The Walking Dead (2010-2022)
Forum Zabava Serije

twistex   08.01.2023 u 12:15

Nije bilo to u 9-oj..mozda 7 ili 8..kad su saviorsi uzimali danak.. Ricard ih hranio s time
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
twistex twistex   29.01.2023 u 23:38

Evo tri nedelje nisam pogledao ni jednu epizodu..zasicenje izgleda.. Nista nek prodje mesec dana pa cu da se vratim za poslednje 3 sezone.. U medjuvremenu mi se priigrale igrice na tu temu prezivljavanje zombiji izgradnja sklonista skuplanje resursa pa sam probao neke igrice.. Mislim uglavnom se vrtim u krug jer tesko pronaci neko oruzje ili moras da platis.. Trenutno sam ostao na dve Days After i Prey day survival.. Pa cu vidim dokle cu doguram.. Al ono mene smara ono da se polako prikradam zombiju.. Ja bi to sve odma i sto pre a to se igra mesecima
FoX FoX   30.01.2023 u 17:06

twistex (29.01.2023 / 22:38)
Evo tri nedelje nisam pogledao ni jednu epizodu..zasicenje izgleda.. Nista nek prodje mesec dana pa cu da se vratim za poslednje 3 sezone.. U medjuvremenu mi se
Moja omiljena:
Left 4 Dead 2 (i kec je dobar).

FoX FoX   16.07.2023 u 16:56

Priložena slika:

Trenutno se emituje spin-off serije The Walking Dead. Ostala je još jedna epizoda (6) i prva sezona je završena.

Nastavak serijala se odvija u New York-u pa zato i naziv serije The Walking Dead: Dead City 

Spojler alert
Novi lik The Croat (Hrvat; koga tumači Željko Ivanek) je novi zloća. Megi i Negan(nespojiva kombinacija) udruženim snagama pokušavaju da vrate njenog sina.

Sve u svemu, ništa novo u TWD svetu. Po meni još jedno razočarenje. Iako je zanimljivije kada se zombi apokalipsa odvija u metropoli, opet imamo prilike da gledamo smor dijaloge, lošu glumu, lošu priču, smešne teleportujuće zombije (prikradaju se i samo se pojave iza ledja), glupe odluke... Zaključak - besmislena serija! Ko ovim likovima daje pare da snimaju tolike serije, nije mi jasno.
atom atom   01.10.2023 u 15:20

Vidim ima dva spinoff-a. Onaj Dead City nisam gledao, ali jesam Daryl Dixon i sviđa mi se, ima taj Evropski šmek serija.
FoX FoX   15.10.2023 u 21:15

Evo i ja odgledao prvu epizodu "TWD: Daryl Dixon". Nije loše. Ali opet... već vidim šablon po kom će ići. Opet se pojavljuju neki negativci koji će proganjati Derila i ekipu. Jedan se uvek provuče, i na kraju se vrati po osvetu. Meh.

Forum početna