Sci-Fi filmovi
Forum Zabava Film

FoX FoX   06.07.2019 u 04:23

Edy (19.04.2019/21:51)
FoX, koji oblivion? koja godina? može link?

....
Inače, pregledao Shazam! (2019)

Film je bio odličan, većinom, ali me je kraj pravo razočarao.
Odgledao sam i ja Shazam!
Pa onako, prvi deo i nekako ali drugi..ispade kao neka malo tvrdja verzija onog filma gde Švarci glumi superheroja (Jingle all the way (1996)) Drugim rečima, previše detinjasto.. Msm sigurno je i film namenjen za tu publiku.

Od mene može 6.5/10
FoX FoX   29.07.2019 u 02:24

Cold skin (2017)

Mešavina fantastike, horora malo manje i drame.
Podsetio me na film "Night of the living dead" i "I Am Legend".

Opis: Na ivici Antarktičkog kruga, brod se približava izolovanom ostrvu. Na brodu je mladić koji treba da radi posao meteorološkog posmatrača, gde će živeti u samoći na kraju sveta. Ali na obali on ne pronalazi nikakav trag čoveka kojeg je trebalo da zameni, osim poremećenog brodolomnika koji je bio svedok užasu o kojem ne želi da priča. Njegov ceo svet se sada sastoji od napuštene kolibe, drveća, kamenja tišine i okolnog mora. A onda počinje da pada noć...

Film mi je stajao u kompu godinu dana...mislio sam da je bzvz ali prijatno me iznenadio.

Svakako drugačiji od ostalih i neobičan.
Ima nekoliko nelogičnosti ali mogu da se zanemare.
Legao mi pa zbog toga malo veća ocena 7/10
Edy Edy   30.07.2019 u 03:15

FoX, Kakab ba drugi dio za shazam
FoX FoX   30.07.2019 u 04:52

Edy (30.07.2019/01:15)
FoX, Kakab ba drugi dio za shazam
Hahah znao sam da će neko da se upeca Mislio sam druga polovina filma
Edy Edy   30.07.2019 u 11:00

FoX, aha nisam ti ja riba da me loviš, ni u kojem smislu te riječi ba.
FoX FoX   08.08.2019 u 00:42

In un giorno la fine (2017) ili u prevodu "The End?"

Opis: Klaudio je biznismen koji je dobar u svom poslu. Na putu do sastanka, lift se zaglavi. Ono što je izgledalo kao sitna tehnička greška se pretvara u noćnu moru većih razmera.

Italijanski film...

Ok zombi film kakvih sve ima. Iako se radnja uglavnom odvija u liftu, napet je i drži pažnju ko voli apokaliptične filmove.
Premda je nisko budžetni film, dobro je da se nisu opredelili za neku preteranu akciju sa više glumaca jer to onda teško da bi ličilo na nešto. Ovako, klaustrofobičan film i uspeli su tu neku napetost da održe do samog kraja.

Legao mi je tako da može ocena 5.5/10

La nuit a dévoré le monde (2018) ili u prevodu "The Night Eats The World".

Opis: Bazirano na francuskom romanu Pita Agarmena …
Nakon što se probudi u svome stanu u kojem je noć pre bila divlja zabava, Sam je prisiljen da se suoči sa stvarnošću: on je sada sam, a živi mrtvaci su zauzeli ulice Pariza.
Suočen sa strahom, Sam odluči da se zabarikadira u zgradi, te da poradi na organizaciji preživljavanja. Ali da li je on zaista jedini prežveli?

I ovaj mi leg'o Evo može 5.5/10
Cranium Cranium   08.08.2019 u 01:20

FoX (07.08.2019/22:42)
In un giorno la fine (2017) ili u prevodu "The End?"

Opis: Klaudio je biznismen koji je dobar u svom poslu. Na putu do sastanka, lift se zaglavi. O
Opa, lisica krenula da gleda vanamericke filmove. Pohvale.
FoX FoX   09.08.2019 u 01:30

Cranium (07.08.2019/23:20)
Opa, lisica krenula da gleda vanamericke filmove. Pohvale.
Bukvalno su mi naleteli nekim čudom
S obzirom da su ok, verovatno ću odgledati još neki, ako ima sličnih Ali uglavnom je već vidjen plot..

Inače, juče sam odgledao Brightburn (2019)

Opis: Šta se dešava ako se dete iz svemira usled havarije na brodu spusti na Zemlju, a pritom, umesto da bude heroj, ispostavi se da je nešto sasvim drugo..

Nije loše ali moglo je i bolje.
Od mene može ocena 5.5/10
Edy Edy   10.08.2019 u 05:07

FoX, Glupost, pogledaj reviews. Maltene jedino se ističe po tome što su kopirali supermena.

Inače je bezveze film. Pogledao sam 5 trailera i izgledaju reviewi upravu.
Cranium Cranium   10.08.2019 u 22:11

FoX (08.08.2019/23:30)
Bukvalno su mi naleteli nekim čudom
S obzirom da su ok, verovatno ću odgledati još neki, ako ima sličnih Ali uglavnom je već vidjen plot..

I
Uzmi da gledas ove.

Timecrimes (spanski time travel/time loop film), bas je kul. Napet.

High tension - francuski slasher film, ali bas napet.

Inside - isto francuski film, home invasion, malo previse krvav ali drzi paznju.

To su ti sve neki ok filmovi koji ti se mozda svide. Time crimes je verovatno najbolji od njih, mislim da sam mu dao 7 ili 8. I high tension mi se svideo do jaja. Mozda se i tebi svidi. Opisivao sam ih sve ja mislim.

Forum početna