Najveci blam? :)
Forum Zabava Ostalo

Edy Edy   15.11.2012 u 00:23

Cranbery (14.11.2012/22:27)
Ahahahahaha. Ovo za sundjer je carski. Ajde ja da otkrijem jedan blam koji nije ni prineti onom (Nosim ga u grob) Na ekskurziji u trecoj godini otisli u Budimpestu. I sad resili da se zezamo
majstore extra je samo da jos napomenem da su o ovom mom blamu pričali jos sedmicu bio hit znači, samo se čudim kako nisam dobio nikakav nadimak na osnovu ovog doduse bilo je koje "luđak, majko moja" od strane cura ... a i ja sam jednom završio zaključan to bilo davno na exkurziji u 5-6 razredu. Mi ko noćili jednu noć tad. I dan danas se čudim sto su nas male vodili na noćenje... Ja znači lego kasno ko i ovi moji u sobi. Ali ovi ranije ustali i otisli negdje, msm da su bili u WFu (soping centar)... tako sam bio zaključan čitavo jutro ja jadan poslije tih 2-3 sata mislio da ću da umrem tu šta ću u 5tom razredu pa mi nemojte zamjeriti. Sam sam bio kriv što sam prespavo... ali na tome se zavrsilo bilo mi dosadno, bio tamo-vamo po sobi, jer nije bilo ničeg osim kupatila i jednog ormara sta ću. Imo karte i igro se sa njima. Ali to je to na sreću nisam isao na druge balkone čini mi se da ih nije ni bilo...
Edy Edy   15.11.2012 u 00:29

ako nađem još malo muda i prisjetim se kojeg većeg blama javljam FOX ti si na redu
Edy Edy   15.11.2012 u 00:39

aa evo nečeg ovog se salbo sjećam, bio ja mali, neznam tačno koliki, sjećam se maglovito, išo sam nekom u posjetu u bolnicu ja i roditelji... Idem ti ja tako, i kao što sam inače bio čudan (ma i sad sam hodajuća katastrofa, to dokazuje spužva-blam i još mnogo drugih, manjih ali značajnih)... A da evo: idem ja tako, zamišljen, nekud u svom svijetu, i eto gotov pred kapijom bolnice (parking ide sa kapijom pa onda bolnica) ja ti BAM u stub, onaj rasvjetni... kako kažu dobro sam se bio klepio, prvo su me onda odveli u hitnu koji su mi kao samo pregledali glavu... šta ja znam, uglavnom sam na kraju ja završio u bolnici a ne da idem u posjetu bio mali, opet kažem. Ove info su jednim dijelom iz druge ruke sad se sjetih još nečeg...
Edy Edy   15.11.2012 u 00:45

bio sam 4 razred (sigurno). Ja se tako jednog dana vraćam iz škole i zamislio se. Tako ja došo do rakršća (nekih 100 metara od stana znači). Bilo crveno i čekam, a tad kaže meni ovaj lik pored eej pa gdje ti je rusak? a ja: "Ja, ja, smiješno se to.." a ovi "bolan, fino ti kažem gdje ti je rusak"... ja tad opipah rukom da im pokažem ... a ono NIGDJE RUSAKA!!! Tek sam tada skontao da sam ga zaboravio znači sve do pred kuću. Ali ima još, tako zbunjen ja pođem da pređem ulicu... ali bilo crveno i dalje!! i ovaj jedan zamal da me pregazi. Eto malo me drmno, tako naglo je zakočio... ja pretrčah i odoh kući kažem sestri da sam zaboravio rusak i ova ga donese. Nisam do dana današnjeg nikome iz familije rekao da sam gotov umro tad mada sam bio još puuno puta u situaciji da me nešto gotov pregazi... ali još sam čitav
Edy Edy   15.11.2012 u 00:48

eeh, neznate vi koliko sam ja nespretan to još u životu niste vidjeli kladim se ne znam, takav sam
AKS
Aksi  
 15.11.2012 u 13:17

Prije dvije godine udjem ja u pekaru kojoj su vrata i sve na ulazu od stakla i vrata su bila otvorena ja udjem kupim to sto sam htio i kad je trebalo da izadjem ja zatvorim vrata i pokusam da izadjem kroz staklo.. Jos jedna sexy radnica se smije i kaze ovamo ti je izlaz..
Edy Edy   15.11.2012 u 13:26

Aksi (15.11.2012/12:17)
Prije dvije godine udjem ja u pekaru kojoj su vrata i sve na ulazu od stakla i vrata su bila otvorena ja udjem kupim to sto sam htio i kad je trebalo da izadjem ja zatvorim vrata i pokusam da izadjem
dobar 6 na skali
Cranium Cranium   15.11.2012 u 13:41

Ahahaha, kad stignem gajbi pisem jos jedan blam.
FoX FoX   15.11.2012 u 13:42

ja ih i nemam puno skoro svi su se desili kad sam bio pijan ako se to racuna
Edy Edy   15.11.2012 u 13:44

BlackFoX (15.11.2012/12:42)
ja ih i nemam puno skoro svi su se desili kad sam bio pijan ako se to racuna
sve se računa

Forum početna