Najveci blam? :)
Forum Zabava Ostalo

psy psy   15.11.2012 u 14:02

Najveci blam hmmm kad sam puko lika u Pariskom metrou jer sam misio da me je lupio po goozi a ustvari bila je riba do.njega.. ona je to uradila.. morao sam i u stanicu da idem ali sve je bilo ok
Cranium Cranium   15.11.2012 u 14:50

Uuuuu kakve ja tripove imam kad sam pijan. Promena plana, sad cu ja da pricam jedan dozivljaj. Pre par godina ja i par drugara isli u Kosovsku Mitrovicu na slavu. Padao sneg brate. Nas je odvezao neki lik do prelaza u Kosovo, i naravno napijali smo se usput. Stigli na prelaz, i lik otisao svojim putem a mi ostali. Mi tu navatali bus neki, nebitno , i stigli ranije. Pojma nemas gde treba da ides a zima u pm! Bilo oko 10 uvece. I mi tu trazili po gradu tu neku kafanu, a od te kafane je na 100 metara kuca tog drugara sto smo isli na slavu kod njega. Mi se pogubili ko retardi. em si glup, em pijan. Naisli na groblje neko. I tu smo odustali. Bio nam blam da javimo tom drugaru da izadje jer j**igaaa, nacicemo sami. Ali ku**c smo nasli pa smo ga zvali da nas pokupi. Ispostavilo se da smo otisli u skroz drugom smeru. Lik je krenuo po nas, a mi blejali tu ispred groblja. I ajde da skratimo vreme, pocnemo da se grudvamo ko deca. i doseti se drug da baci grudvu preko zida groblja u samo groblje. Mi se naprzili svi i poceli da bacamo grudve... Smejali se smejali.... I doleti nam grudva NAZAD! Zivota mi moga! Mi se usrali brateee! Pobegli odatle, pokupio nas drugar i otisli na slavu. Posle nam je taj drugar rekao da nas je cuvar isprepadao, a ne neki mrtvak
AKS
Aksi  
 15.11.2012 u 15:15

A kad smo vec kod pijanstva za prvi maj zapalili vatru dosla vatrogasna i kad su ugasili vatru krenuli da idu a ja im se popeo na onaj kamion i onda pao sa njega pred masu ljudi.. postojao je i snimak
Edy Edy   15.11.2012 u 18:04

Aksi (15.11.2012/14:15)
A kad smo vec kod pijanstva za prvi maj zapalili vatru dosla vatrogasna i kad su ugasili vatru krenuli da idu a ja im se popeo na onaj kamion i onda pao sa njega pred masu ljudi.. postojao je i sn
e ovo je blam
Edy Edy   15.11.2012 u 18:05

dobra ti je ta cran
KinG KinG   16.11.2012 u 22:27

E kad smo vec kod gazenja sad sam se setio... Ima kod mene u kraju jedna uzbrdica/nizbrdica zavisi sa koje strane gledas imala nekih 35 stepeni. Nagiba. I kad sam bio 7 ili 8 razred ja se vraćam od druga. Biciklom. Nizbrdo. A brdo dugacko 250m. Kad izleteo auto ispred mene ja sam bio na deset metara od njega. Poceo da kocim. Al ja budala navikao da kocim prednjom (zasto?? Bolje nepitajte.) i kako sam se prevrnuo. U napred tako je bicikla odlomila choeku retrovizor. Eto. Setio sam se.
Cranium Cranium   21.11.2013 u 02:35

Edy daj blamova.
Edy Edy   29.11.2013 u 20:44

ma ne sjećam se bolan svi moji blamovi su više tipa kazao-rekao provale na nešto što sam rekao, a ne uradio, a ono nije smiješno kad se napiše aaj dobro evo možda sam se sjetio jednog ovaj je frišak, nema mu nekoliko sedmica znači, tek iz rerne
Edy Edy   29.11.2013 u 20:56

Bio ja na građevini, izljeva se ploča za prvi sprat.. nešto su me zvali gore da se popnem... popenjem ti se i uradim to... sjetio se, trebao da zavežem mreže jedna za drugu... bilo je i greda tu (armatura položena)... sve spremno za beton kad ono neko drekno, uh, zaboravili su odrezati neke dašćurine na krajevima oplate a beton taman došao do kuće... ja onakav zelen u građevini kao kažem, eee evo ja ću da donesem motorku... i potrčim preko mreže..... (mislim da pretpostalvjate šta se desilo )... taman što sam podigao drugi put nogu, vidim zapela mi ali nisam direkt pao, već sam se oslobodio i vijuu pođoh da letim preko mreže bukvalno da letim pao sam nekih metar i po dalje sa glavom naprijed, rabio se ko majmun fazon je bio luk koji sam napravio ko da me neko uzeo i zviz, bacio jbg, nije mi bilo smiješno ali jest drugima koji su gledali poderao sam sve živo ali jbg desi se .. ma nema na koje načine ja sve nisam pao jednom sam kao dijete trčao i slomio se tako što sam poletio nizbrdo i opet licem naprijed udario nosom (srećom nije se slomio tada, ali nema veze, bilo je još pokušaja za to :xD )... bilo auto parkirano i ne znam kako ali ja sam kad sam pao poletio da klizim dole (nije bilo snjega niti leda) na stomaku i završio sam napola ispod auta jbg čupali me i vukli van i kasnije me vozili što prije kući, krvario ko iz česme aah ma bjež'te... ako mislite da ste ikad vidjeli većeg peha od čovjeka onda sigurno mene ne znate
Cranium Cranium   29.11.2013 u 21:17

Edy (29.11.2013/19:56)
Bio ja na građevini, izljeva se ploča za prvi sprat.. nešto su me zvali gore da se popnem... popenjem ti se i uradim to... sjetio se, trebao da zavežem mreže jedna za drugu... bilo je i greda tu (arma
Ahahahahahahahahahahaha. Ti ces jednom ostati bez glave. Zamisli film o tebi. Kao Johnny English.

Forum početna