Horor filmovi
Forum Zabava Film

Edy Edy   20.03.2015 u 21:32

u potrazi sam za jednim filmom. pisao sam o njemu mislim daavno dok je bila prošla baza aktivna... i izgleda obrisan mi post, ne mogu ga naći. Riječ je o hororu, najboljem koji sam gledao. Hounted house fazon. Priča je bazirana na istinitim elementima.

en.wikipedia.org/wiki/S ... ester

Eto imate tu Sarah Winchester, film je baziran na njenoj priči ako se dobro sjećam. I msm u toj kući. Film je bio premoćan, mislim da se onaj jedan zvao Peter, i on je bio kao zadnji potomak te njihove loze. Nešto na taj fazon. Aaaaali ne znam koji je film

bila je i neka ženska i grupa njih, ova ženska je imala neku minijaturnu kućicu za lutke i kasnije je bacala kamenje po njoj i uništila je pravu ukletu kuću na taj fazon. premoćno.

inače, davno sam ja to gledao... vjerujem da je bilo prije 2010te, a film je vjerovatno daavno prije toga. pretpostavljam bar.
Edy Edy   20.03.2015 u 21:59

shit. ima nekakav film snjiman u 2014 u orginalnoj kući i sad google prekrio sve pretrage za starom verzijom
FoX FoX   21.03.2015 u 16:19

Pa koristi BING ili yahoo(ja to nekad radim kad ne mogu na googlu nesto piratsko da nadjem)
Edy a ne znas ni tacan naziv?Ni godinu kad je izasao? e jbg...
atom atom   21.03.2015 u 17:19

E ima li neki dobar film sa vampirima?Ali da je novijeg datuma.
Cranium Cranium   21.03.2015 u 18:09

Mislim da sam video na tjubu neki trejler za vampire. Kako se zove film pojma nemam. Riba neka je vampir.
Cranium Cranium   28.03.2015 u 14:40

High Tension - Francuski film. Provalio sam da su Francuzi poooprilično bolesni i poprilično specifični u hororima. Nemaju skupe filmove kao Ameri, ni efekte, ali nekako su brutalniji. Krv na sve strane jbt. Film mi je držao pažnu svih sat ipo. Dve drugarice imaju ispitni rok i beže na neko selo kod roditelja jedne od njih, da u miru uče za ispite. Smeštaju se u kuću i to je to. Šaaaalim se. Prve večeri se dešava nešto neočekivano. Naravno da se "javlja" neki lokalni psihopata koji upada u kuću sa ciljem da napravi parastos svima. Ako vas smorili Američki horori koji su svi isti, pogledajte. Ništa posebno ali zanimljiv je.
atom atom   28.03.2015 u 15:54

Evilenko

Film je rađen po istinitom događaju.1984 godine,komunistički profesor Andrej Romanovič Evilenko,dobija otkaz na poslu zbog pedofilskog napada na maloletnu učenicu.15.maja 1984 godine,on počinje da siluje decu,ubija ih,i proždire.Na kraju filma,kada ga uhapse on počne da nabraja imena žrtava,ja msm da je nabrojao oko 130.1990 godine,je osuđen na kaznu smrti streljanjem.
Cranium Cranium   28.03.2015 u 16:36

atom (28.03.2015/14:54)
Evilenko

Film je rađen po istinitom događaju.1984 godine,komunistički profesor Andrej Romanovič Evilenko,dobija otkaz na poslu zbog pedofilskog napada na maloletnu učenicu.15.maja 1984 godine,on
U jbm ti život. Pogledaću sutra.
Edy Edy   28.03.2015 u 17:35

FoX (21.03.2015/15:19)
Pa koristi BING ili yahoo(ja to nekad radim kad ne mogu na googlu nesto piratsko da nadjem)
Edy a ne znas ni tacan naziv?Ni godinu kad je izasao? e jbg...
znao bi prepoznati scene kad bi ih vidio ne ne znam naziv, niti godinu to me zeza znam background story čitavog filma, scene i kraj koji je... znam i na kojem sam ga kanalu gledao msm 2 kanala, na jednom od njih oooko 2010te sam ga gledao. manje više tad imaš prijedloga ?
atom atom   28.03.2015 u 19:18

Cranium (28.03.2015/15:36)
U jbm ti život. Pogledaću sutra.
Dobar je film skroz,mislim da je osvojio i dva oskara.

Forum početna