče mi je bzvz.
Ali eto, napokon sam ga odgledao s obzirom da mi stoji doosta dugo na hard disku (sad konačno mogu da ga obrišem)

Od mene ocena 5/10
FoX FoX   03.12.2018 u 22:04

Venom (2018) Marvel

Opis: Venom je vanzemljski oblik, kojem je potreban čovek kako bi preživeo, a zauzvrat čovek dobija neverovatne moći.

Kada novinar Edi Brok u svojem istraživanju igrom slučaja postane domaćin vanzemaljskog stvorenja, on postaje Venom. Vanzemaljski oblik ga potpuno obuzima i oduzima mu slobodnu volju.

Fin blokbaster. Zabavan i lud.
Samo mislim da će naredni delovi biti bzvz..ali videćemo.

Moja ocena 7/10
Brain off and enjoy

I da, kul pesma na kraju by Eminem
atom atom   04.12.2018 u 17:13

Venom(2018)

Ja sam fan Venoma,to mi je omiljeni lik iz Spider Man univerzuma.Ovaj film je ok,zabavan,efekti su dobri,Tom Hardy je odličan u ulozi Edi-a.

8/10
Edy Edy   04.12.2018 u 18:32

atom, jeli to izašao venom na dvd pa ga svi gledaju ili je i dalje webcam samo dostupan?
atom atom   04.12.2018 u 18:48

Edy (04.12.2018/17:32)
atom, jeli to izašao venom na dvd pa ga svi gledaju ili je i dalje webcam samo dostupan?
Nije webcam,već webrip koji je malo lošija verzija blu ray-a ,a dosta bolja verzija hdrip-a.
FoX FoX   04.12.2018 u 21:41

Edy (04.12.2018/17:32)
yts.am/movie/venom-2018 webrip. Sličan kvalitet kao brrip.
Edy Edy   05.12.2018 u 11:12

FoX, leeching

Evo pogledao Venom, i vala nije loš nimalo. Gluma i nije nešto, onaj Edy Brock.. pardon, Edie Brock mi je vala dosadan kao lik, ali ako ćemo pravo, nije ni zamišljen da bude zanimljiv, jer Edie je neka vrsta antijunaka... mada ne znam kako iko ko jede ljude može biti junak, ali eto. Ima dosta komedije u filmu i iskreno, ako ne shvatite film previše ozbiljno, i uzmete ga kao kao neku vrstu parodije, i pravo će vam se svidjet. Dajem mu jedno 7.5/10. Inače ima loše kritike, ali vjerovanto zato što nema neke dubine, bukvalno je film namjenjen akcijskih scenama, starim apartmanima u siromašnim djelovima grada, onaj gritty feel i sl. Nije film za svakog, ali ako vam se gleda neka horror komedija, a da je akcent na dobrim efektima onda je ovo dobar film... Mada iskreno, sumnjam da bi mi se svidio da nisam pola filma kontao "ovo kao ono u Spiderman 3, kuuuul"

Pa mi je većinom zato legao Podsjeća me na bolje dane filmova ... Nisu ni efekti puno gori bili prije deset godina evo...

inače ova scena je po meni najbolja u filmu

i ono na kraju

Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
FoX FoX   14.12.2018 u 20:59

Napokon iz petog puta (zaspao svaki put, al ajd da kazemo da sam bio premoren, mada i da nisam, pitanje da li bih odgledao do kraja bez da zaspem) odgledao Under the Skin (2013)

Hahahah treći najgluplji film koji sam odgledao u životu... Ali ovo je teži oblik debilnog filma. Jedino što je dobro je Skarlet u oskudnom izdanju više puta..ovo ostalo, ne zna se ko koga...
Moraću na guglu da potražim koja je poenta filma iako otprilike znam ali neki kažu da ima dublju poentu...

1/10 moja ocena...
Edy Edy   15.12.2018 u 11:51

FoX, zasnovan je film na knjizi, tako da bi poruka trebala valjda biti ista.

Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

Pouka je ono što hoćeš da bude, jer knjiga nema pouke Već je onaj tip knjige gdje "pita" ali ne "odgovara" na ta pitanja

Forum početna