YouTube klipovi
Forum Tehnologija Internet

PARTYzan PARTYzan   19.06.2019 u 20:34

Cranium ako si meni rekao, nzm gde si video da ga branim, napisao sam da ga niti lajkujem niti hejtujem, i cinjenicu da nikog nije naterao da ga prate, svi su to dobrovoljno uradili i obogatio se na ne-kriminalan nacin. Nisam rekao da nikad nisam cuo za njega vec da skoro da pre NS-a nisam cuo za njega a da sam se posle toga upoznao sa njegovim delom
Jedino je neobicno da ti za nekog kog smatras moralnom nakazom i bezobraznim- kazes nek vozi kolica I jos ga ,kako cuh, neretko gratis promovises

Nisam znao da mu je cale svestenik. Ali kad sam gledao klip u kom ga Baka vozi na aerodrom pomislio : kako retko normalan, pozitivan i smiren covek

ne bih rekao da je verzija Mitrovica za klince, meni su Bakine besede, kakvegod bile, za odraslije od Mitroviceve publike. Nisam cuo pateticnije i vise pseudo- intelektualisticke meditacije od Mitrovicevih

Baka nema takve aspiracije, on je prost. Harizmatican decko specificnog (be)smisla za humor
atom atom   19.06.2019 u 23:38

Baka Prase harizmatican? Brate,Kale ima vise harizme od njega.
Cranium Cranium   20.06.2019 u 00:52

PARTYzan (19.06.2019/18:34)
Cranium ako si meni rekao, nzm gde si video da ga branim, napisao sam da ga niti lajkujem niti hejtujem, i cinjenicu da nikog nije naterao da ga prate
Nije cudno jer ti ne znas u kom kontekstu sam ja to rekao. Neka ih vozi, zaradio ih je svakako...ali na koji nacin. Ja bih se zapitao sta nije u redu samnom da radim one gluposti koje on radi. Manipulacija zarad love. Makar pola stvari koje je on rekao u klipovima su fejk, sve samo da bi deca gledala. Jer iako je decko ljiga ljigava, on zna sta decu lozi da gledaju. A to sto promovise lose vrednosti, svesno... To koga bole ku**c jel? Pa brate, meni ne delujes indiferentno.
FoX FoX   20.06.2019 u 01:33

Cranium (19.06.2019/09:28)
Ne seeeeeri, opaaaa. Sad cu da zablokiram jedno 10 debila. Njega, onog pajsera Chodu koji mi ide na ku**c jos vise. On je vidi se debilcina, ona nal
U trendingu izbacuje uvek i pored blokade, jbg..ali u preporukama ne izbacuje ako oznacis da ti se ne svidjaju klipovi sa tog kanala

Brate, doživeo sam deja vu dok sam čitao tvoju poruku, jednom sam ti već napisao ovaj fazon i isto si čudio kako je to moguće evo pokušavam da pronadjem tu poruku ali slaba vajda

A Choda... sve sve ali kako se lik ulizuje Baki... previše jadno i mučno za gledati
PARTYzan PARTYzan   20.06.2019 u 01:44

Cranium, delovao ti indiferentno, ili ne delovao, tako je- kako je Nakon što sam pogledao par njegovih klipova (čak ne celih) bilo mi je jasno da ja tu nemam šta da tražim. Od pregledanih, najviše po mom ukusu beše klip gde je ocenjivao Saru Jo, Nekako mi je imao šmek fora iz filmova tipa American Pie a takvi imbecilizmi kod mene zagarantovano imaju prođu A to je bilo pre par meseci. Nisam uspeo čak ni da primetim da promoviše loše vrednosti, nisam stigao tj. imao kad. Ali ti kao otprilike njegov fan si nesumnjivo bolje upoznat s njegovim delanjem. Ja nikad i ni pod kakvim izgovorima ne pratim nešto za šta tvrdim da mi se ne dopada. I točka Nakon toga sam ga par puta video u nekim tv gostovanjima i ni to nisam ispratio. Kao što rekoh, dečko mi je niti antipatičan niti ga pratim, razumem zašto je uspeo u tome, razumem podjednako one koji ga gotive i one koji ga hejtuju
Jedino ne razumem one koji tvrde da ga ne gotive a prate ga. Ili možda ipak razumem ? ali ne bih sad o tome, previše smo već čukali o gos'n Baki
FoX FoX   20.06.2019 u 01:58

Cranium (19.06.2019/17:20)
Nije fora u tome da li psuje ili ne, brate svi psuju. Vec sam pricao o tome, isto razmisljamo sto se toga tice. Neko ko je vaspitan nece psovati. A
Hahahaha ne znam da li sam ja blesav ili..
Deca su kao sunđer i upijaju jbt.
Kad vide kako debeli Mudja komunicira sa ćaletom i obrnuto, tako će to dete i sa svojim ocem, u blažoj varijanti(u najboljem slučaju), da komunicira...ili sa svojim drugarom, nekim čičom u autobusu koji moli za mesto (toga sam se nagledao dosta) itd.

Što se tiče vaspitane dece, danas su retkost i to je činjenica. Roditelje boli uvo a i nemaju vremena da vaspitaju dete nego taj posao preuzima škola, ulica i net.
Deca tog uzrasta koja gledaju Mudju su zrela za Branka kockicu, e tamo si mogao nešto kao klinac da naučiš pametno i da stičeš kreativnost, radoznalost i slično. Uvek se napravi taj generacijski jaz i uvek stariji kukaju kako omladina gleda smeće. Ali sad je stvarno alarmantno...

oni mogu i da nauce nesto ovu decu

Šta od mudje i onog njegovog (...) ćaleta (ovaj duo se ne razlikuje previše od Bake) može jedno dete od 8god da nauči? Novu sočnu psovku? Njihov odnos van GTA serijala? Wow... Daj molim te... Sve je to zabavno(meni nije) ali za starije. Pa ipak, oni znaju da ih prati 80% dece ispod 12god i opet se tako se ponašaju...
Novac je čudo. Pohlepni praznoglavci su svuda..

Jedino mi žao onog Jasterštajna koji je pravio pristojne i kvalitetne klipove za klince. Baka debil ga je urnisao zarad svoje slave.
Cranium Cranium   20.06.2019 u 03:07

PARTYzan (19.06.2019/23:44)
Cranium, delovao ti indiferentno, ili ne delovao, tako je- kako je Nakon što sam pogledao par njegovih klipova (čak ne celih) bilo mi je jasno da j
Ma ti malo kakis vec sada. Trolujes opasno. Nit sam ja fan bake praseta (logicno) , niti sam nesto preterano upoznat sa njegovim radom, ono sto sam video je dovoljno da skapiram da je klinac teska dijabola i prevarant. Kako ne pogledati poneki klip kad iskacu iz frizidera. Jel ti vidis trending? Jedino resenje mi je da opet prebacim na US. A to da ti nisi upoznat, to ti seres vec.
Cranium Cranium   20.06.2019 u 03:19

FoX (19.06.2019/23:58)
Hahahaha ne znam da li sam ja blesav ili..
Deca su kao sunđer i upijaju jbt.
Kad vide kako debeli Mudja komunicira sa ćaletom i obrnuto, tako će to
Jesi sam rekao da su roditelji ostavili vaspitanje dece ulici? Da ih bole uvo gde im deca provode vreme i da nemaju vremena za njih. A sta vidis kod mudje? Porodicu jaku kao stena. Deca treba da provode vreme sa roditeljima, dok ih imaju. Posle je kasno, i ceo zivot ce kukati za tim. Okej, kapiram da psuje decko u nekim situacijama, ali je za sve ove ostale jutjubere (za 90% njih) gospodin. Ja u njemu vidim vaspitanje, iako psuje dok igra GTA. Iako mu je cale neskolovan, gradjevinac, keva ciganka, domacica. Ja u njemu vidim neke ljudske vrednosti koje nema ogromna vecina tjubera. A to je doslo iz porodice. Sa druge strane tu je ovaj pajser kome su roditelji ko zna koje budze, a on govno jedno malo kvarno.
Tommy Tommy   20.06.2019 u 03:28

youtube.com/watch? ... aoPtE evo ljudi odgovorio vam je.
PARTYzan PARTYzan   20.06.2019 u 04:21

Cranium, jednostavno, kao ja i mnogi drugi, ignorišeš ono što ti iskače ako ti se navodno ne dopada
evo kad si pomenuo kak, da izbacim do kraja da ne ostane zaglavljeno
Ima 1 mehanizam vika se reaktivna formacija. Ukratko, to mu dođe kad se ponašamo u suprotnosti sa nesvesnim tendencijama. Npr bane nam komšija kog bi pre upucali nego blejali s njim, a mi ga ugostimo kao kumašina- švedski sto, tapšanje po ramenu ...
Isto tako neko može da "hejtuje" nekog tako što će mu malo-malo pa poklanjati pažnju a onda potvrditi da to nije slučajno (" e nek se vala obogatio, zaslužio je" - moralne nakaze valjda to zaslužuju...)
E sad, fora (začarani krug) kod r.f. je što pojedinac ne prepoznaje da to njegovo ponašanje nije verodostojno, pa se tako onaj što je ugostio neprijatelja kao kumašina ubi dokazujući da je on imao iskrenu potrebu da ga lepo ugosti
Stručnjaci ovaj mehanizam svrstavaju u primitivne mehanizme ali meni lično je baš simpa Naravno, postoji objašnjenje zbog čega neko doduše iz nehata koristi pomenuti mehanizam ali to bi bila neka druga forum tema ...

Forum početna