Horor filmovi
Forum Zabava Film

Cranium Cranium   12.12.2015 u 12:11

Ima svojih momenata odličnih, ali mnogo traje a manje više ništa bitno se nije desilo. Previše me podsetio na hidden. Nisam se iscimao nijednom, a i plitak je sa pričom. Početak je dobar, kraj je dobar a ovo izmedju je bilo aaaaajde bre desi se nešto.
FoX FoX   12.12.2015 u 17:21

tačno jbg film je na fazon post-apokaliptične drame + niskobudžetni..tako da ono
Filming Locations: Budapest, Hungary
Cranium Cranium   12.12.2015 u 17:28

Ahahahahaha, Madzari uvalili neke gudure za snimanje i uzeli pare.
Edy Edy   12.12.2015 u 23:09

@Cranium (12.12.2015/11:11)
Ima svojih momenata odličnih, ali mnogo traje a manje više ništa bitno se nije desilo. Previše me podsetio na hidden. Nisam se iscimao nijednom, a i plitak je sa pričom. Početak je dobar
u pravu si skroz ali je dobar kakvih zombi filmova sam gledao prije ovog
Cranium Cranium   13.12.2015 u 15:45

Eheeeeeeee, jednom da se složimo. :-)
FoX FoX   16.12.2015 u 00:11

skidam veceras ovaj Paranormal activity-ghost dimension od KATRG bas da vidim kakav je kvalitet a i zvuci mi ok naziv filma...kazu da je ovo najbolji deo od svih
Welicak94 Welicak94   16.12.2015 u 00:26

FoX, Ja sam javno izjavio da ne volim te filmkve sa rucnim kamerama
Cranium Cranium   16.12.2015 u 00:42

To nije onaj sa Meksikancima? Ma sve je to sviranje ku***u. Prvi deo je prošao, ali sve na istu foru ne ide. Kad se setim da mi je ovo bio jedan od boljih horora. Bilo nekada. Ali realno je creepy gledati found footage horor. Uživiš se, kao da si tamo.
FoX FoX   16.12.2015 u 00:48

hahha kran evo sad odgledao trailer...sta znam,ne izgleda mi lose...

pa jeste ,zao mi je sto weki ne misli tako ali realno,mislim da bi promenio misljenje kad bi gledao film tipa As above so below ,u bioskopu na velikom platnu sa sjajnim ozvucenjem...
Cranium Cranium   16.12.2015 u 00:56

To i ja mislim. Još kad bi bio 3D , iznosili bi ga iz bioskopa pravo u hitnu. A recimo visokobudzetni horori kakve on voli u bioskopu gledaju deca. Ne znam jesam li pričao kad sam išao sa devojkom da gledamo Anabelle ili kako god se zvaše ona lutka. Kukuu majko, koja glupost od filma. Ja se smorio, oko mene deca neka vrište , ova moja se oduzela, ja uzeo da je sprdam. Kao bodem je u rebra kad je neki pred jump off momenat. Zašto sam ja otišao na tu projekciju, ni dan danas ne znam. Ali voleo bih da gledam neki FPS 3D horror. :-). Tad bi se istripovao za medalju.

Forum početna