The Walking Dead (2010-2022)
Forum Zabava Serije

Tommy Tommy   14.03.2015 u 05:48

atom (13.03.2015/18:27)
Aha Znači umreš i postaneš zombi.Ali su spori brate,mogu ladno sve da ih pobiju.
ali te okruže, zato se i zove okružen mrtvima, mislim u Srbiji.
FoX FoX   17.03.2015 u 02:41

Opaka 14epizoda
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
Tommy Tommy   17.03.2015 u 03:29

eugene legenda, ali što su ubili
FoX FoX   17.03.2015 u 03:59

To je Chris???aaa vidim poznat mi odnekud a jbg,bas mi krivo
Jest,legenda ,iznenadio me...bas me zanima sta ce biti po pitanju onoga sto je gabriel rekao
Edy Edy   17.03.2015 u 13:22

FoX (17.03.2015/02:59)
To je Chris???aaa vidim poznat mi odnekud a jbg,bas mi krivo
Jest,legenda ,iznenadio me...bas me zanima sta ce biti po pitanju onoga sto je gabriel rekao
Gabriel nije problem,

Jeli ima još neko ko mrzi Carol? ona je oduvijek bila highlight serije, ali je očigledno glupa ko točak... i prenasilna. Treba ubit čoeka odmah? Ma daaj, polako, napraviti da ispadne on krivac pa ga protjerati, za ostalo će se zomibiji pobrinuti
Edy Edy   17.03.2015 u 13:24

Priložena slika:

Priložena slika:

ona je bila antiheroj još od početka
FoX FoX   17.03.2015 u 14:48

Pa ne znam edy..umro je i ovima tako da cisto sumnjam da ce okriviti njih...kazem ja,bice zadnja epizoda ove sezone opaka..verovatno preuzimanje..
A Carol pa ne znam,ona jeste takva ali pametna je ona,vidis kako plasi decu
Edy Edy   17.03.2015 u 19:47

FoX (17.03.2015/13:48)
Pa ne znam edy..umro je i ovima tako da cisto sumnjam da ce okriviti njih...kazem ja,bice zadnja epizoda ove sezone opaka..verovatno preuzimanje..
A Carol pa ne znam,ona jeste takva ali pametna
šta je tu pametno? ima milju stvari koje je mogla slagati da joj vjeruje. a ona pođe maltene da odgovara zašto je uzela pištolje. msm logično da će da ga istjera vani sa njima, zato su i uzeli pištolje, i ona mu objašnjava baš to... onda on opet kasnije pita što ih je uzela -.- Ali haj to, nego dođe malac sakriva joj se po kući. Vaaala ga je prepala

a to što je njima umro Noa, ništa to ne znači onoj senatorki rekao bih. Ljudi su poludili daleko gore, eno Rick, kad mu je umrla žena čovjek imao halucinacije da ga neko na telefon zove. A da ona ne promjeni priču prema njima nije nimalo čudno. Oni došli živi, njen sin nije. I ja bi ih krivio. Što si oni zaslužili da žive. Ništa neobično za pomislit.... NA to sam mislio, lahko joj je promjenuti odnos prema njima. Posebno sa obzirom na ono što joj je rekao Gabriel i što je onaj Irac postao glavni za izgradnju zidova

još ako se pročuje za one pištolje, ima da ih svi okrive... a ako ubije Rick ili pođe da ubije onog doktora Nejtena ili koga već, oonda je sve već rečeno
FoX FoX   17.03.2015 u 20:47

Pa vidis kako je mali namazan,tesko ga je mogla slagati Ali opet to je serija,tako oni zele da se stvari odvijaju
Pa verovatno ce zavrsna epizoda sezone biti preuzimanje Alexandrije...ne bi me cudilo da tako bude
FoX FoX   24.03.2015 u 03:23

Opasna ova 15ep..sta li ce biti sa Rick-om

Forum početna