Horor filmovi
Forum Zabava Film

Cranium Cranium   04.10.2015 u 02:53

A brate sj**ao sam se. I oni su gledali trejler i bili su u fazonu zanimljivo zanimljivo. Kad ono. Ahahahahahahah
Cranium Cranium   04.10.2015 u 02:56

You're Next je zanimljiv film dosta. Dečko konačno upoznaje devojku sa svojom familijom u nekoj kući, neka vikendica, šta li je. Cela familija, svako je nekog doveo. I hasaju oni kad zum, samostrel spiči jednog od njih posred lobanje. Meni bio zanimljiv, ali mi je posle ovog filma i bambi zanimljiv. Ahahahahahahahah.
Cranium Cranium   04.10.2015 u 02:59

PS....Kad smo kod ispala u društvu, moj ortak drži rekord. Hteli smo da ga roknemo. Gledali smo jednom takav mindfuck film da se na kraju ispostavi da je lik sam sebi majka i otac. HahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahHahah
Cranium Cranium   04.10.2015 u 02:59

Ali ne zaj**avam, stvarno.
FoX FoX   04.10.2015 u 03:14

Pogledaću Trailer me podseća na Anarchy
hahahhahhhah a koji film je bio u pitanju?
Cranium Cranium   04.10.2015 u 03:18

Predestination se zvao.
FoX FoX   04.10.2015 u 03:23

U izgleda zanimljivo komentar na tjubu "this is literally one of the most mindfucked movie i've ever seen" 290 lajkova jel valja?možda ga pogledam
Cranium Cranium   04.10.2015 u 03:25

Ahahahahahahahahah, pa onako. Nije loš. Mada brate sam hteo da se ubijem. Ahahahahahahahahahah. Reci koji mindfuck.
Cranium Cranium   06.10.2015 u 03:03

Odgledao film "The Visit" i moji utisci su ovakvi.

1. Poprilično mi je držao pažnju.
2. Malo je šablonski, ali opet sa druge strane ima dobar twist momenat kad si ti u fazonu Whaaaaat? Ja to priznajem nisam očekivao.
3. Veeeeoma je creepy.
4. Gluma kao gluma je i mogla bolja da bude, ali su mi simpa ovi klinci nekako. Baba je maestralna.

Sve u svemu, svideo mi se.

Keva razvedena sa dvoje dece ima problema, muči se, ide na terapije. Zašto? Muž je ostavio. Klinci su rešili da je rasterete malo, hoće da upoznaju babu i dedu, a ona neka se provede malo sa dečkom na kruzeru. Deca odlaze i sve je kul. Baba i deda ljubazni, sve ekstra. Uveče dolazi deda i kaže, mi smo matorci, mi ležemo ranije. Do pola 10 u krevet. Tada ovo dvoje bleje u sobi, medjutim starija ćerka odlazi po neke kolačiće van sobe jer je gladna i na stepeništu vidi babu kako baulja i baca peglu. TREEEBALA JE j**eNO DA ZNA DA NEŠTO NIJE U REDU.
Cranium Cranium   26.10.2015 u 02:13

Odgledao britanski film "Howl" i utisci su pozitivni. Mada je moglo i bolje. Zanimljiv je.

Voz Alpha Trax iz Londona ide za neko mesto, j**em li ga, nisam zapamtio koje. Zna se da je krenuo u ponoć.
Kondukter Joe smoren jer nije dobio unapredjenje radi tu smenu k'o preko ku***a. Putnici pokazuju karte i sve je okej kada odjednom voz udari u nešto i sj**e se. Voz se zaustavlja u šumi. Vozač izlazi da vidi šta je to bilo dok Joe i koleginica pokušavaju da vide jesu li svi okej od putnika. Putnike hvata panika jer vozača nema i neeeema. :-). Ocena 6 od 10. Biću stroži malo, mada mi je bilo zabavno. Nije loš film uopšte.

Forum početna