Horor filmovi
Forum Zabava Film

Cika Niki Cika Niki   15.12.2014 u 04:51

The Babadook hehe
FoX FoX   15.12.2014 u 16:21

Ah kran drago mi je da ti se svidja Insidious
@Edy dao 6-icu ovom filmu whyy?
Gledao sam i prvi i drugi deo ne bas skoro pa nmg da se setim bas svega,ali pogledacu ponovo ovih dana,meseci

Inace najavili su 3 poglavlje za 2015 Insidious Chapter 3 ima i trailer na ovoj str(odgledao i nije mi bas nesto )...hm druga glumacka postava,ovo je kao najmracnije poglavlje,pocetak svega nznm..imam los predosecaj..plasim se da ce sve uprskati
Cranium Cranium   15.12.2014 u 16:25

FoX (15.12.2014/02:31)
U spaniji je izasao vec 31.oktobra a u USA i ostalim zemljama jan,feb 2015
Ja nisam gledao ovaj film mislim,cuo sam 100x za njega ali izbegavam te filmove van eng govornog podrucja
Šta ima veze što je Španski horor. . Znaš kako sam ga gledao. U fazonu, jaaaaaao šta će sad da bude. Pogledaj trejler za keca. Radjen je na foru reportaže što je meni još gotivnije.
Cranium Cranium   15.12.2014 u 16:26

FoX (15.12.2014/15:21)
Ah kran drago mi je da ti se svidja Insidious
@Edy dao 6-icu ovom filmu whyy?
Gledao sam i prvi i drugi deo ne bas skoro pa nmg da se setim bas svega,ali pogledacu ponovo ovih dana,meseci
Pa neeema tebra, završeno je sa onom porodicom. Ja nisam odgledao trejler. Neću da znam.
FoX FoX   15.12.2014 u 16:47

Pa nema veze sto je spanski,nego ima veze sto je na spanskom salim se,pogledacu film,sad sam odgledao trailer,izgleda zanimljivo

Hm ah da,sad sam odgledao na ytb zavrsetak drugog dela Insidious ma samo se nadam da ce biti ok 3.deo...
Cranium Cranium   15.12.2014 u 17:00

FoX (15.12.2014/15:47)
Pa nema veze sto je spanski,nego ima veze sto je na spanskom salim se,pogledacu film,sad sam odgledao trailer,izgleda zanimljivo

Hm ah da,sad sam odgledao na ytb zavrsetak drugog dela Insidio
Ahahahaha, mnogo su nam slični Španci. Ima u filmu jedna porodica Kineza. Ovo uopšte nije bitno za radnju filma pa ću ti reći. Jedan čiča je okrivio Kineze za sranja koja su se desila. Ni 5 ni 6. Tako i mi radimo sa ciganima. Ahahahahahaha.
Cranium Cranium   15.12.2014 u 17:01

Ma biće okej deo, drugi su napravili extra. Što ne bi i treći. Eto tvoje astralne projekcije. Pazi kako sanjaš tebra.
atom atom   15.12.2014 u 17:41

Evo i ja ću da odgledam to čudo od filma,upravo ga skidam
FoX FoX   15.12.2014 u 22:20

jao igrao sam sa spancima online,brate koji su to slepci nijedan od njih(20tacno,i vecina njih je punoletna) ne zna engleski,ne moze covek da se sporazume sa njima isti slucaj sa rusima + spanci su mozda cak i gori od nas,rasisti malo off topic ali eto a za astralnu evo nasao sam jedan fin video koji sve objasnjava ma koliko izgledalo i zvucalo ne moguce,msm da je moguce(cak sam i sam doziveo pre par godina,iznenadno)https://www.youtube.com/watch?v=8VB6h_bWR3Y
pa koga zanima nek pogleda eto ceo post off topic ali se nadam da mi ne zamerate
DzO DzO   15.12.2014 u 22:37

Heheh moj omiljeni je...zaboravio sam kako se zove ali znam o cemu se radi. Ako vas zanim recite da vam objasnim

Forum početna