Horor filmovi
Forum Zabava Film

atom atom   30.04.2015 u 22:52

Odgledaj,ne možeš po trejleru znati kakav je film.
FoX FoX   19.05.2015 u 23:06

Pa ne mogu,ali opet trailer je kratak pregled filma

Inace sad sam odgledao Taking of Deborah Logan

Sta znam...nije los.
Cranium Cranium   20.05.2015 u 01:48

I ja se nešto razmišljam da gledam ali nekako ne želim. Imam celu listu filmova koje bih pogledao ali znam da su šit.

Muck - Ima puno razgolićenih devojaka.

It Follows - Nemam pojma, kapiram da je na foru ring. Neko prokletstvo koje te prati, sve dok te ne ubije ili ga proslediš dalje. Ali deluje kao tako amaterski film.

Vatican Tapes - Tipično za žanr. Isterivanje djavola.

Taking of Deborah Logan - isti djavo.

Tunnel - Kapiram da je okej film ali sam sit filmova na foru Grave Encounters.

Čekam da izadju Area 51, The Lazarus Effect (ako nije izašao) i Unfriended za koji znam da je šit ali ajde da ga pogledam. Zanimljiv koncept.

Area 51 obećava.
FoX FoX   20.05.2015 u 03:20

Ovaj Taking of Deborah nije los...mislim do sredine filma bio mi onako bas ok,ovo kasnije...meh..
Inace sniman je onako kao sto ti volis,kao rucnom kamerom
Prica prati jednu staricu koja ima alchajmerovu bolest..pojavljuje se devojka koja istrazuje ovu bolest i ima zelju da napravi dokumentarac snimajuci danonocno ovu staricu,naravno cerka starice pristaje...kako dani odmicu tako i stvari izmicu kontroli...Nema isterivanja iako sam ga ocekivao ali...kraj je mocan
Ima mozda 2,3 creepy scene

Da ,Area 51 izgleda zanimljivo iako ima losiju ocenu na imdb procitao sam par recenzija...kazu da nije los videcemo..
Cranium Cranium   20.05.2015 u 04:06

Ne znam, nekako mi se ne gleda. a Area 51 je milion puta sažvakana tabu tema. Dobro se neko setio da napravi film.
Serz Serz   20.05.2015 u 20:26

Pogledajte trejler za ovu igricu, koja tek treba da izađe...
Horor uživo...
youtube.com/watch?v ... layer
Ludilo...
FoX FoX   21.05.2015 u 03:59

stvarno ludilo ahhaha e ovo je nesto
Cranium Cranium   21.05.2015 u 22:50

Upravo odgledao film The Lazarus Effect.

Dobar je.
Mislim dobar koncept skroz, ali malo sbrzan. Nije strašan uopšte.

O čemu se radi?

Grupa lekara i naučnika pokušava da napravi serum kojim bi pomerila granice medicine. Serum koji deluje kao adrenalinska bomba u organizmu. Obnavlja izumrle nervne ćelije i sinapse u mozgu. Da ne dužim, serum koji u kombinaciji sa strujom direktno u mozak vraća iz mrtvih.

To pod jedan nije etički, pod dva, nije dovoljno ispitano iako je tim 4 godine radio na tome.

Ali tim se odlučuje na konačni test.

Uzima se uspavani pas koji ima kataraktu na oba oka i biva podvrgnut tretmanu.

Kuče je oživelo.

Svi slave, ali kuče počinje da ispoljava agresiju.

Snimaju mu moždanu aktivnost i vide da je maksimalno povećana u odnosu na normalnu. Što nikako nisu očekivali i gledaju kako to da izbegnu.

Sećate li se šta smo učili u školi o čoveku i njegovom mozgu? Kako čovek koristi samo par procenata svog mozga, a za ostalih 90 i kusur posto se ne zna čemu služi.

Šta će se desiti ako se Lazarovom serumu nadje ljudsko zamorče?

Šta će sve moći da uradi sa novim moždanim aktivnostima, a i kakve sve traume vuče sa mesta odakle je došao, pre nego je vraćen u život.

Odličan koncept, mlaka realizacija. Ako umete da mislite o ovakvim stvarima pogledajte. Ako samo želite da se uplašite, nemojte.
Cranium Cranium   22.05.2015 u 02:28

A sutra gledam neki sa liste onih koje i bih i ne bih gledao.
Cranium Cranium   28.05.2015 u 01:31

Gledao Muck.

Koooja glupost od filma. Ocena 4 od 10.

Ocena za horor, -4 od 10.

Film počinje tako što se grupa prijatelja odmah nadje u močvari, a jedna od njih je već mrtva. A jedan ortak je povredjen. Nešto ih je napalo i oni se sklanjaju u obližnju kuću. Smrti se dešavaju bez ikakvog smisla i reda. Ovog trenutka su svi zajedno, sledećeg momenta su scene kasapljenja jednog od njih. Jedini plus u filmu je neki kvazi humor i naked bitches. A daaa, i burazer jednog od likova koji je naj**ao je smešan. On treba da dodje i pokupi ih kolima na tom mestu. Medjutim, njemu puca ku**c jer ne zna u kakvoj su opasnosti oni. Pije šotove u nekom baru sa 2 ribe. I seda na kraju u kola mrtav pijan. Sve u svemu, film je šit.

Forum početna