Aktuelnosti: razno :)
Forum Politika Svet

Cranium Cranium   02.11.2017 u 13:08

FoX (02.11.2017/11:05)
ahahaha kran ... gleda se miroljub kamenjarkaaa

Eee da...ima i takvih slučajeva..neki više vole rusiju nego srbiju...ima dosta takvih.
Po
Ahahahahahaha, nisam planirao ali setio sam se da je i on upotrebio rec kamenjarka.

Ja ne volim Rusiju, ja je cenim zbog mnogo stvari koje su oni radili i rade za nas i za mnoge druge strane sveta. Ne postoje za dzabe klipovi pod nazivom "only in russia" Ne mozes da ostanes ravnodusan. Ludi su j**em ti sve. I to pozitivno ludi.

Ali zvez je onaj tip koji bi pojeo i govno, samo nek je rusko.

Nisam ni ja cvecka, samo sam ja "nacionalista" onda kada se susretnem sa tvrdim glavama. Onda ih potucem na njihovom terenu. Jer pojma nemaju a mrze srbe, ruse, ove one. E onda ja moram da dokazujem i spustam se na njihov nivo. A inace, imas milione i milione predobrih amera, albanaca, hrvata itd kojima je bitnije nesto drugo a ne svrstavanje u blokove. Evo primer. Kad sam bio mali, tek dosao u BG odozdo, i mnogi veliki srbi me zvali siptarom, stigla nova godina. I ja dobio paketic preko nekog crvenog krsta. Otvaram a u njemu jojo, bejsbol loptica, bejsbol rukavica, neka igracka mocni rendzer i jos svasta nesto. U paketicu i pismo. Na engleskom naravno. Porodica iz Amerike (ne secam se koji grad) poslala paketic za genocidne srbe, sa sve njihovom adresom. Da bi se mi culi, tjst povezali.

Sutra da ja napravim paketic i napakujem silne slatkise i igracke unutra i posaljem negde u afriku, isto bih voleo da se taj neko ko dobije moj paketic javi.

PS...nismo odgovorili.
Welicak94 Welicak94   02.11.2017 u 14:42

Brate sto se tice "stranih" materijala, sve mogu da gledam, ne smeta mi, ukoliko je dobro, pa neka je i tursko. Jedino izuzetak sa hrvatskim filmovima, njihov srpski sa greskama ne mogu da smislim... uostalom.. oni i nemaju nista dobro, ni filmove, ni serije, tako da ne moram da se brinem
A turske serije, to je vec sranje...
FoX FoX   02.11.2017 u 15:48

Naježio sam se, kran To je ta priča..svuda ima dobrih ljudi i nikada ne treba stavljati u isti koš politiku neke zemlje i ljude iste te zemlje...

Kad si spomenuo te paketiće, podsetio si me na prvi razred(2000. god)..i mi smo isto tako dobili neke paketiće (kao znak pažnje posle bombardovanja) iz raznih zemalja, rusije, amerike itd...ne sećam se šta je tačno bilo u tim paketićima ali svakako lep gest i dokaz da normalni obični ljudi nemaju nikakve veze sa politikom neke zemlje..
Tako smo i mi slali neke paketiće na kosovo i metohiju...

Jest, i meni deluje da je zvez taj tip rusofila

Jao weki...juče na tv-u(cinestar) nabasam na hrvatski film, "Fleke"...
Jbt oni gori od nas..svaka druga reč psovka, baš negledljivo ajd to i nekako ali kako pričaju...baš iskrivljeno...
Tipa, pandur upada u wc, kao neka racija u toku i kaže devojci: " kad ste gotova, razidjite se iz lokala sopstveno"
Dosta su promenili jezik u poslednjih 10-ak godina..

Kran, kad je reč o muzici, i mi imamo "konja" za trku
superzena.b92.net/sudbi ... 20824
PARTYzan PARTYzan   02.11.2017 u 17:14

Kakva crna Turska prijatelj! Ni Španija nam nije prijatelj jer nas je bombardovala. Barem nije priznala Kosovo pa se može reći da više nije neprijatelj.
Baš tako, prava reč bi bila cenim Rusiju. FoX taj tvoj drug je pasionirani ljubitelj, nemaju svi isti intenzitet ljubavi Moja drugarica recimo završila francuski jezik a uopšte ne voli Francusku, sviđa joj se jezik. Ja gajim pozitivne emocije prema Rusiji ali ne dopada mi se ruski jezik, pa ni srpski, jbg Poželjno je da znaju i uređenje ali kao "obični ljudi" a ne pravnici i političari, važnije je da znaju šta te države simbolizuju.
U Rovinju sam bio ali naravno pre 1991, kao dete, lep grad ali nema neke plaže sećam se Monsene van grada još i nudisti ...Teško je razumeti egzibicionizam nekog odavde ko ne mora a ide u Hrvatsku.
Gledao sam Fleke grozne su a još je u pitanju višestruko nagrađivani film! Ok mi je hrvatska romantična komedija !? "Vjerujem u anđele"
Zvezdas Zvezdas   02.11.2017 u 18:02

uff kad se vi raspisete a ja nm da stignem da sve odg po redu a sa fona me mrzi da kucam

slazem se FoX sto se tice tog prijateljstva sa amerima,turcima itd...nemamo mi puno prijatelja,imamo rusiju i kinu i neke arapske zemlje jos iz doba tita ako vec nisu napustile,ne mogu nama ni nemci da budu prijatelji,stradalo je puno dece,ljudi nasih u tim ranim ratovima,streljanja,logori itd...ne mogu ni hrvati,i kod njih smo stradali,logori,pa oluja itd progon srba,ubijanja,silovanja,mucenja.... ali mi od grka,rusa i kineza nemamo bolje prijatelje... nikada nama amerika nece pomoci ni dati jedan avion itd,niti ce pomoci srbiju,pa umiremo svakog dana sve vise od tog bombardovanja...

sto se tice tih paketica,svaka ti cast fox da se ti setis tih paketa ja znam da su dolazili neki paketi,slalicu nam trenerke neke,slatkise,itd nznm stvarno sta je bilo i ko je poslao,al secam se tih paketa to sam bas zaboravio jbt... znam da su nam neki paketi stizali 2007? ako se ne varam,pa je u njima bilo olovki,bojice,sal neki nznm ni ja tacno,nznm ni koja je zemlja poslala

a nisu isti hrvati svugde,ne kazem da nema dobrih ljudi koji nema veze ko si pomocice,dati itd... ja sam pre 10 god isao u Pulu,tamo imam rodbinu itd,ima zena koja je radila tamo sa mojom bakom hrvatica,druzile se,i tako ja odem u posetu rodbini i tu zena stanovala u jednoj zgradi,dala mi ona 100 kuna,prvi put me videla,docekala nas u svom stanu itd,a recimo otisao sam u jednu radnju da kupim mk,i tamo sam se svadjao jel su bili neljubazni itd...na ulici isto,u prodavnici isto,odes u park napadnu te hrvati... kada procitam da su nekom srbinu razbili auto,pretukli itd ni malo me to ne iznenadi...
Zvezdas Zvezdas   02.11.2017 u 18:08

sto se tice serija,pa kako mozes da tvrdis da nesto ne valja? kako mozes da imas neki utisak ako nisi gledao to su serije radjene po istinitim dogadjaima JAKOOOO DOBRE SERIJE,ne kazem da svaka valja ali treba da gledati one koje valjaju...a valjaju te koje sam nabrojao

sto se tice hrvata pa imas serija recimo dobrih,eto dolina sunca,welicko odgledaj nacicu ti ja i film jedan dobar pa odgledaj
Welicak94 Welicak94   03.11.2017 u 00:32

Zveki gledao sam turski film "Sreda", prilicno dobar film ;) A sto se tice serija, prosto mi ne odgovara onaj nacin glume, glumci (izgled ljudi) su mi gadni, preterano odugovlacenje radnje, buljenje i iscudjavanje ispred kamere koje traje minutima...
Ne kaze za dzabe onaj vic: "U ponedeljak se hvata za kvaku, u petak otvara vrata"

Baj d vej. Secam se i ja paketica... bio sam dobio dve bokserice, sapun, cetkice, pastu za zube, rukavice za bicikl... i msm da je bila neka igracka, toliko se ne secam ali za ovo znam tacno Ali ja msm da sam bio treci ili cetvrti razred.
Zvezdas Zvezdas   03.11.2017 u 01:14

Pa recimo u nasledje jedne dame nema toliko dugo da se odugovlaci sa scenama... a jbg ipak imaju lepsu boju i facu od japanaca meni je bitnije sta se desava u toj seri od izgleda ljudi,ako se uklopi scena sa glumcom itd dobija se pogodak...imas ti recimo i hrvatsku seriju Dolina sunca koja je isto dobra imas u njoj 220 epizoda ako se ne varam alikada se u to seriju udubis sa likovima i igrom dobijes dobru seriju te 3 serije su stvarno dobre narocito nasledje jedne dame...
PARTYzan PARTYzan   03.11.2017 u 03:28

Ne podnosim turski jezik, jedan od najruznijih. Secam se 2 turska filma remek-dela: Pandorina kutija (Pandora'nin Kutusu) i Med (Bal)
PARTYzan PARTYzan   03.11.2017 u 14:46

FoX u pravu si bio kad si rekao da je RTS sve vise pod Vucicevim uticajem, pocinje Sport posle Dnevnika i prva vest remi Zvezde a druga vest pobeda sampiona drzave
Pretpostavljam da ces da kazes "pa naravno kad smo bolje igrali" ili "pa naravno kad nas je vise" evo ti shipak unapred

Forum početna