Najveci blam? :)
Forum Zabava Ostalo

Warp Warp   12.11.2012 u 17:33

Koji je Vas najveci blam, i da li ste se nekad izblamirali!?
Cranium Cranium   12.11.2012 u 18:03

Joooj nesmem da kazem!
KinG KinG   12.11.2012 u 21:27

Kad sam se prosuo na sred knez mihajlove.
Zoka Zoka   12.11.2012 u 22:54

Kada sam umesto secera stavila so u kafu gostima
Cranium Cranium   12.11.2012 u 22:56

Brate ovo vase je smejurija. Kako sam se ja zaj**o...auuu kad se setim.
marun marun   13.11.2012 u 20:56

Blam ce tek bude u subotu, ako se uopste napijem posto ja mogu popijem bure vina i da mi nebude nista
Edy Edy   14.11.2012 u 21:05

niko od vas je nije blamirao više od mene to mogu da vam garantujem hoce li neko koji biser? evo vam pa podjelite:
Evo bas neki dan. Ja na fizičkom. Kakav sam smotan, skočim ti ja da ufatim loptu (igrali basketa) i u tom mi pukne trenerka. I to nogavica! Od koljena pa nadolje... i to vam nije sve... sta mislite sta je onda bilo? ma sta bi bilo, ja dok sam gledao u golu nogu mene lopta po labrnji
Istina živa. Nema 2 sedmice tome... i to je ama bas nista kakvih stvari sam se ja nablamiro samo me sram postavljat
Edy Edy   14.11.2012 u 21:08

ili evo nesto drugo... ja ti sjedim u klupi, kaže ona cura ispred mene moje ime.. a ja se bio zadubio u knjigu... bio neki strogi profa tad na času.. i ja reko on me prozva, ja ustanem onako pomalo uspaničan i kažem: "Nemojte profesore, naučit ću za sljedeći čas " svi gledaju sat mi bi
Edy Edy   14.11.2012 u 21:16

ili evo ovo bilo pocetkom prosle skolske godine... Doso nam novi prof latinskog na cas. Strog i ljut ko puska a ja kakav sam vec uspanicim se... bio eto redar ja kad je ovaj uso na drugi cas (imali dupli, dobro se sjecam) ovaj kaze: Ako tabla ne bude obrisana za 20 sekundi ja dajem jedan redaru... 20, 19, 18... ja gledam sta mu je... onda se trzoh i skocih iz klupe izjurih van. Udarih u cistacicu u holu, ali boli me briga, ja i dalje trcim. Doso do cesme. Nakvasim spuzvu, podjem da potrcim, slomim se tu jer bilo mokro (nisam ni primjetio i opet potrcim)... vratim se u razred i ovaj je bio doso do 4-5 otprilike... ja do table brisem ko manijak... ovaj zavrsio i kaze :eno ostalo ti ondje malo... ja se ukopah na mjestu... adrenalin mi skocio i nisam mogao da mislim, a ovaj kaze: sta ti je bolan, pa samo sam se salio!!! .... Ja crkoh!!! vratih se na mjesto i polako doso sebi, nakon minutu sam tek skonto o cemu je bilo rijec e ovo je u mojih top-50 dovoljno dobar blam? ISTINA ZIVA... jedino ovo sto sam se slomio... nisam se bas slomio samo sam pao na koljena moguce da nisam tacno pogodio do kojeg je broja dosao kad sam se vartio... ostalo: ZIVA ISTINA! ... kasnije me zavolio
Cranium Cranium   14.11.2012 u 23:27

Ahahahahaha. Ovo za sundjer je carski. Ajde ja da otkrijem jedan blam koji nije ni prineti onom (Nosim ga u grob) Na ekskurziji u trecoj godini otisli u Budimpestu. I sad resili da se zezamo malo dok ne bude vreme za zurku. (u Madjarskoj inace sve radi do 11 ali to nema veze, mi se spremamo) i sad u sobi blejimo ja i 3 ortaka, otvorili neko vino (bilo gorko mamu mu j**em) elem, popilo se toga dosta, ja se ispolivao i kao aj odo ja da se istusiram na kratko. Cekajte me vi. Naravno cim sam usao u kupatilo ovi retardi su zapalili i ostavili me u sobi zakljucanog. Ja ispi*deo brate, samo mislim kako cu da im j**em mater. Resim ja da izadjem na terasu, preskocim na drugu, upadnem u neciju sobu i izadjem napolje. Blejim ja na terasi, i sad imam 2 opcije. Da upadnem na ovu levo, ili na ovu desno. Nisam napomenuo da su sobe bile duz hodnika, a da je razrednina soba bila na samom pocetku hodnika, da nas bolje kontrolise. pogadjate cija soba je bila do nje? I tako ja izabrao terasu levo, jos sam se uzlupao , mrak pa ne vidim , neku saksiju izgazio. Pogledam ja kroz vrata ima li ko da mi otvori, kad tamo razredna stoji u cudu, vec me primetila. Tacno skapiras sta misli...u fazonu BOZE OVAJ MANIJAK DOSAO DA VOAJERISE. Prilazi i otvara, ja poceo da se smejem od muke, a ona meni IVANOVICU PAMETNIJE TI JE DA USKACES NA TERASU NEKE CURICE. ja tu poceo da se pravdam, nije razredna ovo ono... I pusti ona mene. Ove debile nisam tukao, u zamenu da cute. da ne pominjem kakav bi blam bio da me je neko video kako izlazim iz razrednine sobe.

Forum početna