Sci-Fi filmovi
Forum Zabava Film

twistex twistex   01.01.2020 u 15:47

Poslednje dve nedelje sam gledao star wars filmove..episode od 1 do 9,solo i rouge 1..kao klinac sam gledao ove starije filmove pa onda onaj pa ovaj pa rekoh daj da to redom sve zavrim da povatam ko je tu kome ko sveukupna ocena 7/10 inace je sve to nekako na istu foru..ima tamo neki gospodar..pa neki ucenik koga opseda tamna sila..tu su uvek i neki pobunjenici koji jure ko muve bez glave ali ipak savladaju mocnog neprijatelja
Gendza Gendza   01.01.2020 u 22:04

Invazija ruski film
youtu.be/HD62pDGlkz8

Ako neko zna neki sajt odakle mogu da ga skinem neka napise ako nije zabranjeno.
FoX FoX   02.01.2020 u 21:03

Ahhah twistex Ja još nisam odgledao nijedan deo Star Wars franšize ali moraću da se nateram...čisto da bih bio upućen Ali ko zna kad će to biti...

@gendza ,koliko sam video skoro je izašao u Rusiji... za par nedelja će se možda pojaviti i bioskopski snimak...

Elem, ja odgledao The Room (2019)

Žanr: Sci-Fi, Misterija
Opis: Matt i Kate kupuju kuću u izolovanoj sredini. Kad se usele otkrivaju neobičnu sobu koja im ispunjava neograničen broj materijalnih želja...

Nije loš film. Ima skoro pa originalan plot. Premda nisam gledao trailer i slično, mislio sam da se radi o horor filmu
Samo...preteraše sa novcem...
Priložena slika:

Može 7/10.. klimava sedmica
Welicak94 Welicak94   16.01.2020 u 01:43

Od mene 6/10 za Terminatora.
FoX FoX   16.01.2020 u 02:36

Welicak94 (16.01.2020/00:43)
Od mene 6/10 za Terminatora.
Oseća se ta razočaranost
Ja ću sutra verovatno. Jbg, možda je problem što svi mi očekujemo bolji ili bar približno dobar deo kao što je dvojka
atom atom   18.01.2020 u 20:50

Terminator: Dark Fate(2019)

Film je toliko dobar da sam ga ugasio nakon 30min. Za mene su i dalje prvi i drugi deo remek dela,ovo ostalo se ne isplati gledati.
twistex twistex   18.01.2020 u 22:10

atom (18.01.2020/19:50)
Terminator: Dark Fate(2019)

Film je toliko dobar da sam ga ugasio nakon 30min. Za
Tih pola sata je meni licilo na neku spansku seriju..al posle bude malo bolje..nije totalni promasaj
FoX FoX   20.01.2020 u 18:14

Odgledao i ja Terminator: Dark Fate (2019)

Lele @atom... Greh je ne odgledati Terminatora do kraja
Meni je prvih pola sata sasvim ok, jest da su dosadni više sa ovim latino amerima, ali nije dugo trajao uvod, brzo su prešli na akciju.

U par navrata mi je sve izgledalo kao neka parodija, Švarci urnebesan...
Sara Konor izgleda kao Bajaga, gluma ništa specijalno a i ostali su slabi sa glumom..bar meni nije delovalo ubedljivo.

Od mene može 6.5/10
Svakako zabavan film ali šteta za Terminator franšizu...
twistex twistex   30.01.2020 u 13:44

World without end-1956
Ovo je nesto kao planeta majmuna..4 austronauta poleteli 1950-tih godina sa zemlje..slupali se tamo neke 2500-tote na zemlju gde malo razumniji ljudi borave u pecinama ispod zemlje i plase se da izadju napolje zbog mutiranih divljaka..meni je ovo bilo super i pored starinskih efekata..8/10
Forbidden planet-1956
Posada svemirskog broda dolazi na jednu planetu da istrazi sta se desilo sa prethodnom posadom..otkrivaju jednog prezivelog clana koji pokusava da im objasni sta je sve saznao tokom njegovog boravka..uskoro pocinju da primecuju da su u drustvu nepozntog i zloglasnog bica takodje ne smetaju starinski efekti jer se to nadoknadjuje odlicnom pricom i s vremena na vreme i humorom 8.5/10
Cranium Cranium   03.02.2020 u 23:21

Odgledao i ja poslednjeg terminatora.

Meni film sasvim ok. Posle onoliko delova, ne moze se ocekivati savrsenstvo.

Svarci propao.
Sara isto.

Ali su zato ove dve...

Ova mala latina je bas slatka.

A ova Grejs je bas bas vretenasta. Idi u picku materinu, ove dve druge kao da su mala deca u odnosu na ovu. Kolika je u pm. ????

Od mene 7 od 10.

Forum početna