Aktuelnosti: razno :)
Forum Politika Svet

FoX FoX   10.11.2017 u 22:46

nabasao sam sad na ovaj video...
objašnjenje za današnje idiotske rijalitije:

alal mu vera..sve je lepo rekao..
Zvezdas Zvezdas   10.11.2017 u 22:50

FoX (10.11.2017/21:46)
nabasao sam sad na ovaj video...
objašnjenje za današnje idiotske rijalitije:
youtube.com/watch? ... xNuzo
alal mu vera..sve je le
opasno je sto sve vise tih ljudi glada rialiti,a tamo je samo svadja i bitka,i onda je problem sto se deca tuku u skoli,zasto imamo vrsnjacko nasilje itd...sta ce ta deca da vide pametno na tv...
PARTYzan PARTYzan   11.11.2017 u 01:11

Prekinuo sam posle pola min Ovaj Miki priča iz ugla gledaoca, kao da nije učesnik tj. sve to što kao proziva i pljuje ustvari se odnosi na njega, Ali eto on to kao mrzi ali "mora zbog para" pa to mogu i svi drugi da kažu. Ništa se ne mora sem da se umre Pošteniji su ovi učesnici što ne pljuju po lebu koji jedu, bar nisu licemerni i ne ponašaju se shizophreno po tom pitanju. Što bi narod rekao, Miki bi i da stisne, i da prdne Ja svoj odnos prema tom smeću pokažem time što ga ne gledam, ni ne pljujem ga čak. RRA bi trebalo objektivno da proceni-ako je po zakonu, nek se i dalje takvi sadržaji prenose (ili nek se promeni zakon); ako nije-ukinuti prenose.
Teško da rijaliti može da bude uzrok vršnjačkog nasilja, mada jeste otežavajuća okolnost. Dete iz normalne, zdrave porodice možeš svakodnevno da zasipaš sadističkim scenama iz medija ali ono neće to ponoviti u svom životu, A deca iz onih drugih porodica već možda hoće, bar na životinjama ako ne na drugoj deci
FoX FoX   21.11.2017 u 20:48

Slazem se sa svim što si napisao

Elem, ovo mi je izmamilo veliki osmeh na licu:
Boško mišem udario Martinovića
miš na misa Boško kralj!
Zvezdas Zvezdas   21.11.2017 u 20:54

Busala nije mesto nasilju u skupstini, nece tako niko pobediti nijednu vlast nit su uspeli...samo se biju kao budale...a narod to sve placa.
FoX FoX   21.11.2017 u 21:59

To treba tvojim radikalima da kažeš hmmm ko je ono beše gadjao cipelom u skupštini
Ali slažem se..nasiljem se ništa ne rešava..ali s obzirom da je martinović radikal u duši..sa njima se jedino ovako može izaći na kraj..

Martinović je retko antipatična pojava...i svi ostali preletači..
Zvezdas Zvezdas   21.11.2017 u 22:08

To je bilo drugo gordana pop lazic je gadjala gordanu comic jer je ona napala radikale kako nikad nisu gadjali slavicu djukic dejanovic

Nema martinovic nista radikalsko nit je imao,ja sam se sastajao sa njim na tim sastancima stranackim,cak sam se slikao sa njim nema on ni R od radikala...

Al nije mesto skupstina da se donosi kamenje,da dodju pijani posle proslave u skupstinu da divljaju...a narod sve placa.
PARTYzan PARTYzan   21.11.2017 u 23:02

Obradovic je sam sebi najveci neprijatelj, malo ko tako uspesno urusava sopstveni "ugled". Fitilj mu je kraci od 14-ogodisnjaka iz popravnog doma kome je otac ubijeni boxer a majka pajdomanka Ali ono bice Martinovic, koje je u vise navrata odbilo da da rec kada je moralo, je dobilo sta je trazilo ... "Trazili ste, gledajte..."
FoX FoX   28.11.2017 u 17:00

Veštak: Novinarke Pinka nisu imale teške telesne povrede

Raspali pink...
Mada nas je i Vučko uveravao da su teško povređene itd...
Ne treba im verovati ni reč..
PARTYzan PARTYzan   28.11.2017 u 17:50

Dobro ali to ne umanjuje iščašenost Dveri. Pa zar si od Pinka ili Vučića očekivao objektivne informacije! Neprofesionalniji su nego svojevremeno kad su Mitrović & Co navijali za JUL. A tek ona raspadnuta patetična "nadmudrivačka" Željkova pisma kad "oplete" po neistomišljenicima... Bar da ima stila da uvredi kako treba ali ni to ne zna, iako se trudi. Koliko je taj čovek nesrećan, nema preča posla nego po celu noć sastavlja petparačka pisma...

Forum početna