The Office (2005-2013)
Forum Zabava Serije

FoX FoX   05.07.2018 u 00:24

Priložena slika:

The Office je američka humoristička serija koja se emitovala na En-Bi-Si-ju od 2005. do 2013. godine. Bazirana je na istoimenoj britanskoj seriji.

Radnja prati svakodnevicu zaposlenih u jednom od ogranaka izmišljene kompanije Dander Miflin za prodaju papira. Glavni lik u seriji je Majkl Skot(Stiv Karel), regionalni menadžer ogranka kompanije u Skrantonu.

Serija The Office bila je nominovana za 47 nagrada Emi, od kojih je osvojila 5[1]. Takođe je bila nominovana za 9 Zlatnih globusa, od kojih je osvojila jednog - u kategoroji Najbolji glumac u TV seriji (mjuzikl ili komedija)[2]. Imala je 13 nominacija za Nagradu udruženja glumaca i osvojila je 2 u kategoriji Najbolja glumačka postava u humorističkoj seriji.

Hahahahaha koja kraljevska serija Svaka sezona sve bolja i bolja (sad sam na trećoj). Kad sam gledao prvih par epizoda bio sam u fazonu wtf, totalno nesvakidašnji format(bar meni)..ali kasnije se nekako navikneš na likove i kul su i ne možeš da prestaneš da gledaš...zarazna
Već su mi u top 3 naj komedija...na prvom mestu Ima to nešto u sebi što izdvaja seriju od drugih...Možda mi paše jer nema taj napadni humor, ubačeni smeh u pozadini i nizak humor...te tri stavke su u skoro svakoj humoristočkoj seriji a u ovoj toga nema i zato je special
atom atom   05.07.2018 u 09:00

Pogledao sam davno par epizoda,ali nije mi se svidela,tj nije mi se svideo način na koji je snimljena,izgledala mi je jeftino.Kamera ne stoji mirno,nego je onaj što snima mrda i to se vidi i to me nervira
FoX FoX   05.07.2018 u 13:26

Hahaha to je glavna fora. Izgleda kao da je neka reportaža uživo, dokumentarac ili slično... tako serija ima neobičnu spontanu atmosferu
Cranium Cranium   05.07.2018 u 14:13

Jel bas valja?
FoX FoX   05.07.2018 u 14:19

Cranium (05.07.2018/12:13)
Jel bas valja?
Meni je odlična ali eto, možda nije za svakoga
Ne znam da li bi ti se svidela..eto daj joj šansu, odgledaj 2,3 epizode

Nije sad baš cepanje tokom cele epizode ali umereno je sve.

Kad uporedim How I met your mother, The Big bang theory sa ovom serijom...malo je mučenje gledati te dve serije, posebno ovu prvu koju još nisam završio i ne znam kad ću (7sezona, prekinuo pre par meseci..)
Cranium Cranium   05.07.2018 u 14:35

FoX (05.07.2018/12:19)
Meni je odlična ali eto, možda nije za svakoga
Ne znam da li bi ti se svidela..eto daj joj šansu, odgledaj 2,3 epizode

Nije sad baš cepanj
Videcu danas da pogledam. Jel traju epke po 20-ak minuta?? I ja isto, how i met your mother sam stopirao. Evo bas jutros sam uzeo da gledam jednu epku. (Trocikl) Kad je Ted imao sansu za trojku, pa ga Barni sputava jer taj sampionski pojas je njegov. To je treca epizoda trece sezone. Nije da me smorila serija, nego nemam puno vremena. Ne mogu da sednem i kao aj da gledam dok me ne smori. Evo danas imam neisplaniran dan, pa kozna kad. Poslednji put sam gledao how i met your mother pre par meseci fazon. Videcu ovu tvoju, pa javljam
FoX FoX   05.07.2018 u 14:58

Pa ajd ali ne ocekuj nesto na fazon prijatelja, himym i slicno..msm i na humor a mislim i na te dogodovstine
Da, traju po 20min. 9sezona ako se ne varam...
Idealna je za relax posle posla

Ahaha secam se te epke A nije loša himym ali sve se vrti oko tedove srodne duše
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
.
Ali definitivno mislim da himym ne treba gledati u cugu po par epizoda dnevno..
Cranium Cranium   05.07.2018 u 16:11

FoX (05.07.2018/12:58)
Pa ajd ali ne ocekuj nesto na fazon prijatelja, himym i slicno..msm i na humor a mislim i na te dogodovstine
Da, traju po 20min. 9sezona ako se n
Ja kad sam rekao da serija ne moze biti bolja od friends jer se sve vrti oko p**kopacenika Teda, ti si rekao a niiiije, dobri su. Moram ovaj office da vidim bas.
FoX FoX   05.07.2018 u 19:43

Cranium (05.07.2018/14:11)
Ja kad sam rekao da serija ne moze biti bolja od friends jer se sve vrti oko p**kopacenika Teda, ti si rekao a niiiije, dobri su. Moram ovaj offi
Debelo sam pogrešio jbg

Pa ajd, ali ne očekuj previše

Ja sam slučajno naleteo na ovu seriju..tražio sam neku dobru komediju na imdb i pojavi mi se ova serija.
Svaka sezona sve bolja i bolja. Čak je treća sezona dobila pojačanje (par glumaca a medju njima Ed Helms, iako ga ne gotivim nešto, ima ok ulogu u ovoj seriji)..
FoX FoX   16.08.2018 u 03:28

Završio sa serijom Odgledao svih 9.sezona u jednom dahu i mogu zvanično da kažem: Najbolja serija ikada! (bar za mene, bar za sada)

Koliko je dobra govori činjenica da su mi neki sitkomi koje sam do sad gledao "Meh"...

Kvalitetna i originalna serija, neusiljen humor, TOTALNO luda serija, takođe humor i fazoni su nekako spontani a likovi prirodni i otkačeni.

Neću previše da razlažem. Ne garantujem da će se svima svideti ali dajte joj šansu, malo po malo i navučete se

Prvih par epizoda je malo teže gledati jer upoznajete Majkla Skota, potpuno originalan karakter kakvog niste vidjali u serijama. Na prvi pogled je malo iritantan ali kako serija odmiče, jednostavno ga zavolite.
Dwight kralj na kvadrat, Jim, Pam, Creed, matori me je zasmejao dooosta puta, legenda, Kevin (dovoljno je reći Kevin ) i ostali ludaci

Od 188. epizoda samo 3,4 nisu bile nešto posebne a jedna mi se baš nije svidela(malo više obrađivali tematiku pedera u toj epizodi ali ok, oprostio sam im )

Sve u svemu, nedostajaće mi cela ekipa(bukvalno cela ekipa, svi likovi su extra) i jedva čekam da gledam ispočetka

Kolega na poslu pustio pre par nedelja "The Big Bang Theory"...i ja slušam sa strane...tek tad sam skapirao kakva je razlika izmedju ove serije i The Office... Nebo i zemlja jbt.

Neću "Friends" da spominjem da ne nerviram krana( ), ali sad kapiram šta je @edy govorio za onaj ubačeni smeh...baš usiljen humor koji dosta zavara. Kad ugasiš ton shvatiš da i nije toliko smešno. Ali dobro, Friends su ipak Friends...legendarni i ne treba ih čačkati

Sad je na redu The Office (UK) britanska verzija sa par sezona. Američki "The Office" je u stvari "rimejk" ove serije.

Forum početna