Aktuelnosti: razno :)
Forum Politika Svet

Zvezdas Zvezdas   05.11.2017 u 18:18

Dobro rasveta uvek ostane ali nakit nznm bas... mene cudi sto tako rano nakit prodaju...
PARTYzan PARTYzan   05.11.2017 u 23:53

Šešelj je jedan od retkih ako ne i jedini političar koji nije prodao veru za večeru, kome je program stranke konstanta, i ko se ponaša u skladu s tim i upravo je zbog toga svesno skoro večito u opoziciji. Zbog svojih ideala. Samo ih on nije promenio već 2 i po decenije. To mu ni istinski najljući politički protivnici, takozvani "drugosrbijanci" ne osporavaju, naprotiv, cene to. Njegov učenik je izdao ideale i zato je na vlasti.
Cranium Cranium   06.11.2017 u 00:39

PARTYzan (05.11.2017/22:53)
Šešelj je jedan od retkih ako ne i jedini političar koji nije prodao veru za večeru, kome je program stranke konstanta, i ko se ponaša u skladu s tim
Jeste, samo sto su Sekijevi apetiti sada da bude u skupstini. Da prima poslanicku platu. Nikakvu vlast on nema u vidu, iako vecito napada visoke rejtinge kao. Svestan je on da nece vise nikada nece imati podrsku od 30-40-50 posto. To je problem moj party. Sto on svoje ideale gazi, i precutno modifikuje kako je u "interesu Srbije" Sta je sve govorio o Milosevicu????? Pa ga podrzao i usao u vladu. Kao satro zbog opste narodnih interesa. Pa me ne bi cudilo da udje u koaliciju sa ovim p**koustim. A ubedjen sam da ce se spojiti vrlo brzo. Sto ga ne napada? Jer mu ovaj p**kousti obezbedio parlamentarni status. Sve sama goveda. Dveri?????? Kao patriote jake, kad su trebali da ispadnu iz skupstine zbog par hiljada glasova videlo se kakvi su. Zinulo dupe da se uvuce u poslanicku klupu pa makar imali 5%. Pravili haos u Riku i pretili svima. Jer su vec proslavili poslanicke plate, i kad su se stolice koje nisu ni zauzeli krenule da se tresu, krenule pretnje. Zavetnici??? Svi do jednog imaju zeeesce dosijee. Ove nepatriotske necu ni da komentarisem. Pokrali desetine milijardi evra, svi razvili biznise, imaju vile i gradove.
PARTYzan PARTYzan   06.11.2017 u 01:07

Ni 1 ideal vezan za propagiranje patriotske i nacionalne opcije nije zgazio. Nije bitno da li je podrzao Milosevica i da li ce podrzati Vucica vec da li pri tome rusi svoj program. Svrha politicara je biti u vlasti a oni retki koji su principijalni, pristaju na to samo ukoliko time ne kompromituju sustinu stranackog programa. Parlamentarni status su mu obezbedili oni koji su glasali za njega a ne verujem da je to Vucic. Vec sam ranije pisao da ga ne napada tako oshtro verovatno jer ga Vucic nije vratio u Hag iako je to bilo trazeno, i zbog toga sto takođe nije hteo da isporuci troje radikala optuzenih za nepostovanje Haskog "suda". Dveri su tad ispravno postupile, kao svako ko ne bi pristao na krađu, ovde sam objavio sliku sa mitinga kad sam ih podrzao. To je jedinstven slucaj u istoriji parlamentarne demokratije, da je nekom navodno falio 1 glas. Tad sam zamerio radikalima sto, zbog konkurencije, nisu bili protiv izborne krađe, a svojevremeno su priznali dosmanlijski rezultat 5. oktobra. I Zavetnici su bili po strani. Za njihove dosijee me i nije toliko briga nisam nadlezan za to meni je kljucno da li mi se programske ideje dopadaju i jos vise- da li se ponasaju u skladu s njima. Tragicno je sto zbog sujete i sitnih interesa nisu slozni radikali, Dveri, Zavetnici, deo DSS, "Treca Srbija" i slicni.
Cranium Cranium   06.11.2017 u 01:22

Ja da idem u "preporod Srbije" idem na pobedu, a ne na 5% Gde je tu pobeda???? Sve nesto mislim da su bili ljuti zbog ljuljanja fotelje. Lepo si spomenuo "Sekija" i njegovo napadanja i nenapadanja. Cekaj, jel tebi logicno da se ne napada covek koji je zaduzio zemlju vise nego svi pre njega, koji je bukvalno prodao Beograd arapima zbog toga sto ga nije vratio u Hag???? Aj zamisli ovako, ja kazem tebi. Boli me ku**c, j**i im majku....ja se ne mesam, zato sto me nisi vratio u Hag. Mene i jos par mojih radikala. 5 ljutih radikala protiv 5 miliona gladne sirotinje. Pobedilo je ocito 5 radikala. Eto to su ti principi. Strancarenje.
PARTYzan PARTYzan   06.11.2017 u 01:53

Seselj ne ide ni na pobedu ni na gubitak vec uvek nudi isto, pa koliko dobije a taj nizak % mslm da je mnogo vise sramota biracha, nego radikala. Ja sam napisao da ga ne napada ostro a ne da ga uopste ne napada. Bilo bi logicno da ga napada ostrije ali napisao sam sta je verovatni razlog za to. Svako ko prati retke emisije u kojima Seselj gostuje i prenos Skupstine zna da Seselj kritikuje i Vucica. A izrucenje i jednog građanina Haskom "sudu" ne smatram problemom samo tog pojedinca vec cele drzave. Zbog silnih izrucenja, prakticno je falsifikovana istorija i legalizovan neo-fasisticki NATO koncept a Srbija predstavljena inverzno
Zvezdas Zvezdas   06.11.2017 u 16:14

nije moglo drugacije da se isplanira tada da milosevic dodje na vlast,i ja vam kazem da je milosevic najmanje zlo bio,od 2000 poceli smo da propadamo polako,prodajemo,danas smo tu gde smo... a nama srbima nikada niko nije valjo,imalo smo kraljeve,careve,imali smo tita,imali smo karadjordja pa mu odsekli glavu...sta god da se desi nama nece valjati.
Cranium Cranium   06.11.2017 u 17:25

Zvezdas (06.11.2017/15:14)
nije moglo drugacije da se isplanira tada da milosevic dodje na vlast,i ja vam kazem da je milosevic najmanje zlo bio,od 2000 poceli smo da propadamo
Ko je rekao da Sloba nije valjao? Sloba je bio najveci drzavnik bre. Imao je muda, kod njega nije bilo lopovluka na sve strane. Progledao je sinu kroz prste, drugima nije.

A Seselja sam spomenuo u kontekstu da pljuje pa polize. Silne knjige je napisao o Milosevicima, sve naaajgore moguce je govorio. A kad je trebalo da se sedne u fotelju, zaboravio je na sve.
Zvezdas Zvezdas   06.11.2017 u 18:56

Cranium (06.11.2017/16:25)
Ko je rekao da Sloba nije valjao? Sloba je bio najveci drzavnik bre. Imao je muda, kod njega nije bilo lopovluka na sve strane. Progledao je sinu
slazem se. a nznm,seselj kao kaze da su se zblizili u hagu on i milosevic i da je milosevic odao tajne neke kad je bio na vlasti seselju u hagu pa kao seselj sada kaze da milosevic nije bio izdajnik itd... inace slazem se sa tobom.
PARTYzan PARTYzan   07.11.2017 u 00:12

Meni je valjao Sloba, išao sam i da mu odam počast u Muzeju Jugoslavije gde je bio izložen kovčeg sa, kako su rekli, njegovim telom. Sve što je govorio pre nego što je svrgnut se nažalost obistinilo. Ranije sam napisao da mi je program SPS-a bliži jer mi je privlačnija levica, nisam nacionalista ni monarhista, ali za Šešelja glasam otkad je SPS napustio državotvornu politiku

Forum početna