The Walking Dead (2010-2022)
Forum Zabava Serije

FoX FoX   22.10.2020 u 02:53

Inače, izašla nova sezona 6 Fear The Walking Dead...
Napokon dobra epizoda nakon 5 sezona (doduše, prva sezone ove serije jedina i valja...)
Druga epizoda tu i tamo ali već se polako vraćaju na isti kalup..

Izašao je i novi spin-off The Walking Dead: World Beyond
phahaha koje djubre... Prekinuo sam nakon 10-ak minuta.
Loša gluma, bzvz atmosfera, glupa priča i dosadno...
zenon zenon   22.10.2020 u 16:23

Odgledao sam prvu epizodu nove serije Beyond.Bas bezveze.
Zanimljivo mi je da im je majka poginula i otac postao peder?E svasta.I muskarci u seriji i The Walking Dead i ovoj novoj Beyond su uglavnom neke sonje,slabici.
twistex twistex   03.12.2022 u 17:04

Cujem da je ovo zavrsilo i ajd da dam drugu sansu, odgledao 2 sezone i nije tako lose, mislim nije nesto najbolje sto sam gledao ali sasvim dobro jeste.. Sad iz ove perspektive ne izgleda mi da ce Deril i Kerol biti glavni ali vidim da ih ima u najvise epizoda..nista javljam ako prekinem ili kad zavrsim sve epizode
FoX FoX   03.12.2022 u 17:18

twistex (03.12.2022 / 16:04)
Cujem da je ovo zavrsilo i ajd da dam drugu sansu, odgledao 2 sezone i nije tako lose, mislim nije nesto najbolje sto sam gledao ali sasvim dobro jeste.. Sad iz
Završili? Dobro je! Ja sam mislio da će napraviti pauzu pa sledeće godine da puste završnih par epizoda, kao što uvek rade.

Super. Onda mi je ostalo još tih 5, 6 epizoda da odgledam i napokon da stavim tačku na ovo sranje od serije.

Prve 2, 3 sezone su ok ali onda svaka sledeća ide po istom šablonu i tako do zadnje sezone. E onda to već počinje da smara.
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

Kad predješ treću sezonu onda možeš da staviš sve epizode na 1.25 brzinu pa bar malo da uštediš vreme. A i uglavnom su spore epizode.
twistex twistex   31.12.2022 u 14:16

Zavrsio sestu sezonu..cekaj kako moze neko da radi s Neganom ili da ga pusti da zivi posle onoga..inace gledao sam normalno do izlaska iz zatvora a sve epizode posle toga sam premotavao..nisam bas odusevljen al moze da se gleda barem ubrzan rezim
twistex twistex   31.12.2022 u 14:22

Vidi ga ovaj lik.. Rangirao svih 177 epizoda od najgore do najbolje..koliko vremena tu otislo

Ranking all 177 episodes
FoX FoX   02.01.2023 u 20:56

twistex (31.12.2022 / 13:16)
Zavrsio sestu sezonu..cekaj kako moze neko da radi s Neganom ili da ga pusti da zivi posle onoga..inace gledao sam normalno do izlaska iz zatvora a sve epizode
Uuu pa baš si mu dao po gasu Sad si verovatno na sezoni 9
Hmmm nekako kako su sezone prolazile, zgotivio sam Negana. Baš me zanima da li ćeš promeniti mišljenje o njemu na kraju serije  
twistex twistex   08.01.2023 u 10:17

Tek juce stigao do 9 sezone..mislim da sam u petak pogledao 10 epizoda i oborio sam rekord..ali uz premotavanja pa se to ne racuna .. Evo malo spojlerisanja.. A nisam siguran da bi ono sa mecima uspelo u onom svetu.. Oces da ga kazes da niko nije morao da usput upotrebi oruzje i da nisu sreli nijednog setaca i tako provalili da im je oruzje sabotirano..takodje da li sam ja nesto propustio kako su saviorsi zarazili alexandriju sa walker-iznutricama.. Pa kingdom je hranio svinje sa time pa nije im bilo nista..ni svinjama ni saviorsima koji su jeli te svinje..da ne pricam kako su se ovi namerno mazali time da ih walkeri ne prepoznaju..e mozda sam nesto propustio.. Inace nerviraju me iznenadne promene razmisljanja.. Posebno se istice Morgan koji ide iz jedne krajnosti u drugu a dobro ocigledno je prso s mozgom..nekako naprasno je i Carol odlucila da izigrava dobricu a nedugo zatim se opet vratila na staro..i onda ona srljanja kao jedan covek hoce sve sam da zavrsi a ocigledno nema sanse. Prvo se Karl izblamirao pa je htela Rozita nesto da uradi i onda Sasha uletela i zavrsila kako je zavrsila..aj videcemo dalje sta ce bude
FoX FoX   08.01.2023 u 12:09

twistex (08.01.2023 / 09:17)
Tek juce stigao do 9 sezone..mislim da sam u petak pogledao 10 epizoda i oborio sam rekord..ali uz premotavanja pa se to ne racuna .. Evo malo spojlerisanja..
Davno sam gledao sezonu 9 i ne sećam se da su ovi iz kingdoma hranili svinje walkerima. Mislim logično je da će se svinje zaraziti. Što se likova tiče, nisu mi legli uopšte. Možda je i to razlog. Previše su promenljivi, kako vetar duva. Jedino eto se Daryl izdvaja. Jeste da je on malo na svoju ruku ali ne drami i zna šta hoće.
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
twistex twistex   08.01.2023 u 12:15

Nije bilo to u 9-oj..mozda 7 ili 8..kad su saviorsi uzimali danak.. Ricard ih hranio s time

Forum početna