Najveci blam? :)
Forum Zabava Ostalo

Gendza Gendza   30.11.2013 u 08:48

bili na neku ispratnicuu baraci. drug otisao u poljski wc i bio popio i kada je usao u wc nogom pogodi u rupu i ugazi u gov*a. izasao je i umesto da ode kuci i presvuce se vrati se na veselje. od tada ima nadimak arsa go*no
Cranium Cranium   30.11.2013 u 15:23

Gendza (30.11.2013/07:48)
bili na neku ispratnicuu baraci. drug otisao u poljski wc i bio popio i kada je usao u wc nogom pogodi u rupu i ugazi u gov*a. izasao je i umesto da ode kuci i presvuce se vrati se na veselje. od tada
Ahahahaha, pa dobro napio se covek.
Edy Edy   30.11.2013 u 21:05

cranium (29.11.2013/20:17)
Ahahahahahahahahahahaha. Ti ces jednom ostati bez glave. Zamisli film o tebi. Kao Johnny English.
ma nije taj meni do koljena eeeh sad sam se sjetio nečeg ne znam kad je bilo... uuhh jest ovo blam ali haj ispričat ću pošao se ja istuširat a nešto morao da požurim ne znam zašto... tako ja brže bolje upadnem u tuš kabinu i finu uzmem šampon on se nalazio u jednoj polici, Wash & Go taj koristim odavno, manje mi se peruta kosa sa njim i počeo da perem kosu (na glavi, da ne bude zabune ) ... uff... teško mi pada ovo da kažem ali haj, šta ćeš mora neko i da se provaljuje i tako ja fino operem kosu završim i izađem... hoću da osušim kosu kad vidim čudan miris... nije da smrdi, ali nekako jak i oštar jbg, rekoh pokvaren šampon ko će mu znat možda je to pa uzeh onu flašu kad ono... nije šampon nego ono punjenje za osvježivač onaj što ide u WC šolju e j**iga šta ću ponovo se istuširao i riješeno, ali eto inače, obadvije flaše bile slične ;)
PARTYzan PARTYzan   19.03.2015 u 00:12

U Budvi jedne godine i nismo baš exkluzivno letovali Preplivali smo da ne bi platili upad na plažu.Samo 1 riba platila,unela ranac s našim stvarima.Posle maratonskog plivanja od hotela Avala,pristajem na Mogren,na plaži me snimi drug iz BG.Kaže "nesh si mi mršaviji".Reko' "pa možda me nisi video na plaži" kaže "ma jesam pre par dana,ali imao si stomačić"...U međuvremenu sam kakio posle nedeljnog zatvora,zbog suve 'rane...
Na istom mestu,samo ne iste godine,nisam hteo da pešačim od Mogrena 1 do Mogrena 2 nego idem "prečicom" kroz vodu.Ful obučen,u papučama,s rancem,cvikerima i kačketom naopačke...okliznem se o mahovinu na steni i potopim.J e b e š blam,bitno da je kačket ostao da stoji naopačke ;)
Cranium Cranium   19.03.2015 u 00:34

Edy (30.11.2013/20:05)
ma nije taj meni do koljena eeeh sad sam se sjetio nečeg ne znam kad je bilo... uuhh jest ovo blam ali haj ispričat ću pošao se ja istuširat a nešto morao da požurim ne znam zašto... tako ja
Edy objasnio si brate. Ahahahahahahahahaha. Edy, half man half amazin'
Edy Edy   19.03.2015 u 00:58

Cranium (18.03.2015/23:34)
Edy objasnio si brate. Ahahahahahahahahaha. Edy, half man half amazin'
pročitao nakon godinu i po

moram da se pohvalim, mislim da nisam doživio nijedan blam vrijedan spomena od kad sam završio srednju možda sam izlječen
Cranium Cranium   19.03.2015 u 01:04

Edy (18.03.2015/23:58)
pročitao nakon godinu i po

moram da se pohvalim, mislim da nisam doživio nijedan blam vrijedan spomena od kad sam završio srednju možda sam izlječen
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Hoćeeemo blamoveeeee.
PARTYzan PARTYzan   19.03.2015 u 01:06

Istanbul je najružniji grad koji sam posetio.Za razliq od ostatka Turske,atmosfera je napeta kao recimo u Bagdadu.Čak je turistička vodilja (koja bi trebalo da je iskusna) ostala zatočena satima u podrumu-prodavnici tepiha,jer,gle čuda,nije htela da pazari tepih Nisam hteo da posetim Aja Sofiju (transrodnu džamiju-bivšu crkvu) pa mi preostali crveni fenjeri...Ortak rek'o "samo ako hoće rava u hotel da dođe,ne mrdam ovde je opasno po život".Ja izleteo napolje da se raspitam,startujem lika za neku ulicu,kaže ide u tom pravcu...Pita je l' me zanimaju "Russian girls,Romanian girls".Ja kao poluzainteresovan iako upravo to tražim,tvrdim pazar Pita da uđem u bar Oceanis,pristajem.Tamo sam bio praktično silovan.Sna-lažljivošću sam jedino uspeo da mi organizovana kriminalna grupa umesto 100eu uzme 20.Mada nisam krenuo u akciju,nisam se ni istuširao,hteo sam da mi Ruskinja odradi oral,kad sam već "platio".Uštinula me iznad pupka!? i povratila mi erekciju.Bio sam istripovan,za razliku od friendly grčkih bordela.U povratku sretnem par iz grupe,pitaju šta mi je,ja kao što,"pa pozeleneo si".Ispričam im "u poverenju".Nešto kasnije,u hotelu sam se uverio u njihovu "poverljivost" zbog 40ak pogleda i prozivki saputnika u hotelu
Edy Edy   19.03.2015 u 01:10

PARTYzan (19.03.2015/00:06)
Istanbul je najružniji grad koji sam posetio.Za razliq od ostatka Turske,atmosfera je napeta kao recimo u Bagdadu.Čak je turistička vodilja (koja bi trebalo da je iskusna) ostala zatočena satima u pod
nije ovo tema 'napiši fikcionalnu priču'
DR_
Dr_Psycho  
 19.03.2015 u 01:10

Ja sam pijan imao zesci blam

Forum početna