Aktuelnosti: razno :)
Forum Politika Svet

zenon zenon   03.07.2019 u 00:45

Aleksandar Mitrovic osudjen na 12meseci kucnog pritvora

Nakon što je njegov sin osuđen na 12 meseci kućnog pritvora zbog saobraćajne nesreće u kojoj je stradala Andrea Bojanić, vlasnik televizije "Pink", Željko Mitrović, isključio je telefon i nikome se ne javlja, jer je razočaran u pravosudni sistem Srbije.

osudili ga jesu i svaka im cast ali mogli su malo vise da ga lklepe
PARTYzan PARTYzan   03.07.2019 u 02:57

Malo je reći "šta reći a ne zaplakati"
"svaka im čast" što su ga osudili !? zvuči kao da je bilo za očekivati da ubica iz nehata (koji još ima otežavajuću okolnost : pobegao s mesta zločina) bude označen kao nevin
Dakle dobio je istu kaznu kao pčelar iz Kupinova zbog nasilja u rialitiju !? Da se razumemo, naravno da ne mslm da je pčelar strogo kažnjen, naprotiv. Kod nas postaje pravilo da "poznati" prolaze sa nanogicom, čini mi se da je Ceca probila led

da rezimiramo: dečko usmrtio devojčicu, pobegao s mesta nesreće i zatvora videti neće
Naše sudstvo je "nezavisno"
"Zakonodavna, sudska i izvršna vlast su odvojene". Ovo je verovatno najnakaradnija sudska odluka u novijoj srpskoj istoriji. Eto pošto Vučić voli da govori o superlativima, "u istoriji Srbije" , može da pridoda i ovo, vezano za presudu sinu njegovog poslušnika.
p.s. nisam čitao tekst nemam živce za Alo, ovo što sam pisao važi ukoliko je ovaj naslov tačan
Cranium Cranium   03.07.2019 u 11:09

zenon5 (02.07.2019/22:45)

Nakon što je njegov sin osuđen na 12 meseci kućnog pritvora zbog saobraćajne nesreće u kojo
Ja koliko znam, za ubistvo iz nehata je zaprecena kazna od pola godine do 5 godina. A ovaj je prekrsio niz pravila pre ubistva, pa je jos i pobegao. Znaci ubistvo iz "bahata" , Ja bih njemu cepio 4 godine lagano, ajde nije imao nameru svakako, ali za bekstvo posle udesa, ne bih imao milosti. STA BEZIS SEME TI j**eM POKVARENO. Ima slucajeva gde se klinci pobiju, jedan izvuce noz i malo secne ovog drugog, pa pozove muriju i preda se jer mu savest ne da da iskulira. Znam za slucaj. A ovo govno tatino razneo devojku dzipom, vozio pod ko zna kakvim uticajem, smanjena svest sigurno. Vozio kao na autoputu, i pritom pobegao, nije joj ni ponogao. Kera da zgazim, pa bih izasao da pomognem. Skandalozna odluka jeste, ali zato sto je blaga. Dobio nanogicu, ne sme deset meseci iz kuce da izadje. Wooooow, velike mi kazne. Zatvor prijatelju moj, zatvor.
atom atom   03.07.2019 u 11:20

zenon5 (02.07.2019/22:45)

Nakon što je njegov sin osuđen na 12 meseci kućnog pritvora zbog saobraćajne nesreće u kojo
Jel razocaran sto mu sin nije dobio vise ili manje? 100% je ovo drugo.

Inace,otvoreno vam govore da nema pravde u Srbiji,i da ko god ima novca moze da radi sta zeli. Godinu dana je malo. Minimim bi mu ja dao 5 godina,i to u zatvoru da ga guze tamo svaki dan.
Cranium Cranium   03.07.2019 u 11:58

atom (03.07.2019/09:20)
Jel razocaran sto mu sin nije dobio vise ili manje? 100% je ovo drugo.

Inace,otvoreno vam govore da nema pravde u Srbiji,i da ko god ima novca
Nema minimum 5 godina, 5 godina je maksimum u nasem zakonu.
FoX FoX   03.07.2019 u 19:43

Smešna država, smešna kazna...

Ma kakav zatvor... Rudnik bre.. Da kopa 5.godina bez da vidi svetlost dana.
Kakav zatvor da ga mi gradjani izdržavamo za dž...

Priloženi fajl : 1562175838.png (0.1 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Cranium Cranium   04.07.2019 u 02:41

FoX (03.07.2019/17:43)
Smešna država, smešna kazna...

Ma kakav zatvor... Rudnik bre.. Da kopa 5.godina bez da vidi svetlost dana.
Kakav zatvor da ga mi gradjani izdržav
A dobro to je kazna za beganje posle cukanja, ovo je ubistvo brate. 200 puta teze delo. Ono jeste, nisi namerno, ali svejedno. Nizom greski si ugrozio bezbednost u saobracaju koje si krunisao ubistvom, i jos si pobegao posle toga, bez da pruzis pomoc ili da pozoves hitnu. Sta reci, govnar mali.
zenon zenon   18.07.2019 u 14:32

@atom pa napisao sam da su mogli vecu kaznu da mu daju,nisam ja bot.
Nema pravde za njih ali ima za nas obicne gradjane i to nije uredu
FoX FoX   18.07.2019 u 14:35

Đukanović: Suspendujem sve svoje aktivnosti u SNS

Đuka im očitao lekciju

Između ostalog, Đukanović je u Blicu napisao da ne želi da se bori za one koje je predsednik stranke Aleksandar Vučić, na nedavnoj sednici Glavnog odbora, "direktno prozvao za najgore moguće bestidnosti", a koji su, kako je naveo, i nakon toga "nastavili sa starom praksom".

"Muka mi je od toga da najpre Vučić, a potom i svako od nas koji srcem voli SNS, mora stalno njihove svinjarije da pravda po medijima i da troši sopstveni kredibilitet. Najgore od svega je da takvi nikada ne osete posledice svojih činjenja, pa kad prođe bura, oni nastave po starom, praveći od nas idiote. Za takve više ne da ne mogu, nego neću da se borim", napisao je Đukanović.
atom atom   19.07.2019 u 18:44

Haradinaj podneo ostavku na mesto premijera Kosova.

Forum početna