Aktuelnosti: razno :)
Forum Politika Svet

FoX FoX   23.03.2019 u 19:23

PARTYzan (23.03.2019/01:58)
sbb.rs/a44866/podrska/ ... .html

Po ovome što piše, izgleda mi kao da će FoX povremeno gledati novu
Dobro je

Izgleda da će to biti utočište za sve one koji su protiv režima. Jedino što imam neki odboj prema hr novoj ali se nadam da neće biti prevelike sličnosti
atom atom   23.03.2019 u 19:37

FoX (23.03.2019/18:23)
Dobro je

Izgleda da će to biti utočište za sve one koji su protiv režima. Jedino što imam neki odboj prema hr novoj ali se nadam da neće biti p
Jaooo ako nam uvale njihove serije...
FoX FoX   23.03.2019 u 20:40

atom (23.03.2019/18:37)
Jaooo ako nam uvale njihove serije...
Neće... Idu naše, ove ubice oca, senke itd...
FoX FoX   25.03.2019 u 20:53

Sasa Popovic i Ivan Ivanovic gosti u emisiji pred utamicu Portugal - Srbija na "Novoj S"
Mada ovaj drugi mu dodje kao voditelj koliko vidim?
PARTYzan PARTYzan   26.03.2019 u 00:39

Ja se taman naoštrio na otvaranje Nove S a kad sam ih video smrklo mi se sreća pa nisu bili loša sreća. Nzm jesi provalio da je isti prenos bio i na SK1. Ja povremeno šaltao na SK2 (Federer- Krajinović) i večeras mogu biti zadovoljan s oba ishoda. Sutra prenose BiH - Grčka eto da podržiš Robija
Vučićeva Republika Kosova igrala 1:1. sa Bugarima. Da se ne rodi takav izrod, "republika Kosovo" bi mogla da igra samo nezvanične prijateljske utakmice
PARTYzan PARTYzan   27.03.2019 u 00:28

Ako je nešto ljigavije od Vučićevih monologa i dijaloga sa samim sobom, to su navodna sučeljavanja sa navodnim oponentima kod recimo Marića.

Izvukoše se Grci e nek su nije mi zbog njih već što Bosanci iliti Bošnjaci feat. Robi nisu pobedili
Izgleda ću po prvi put preispitati navijanje za svoj klub - Savo Milošević najverovatnije postaje trener Partizana
FoX FoX   30.03.2019 u 23:30

Ovo pink napravio kopiju utiska nedelje Kako su opaaaasniii jbt...

Čeda i Šešelj
PARTYzan PARTYzan   31.03.2019 u 00:35

nzm šta je ovo ni ko je onaj treći ali teško da bi tamo gostovao iko iz ovog fronta 1 od 5 miliona. Čeda bi mogao da tuži Šešelja ono može da bude sprd i zezz ali u neformalnom razgovoru
FoX FoX   31.03.2019 u 12:44

Pametan vučko, izabrao prave ljude da predstavljaju opoziciju u njegovim medijima...

Inače, prvi put da odgledam 24 minuta sa uživanjem. Kesić pokidao juče
Vučka je u više navrata..posebno na kraju

Vulin položio zakletvu. Djokica...

Vremenska prognoza i gondola
PARTYzan PARTYzan   31.03.2019 u 13:47

prevarih se, video najavu za večerašnju emisiju na Pinku, među gostima je i Mirjana Karanović. Kakvo podrivanje Utiska nedelje, koje valjda u istom terminu treba da ide na Novoj. a taj potez objektivno šteti obema emisijama tj. obe bi imale više gledalaca da su u različitim terminima. Pa je pitanje da li je uopšte MItrović izabrao taj termin.

Čuo sam da je ukinuta repriza Kesiću na O2. To mi izgleda kao još 1 primer subverzije

Forum početna