Horor filmovi
Forum Zabava Film

FoX FoX   09.12.2014 u 14:52

Hahahaha @welicak94 ,koliko sam kukao da pogledate Insidious,mislim da se jedino tommy odazvao kuknjavi,edy rekao da ce pogledati Da ,film je mnogo dobar,prvi deo mi je drazi Inace reziser James Wan je lik ,volim njegove filmove ,The Conjuring ili Prizivanje je isto odlican film,mozda i naj horror poslednjih par godina...

Elem ,da se vratim temi,juce gledao The Maze Runner [2014] (Misterija,Akcija,Sci-fi)
Moja ocena 8/10 bila bi 10-ka da su malo bolje razjasnili sve na kraju...ali saznao sam da je film radjen po knjizi James Dashner-a i da je to ustvari trilogija...veliki uspeh u bioskopima je najavio nastavak filma 2015
Welicak94 Welicak94   09.12.2014 u 15:20

FoX, pu nisam video taj post kad si kukao Al dobro, odgledao sam ga na kraju meni drug preporucio film je 10/10 po meni i conjuring je extra, njega sam gledao prosle god James Wan ima extra smisao za humor Salim se naravno, stvarno dobro osmisli radnju...
Bre kad sam video kako u drugom delu razjasnjava ono otvaranje vrata, muzika na klaviru.... brt, toga nema ni u jednom hororu
Cranium Cranium   09.12.2014 u 16:23

Gledaću danas. Ni ja nisam video kad si kukao. U poslednje vreme mi se gledaju horori. Možda zato što sam prikucan gajbi. Infektivan pod znacima navoda. Gde izadjem, sutradan se opet razbolim. Anyway, pogledaću pa dajem ocenu.
Cranium Cranium   09.12.2014 u 16:52

Kad izlazi rec 4? Ja čekiram stalno, ali ništa. Baš me zanima nastavak. Prvi deo je klasika, drugi je odličan i nastavlja se na prvi. Treći je težak šit jer ne prati radnju originala nego je film sam za sebe, a i glup je neverovatno. Kao parodija. Četvrti se nastavlja na prva 2 i mislim da je poslednji.
Cranium Cranium   10.12.2014 u 02:20

Odgledao Insidious 1. Mnogo zanimljiv film, onako...strašan je pomalo. Zanimljiv koncept. 99% filmova slične tematike je o ukletim kućama i demonima. Ovaj je o klincu i astralnoj projekciji. Zanimljiv izlaz iz šablona, taman kad sam očekivao još jedan film sa ukletom kućom. Inače gledao sam ga sa devojkom oko 9. (i nije toliko kasno) i jadna se preplašila. Najviše kad je onaj debeli menjao uv trake da proveri ima li nečega, pa mu se pojavili oni mrtvaci, šta li su. Ahahahahaha. Kako li je stigla kući. I kraj je fenomenalan. Ne govorite mi ništa o drugom delu ako ga ima.
Welicak94 Welicak94   10.12.2014 u 03:05

Cranium, kako tako pozitivno si odreagovao na film Ima drugi deo, sutra odma opet sa devojkom, i bacaj se na drugi deo
Cranium Cranium   10.12.2014 u 13:14

Welicak94 (10.12.2014/02:05)
Cranium, kako tako pozitivno si odreagovao na film Ima drugi deo, sutra odma opet sa devojkom, i bacaj se na drugi deo
Ne mogu danas, imam neki dogovor. Sutra ću. ;) Kako misliš pozitivno? U fazonu što ne kukam kako je strašan? Pa jeste strašan, ali ja te holivudske horore ne doživljavam na pravi način. Meni su poseban trip horori iz oka kamere. Znaš ono, neko snima nešto. Rec. 1 mi je oooodličan film. Ispreskakao sam se par puta.
Welicak94 Welicak94   10.12.2014 u 16:45

Cranium, ne ne, kad sam rekao pozitivan, mislim imas pozitivno misljenje, svidja ti se film Evo ja bas sinoc gledao neki horor "Oculus" procitao sam ovde u temi neko rekao kako je mnogo strasan i extra film... Ja se smorio sinoc, i ne svidja mi se bas nesto...
Cranium Cranium   12.12.2014 u 00:25

Odgledao i drugi deo Insidious-a. Sam. Odličan film. Sad se vidi da je u prvom filmu obraćena pažnja na neke stvarčice koje su upotpunile utisak o drugom filmu. Ona scena gde Dzoš ustaje da vidi ko lupa po vratima npr. Sitnice koje su mi ostavile Wow izraz na faci. Možda nisam obratio pažnju ali neke stvari mi nisu jasne za drugi film. Kakve veze ima onaj deda sa kevom ludačom sa Dzošom i njegovom kevom? Koliko sam skapirao sve je počelo onda kad je keva odvela malog Dzoša u bolnicu i tu ga je napao taj starac. Šta, kao na random su im se nakačili? Onda....bio mi je trip da u drugom delu filma deca ne budu odrasla. Ako me kapirate. Drugi deo filma se odigrava dan nakon završetka prvog, a oni mali glumci su mogli da u stvarnom životu dobiju koju godinu dok se ne snimi drugi deo. Ali vidim da su isti. Verovatno se film snimio brzo nakon prvog.
FoX FoX   15.12.2014 u 03:31

Cranium (09.12.2014/15:52)
Kad izlazi rec 4? Ja čekiram stalno, ali ništa. Baš me zanima nastavak. Prvi deo je klasika, drugi je odličan i nastavlja se na prvi. Treći je težak šit jer ne prati radnju originala nego je fi
U spaniji je izasao vec 31.oktobra a u USA i ostalim zemljama jan,feb 2015
Ja nisam gledao ovaj film mislim,cuo sam 100x za njega ali izbegavam te filmove van eng govornog podrucja

Forum početna