Horor filmovi
Forum Zabava Film

Welicak94 Welicak94   29.03.2016 u 01:41

Odgledao film "The Uninvited" (Nepozvana)... Dobar film, meni se svideo. Interesantan i jako zanimljiv
Preporucujem, ocena 8/10. A skinuo sam i High Tension , aaaa ono francusko... nikako ne volim francusko
FoX FoX   16.04.2016 u 07:16

Odgledao sam The Boy [2016] naši su preveli "Dete zla"
Nakon što se zaposli kao dadilja u zabačenom engleskom mestu, Greta(Maggie iz the walking dead serije) shvati da je dete koje treba čuvati i paziti zapravo lutka...

Svideo mi se film...
Neću ništa da otkrivam više ali ako vam je dosadno,pogledajte

Izdvaja se od ostalih horora,i taman kad sam pretpostavio kako će se završiti...baaamm!!!Iznenađenje
Nije neko remek delo niti je horor da se upišaš ,ali svakako vredi pogledati

Download
Prevod
twistex twistex   16.04.2016 u 12:09

Ovo dete bi mogao da pogledam danas iako nisam pedijatar inace u poslednjih osam devet dana pogledao sve SAW filmove..vidim vecina ovde ga je nahvalila..ja i nisam toliko odusevljen..ko nije gledao evo SPOJLERA pa nek zabode glavu u pesak ili samo nek se pravi slep Dobre stvari: zanimljivo i napeto i tvistovi su vrlo dobri..eto samo toliko i dzaba mu te stvari kad ima mnogo vise negativnih stvari..inace ovo je ponajvise triler sa malko horora..dakle vidim da ljudi kazu kako je taj Dzigi mnogo inteligentan i kako on nije ubica ovo ono..covece jos ga i brane..ok ja mislim da je Dzigi jedan ludak koji je umislio da je Bog i sad on se usudio da se igra sa ljudskim zivotima i odlucuje ko ce da zivi ili umre..da ne duzim..sve to sa zamkama i savrsenim tajmingom i kako se sve to savrseno uklapa da bi se dobilo neverovatno finale je jednostavno nemoguce..vecina zrtvi je glupa..aj da spomenem samo jednu..imate staklenu kutiju..unutra kljuc i imate dva otvora..i riba ubaci jednu ruku i zaglavi se i umesto da upotrebi drugu da bi se nekako oslobodila ona tu drugu ubacuje u drugi otvor..e super...i kad bi sastavljao listu najgorih scena 8 od 10 bi sigurno bilo iz ovih SAW filmova..mozda i meni najgora je kad lik provali da su sifre za sef ispisane na vratovima svih osmoro zatocenika..i sad on umesto da im lepo kaze aj okreni se on uzme i juri ih ubija ih..i sad jedna mu kaze a kako ces tvoju sifru da saznas..i on ni pet ni sest uzme noz i pocne da sece vrat da bi video broj..aghhhh..i nije mi bilo zao nijedne zrtve osim detektivke keri..valjda zato sto su svi bili bezveze..i na kraju ovaj zadnji deo se zasniva na tome da je covek postao slavan i bogat zbog knjige o svom iskustvu sa Dzigijem..samo da je policija dosla da prica s njim odma bi ga razotkrila jer je ovaj sve izmislio..bezveze..evo ocene 3/10..
twistex twistex   16.04.2016 u 18:00

@FoX (16.04.2016/05:16)
Odgledao sam The Boy [2016] naši su preveli "Dete zla"
Nakon što se zaposli kao dadilja u zabačenom engleskom mestu, Greta(Maggie i
Pogledao..ne vredi ovo gledati ako cekas tvist..dok ne dodje nema mnogo toga zanimljivog..a jos ako je tvist kao preslikan iz jednog ili vise filmova onda bas ostanes razocaran..a kazu da je originalan i daju mu desetke na imdb..SPOJLER..Bolje pogledati Housebound
FoX FoX   16.04.2016 u 18:07

hahah a jbg.. ovakvi filmovi se nocu gledaju ja sam gledao u 3am
ali sigurno je bolji od vecine shit horora danas
Pa ne secam se da sam video ovakav tvist u horor filmovima,mada je ovo vise triler nego horor..

Inače ,za SAW se slažem,ali zanimljiv je film.
FoX FoX   18.04.2016 u 17:54

@Cranium (06.10.2015/01:03)
Odgledao film "The Visit" i moji utisci su ovakvi.

1. Poprilično mi je držao pažnju.
2. Malo je šablonski, ali opet sa druge strane ima dobar twist momenat kad si ti u fazonu Whaaaaat? Ja to
Odgledao juče The Visit
Šta znam ,nije loš...drugačiji je od svih horora koje sam gledao
Par puta sam bio u fazonu "šta je ovo,horor ili komedija" Ali sve u svemu,nisam se smorio na završetku filma..a obično se smorim kad odgledam tako neki horor novije produkcije.
Što kaže kran ima par dobrih twistova poslednji twist je ono...baš WTF
Ako ste ljubitelj horora i ako vam je baš baš dosadno,pogledajte...ništa posebno ali eto...
twistex twistex   21.04.2016 u 12:22

The Pact-2012
ovaj je na slicnu foru kao the boy i housebound..ali je mnogo slabiji od njih..ima i drugi deo ali ostacu samo na ovom..ocena 3/10
after/2012
zanimljiva radnja..na pocetku je dosta obecavao iako je odisao jeftinocom i slabom glumom..tako je i ostalo..i ponajmanje je horor..fantazija misterija..ocena 3/10
Fear Clinic-2015
totalno nepovezano i konfuzno..ocena 2/10
atom atom   01.05.2016 u 19:44

Cell(2016) Official trailer

Jos jedan u nizu romana Stivena Kinga dobio je svoju ekranizaciju.Radi se o romanu Cell(Mobilni) koji nam donosi apokalipticni horor koji izazivaju mobilni telefoni.Kejton Ridel(John Cusack) je crtac stripova iz Mejna,koji se sprema da proslavi sklapanje ugovora sa novom izdavackom kucom,na putu do tamo neko,ili nesto preko globalne mreze pokrece elektricni impuls koji odlazi u mozak savokme ko se javi na mobilni i pretvara ga u krvolocno bice.Kejton ubrzo nailazi na Toma Mek Kortija(Samuel L. Jackson) koji za sve ima objasnjene.
twistex twistex   07.05.2016 u 09:49

The Evil Dead-1981
ovo se smatra za jedan od najboljih horor filmova ikada..ljudi mora da se sale..ja ceo film gledao sa iskrivljenom glavom i bio u fayzonu..pa ne mogu da verujem da je ovo nesto najbolje..aj spomenucu samo jednu scenu..zensku nesto zaposedne i sad druga zenska pocne da vristi i vice..jao vidite joj oci,sta joj se desava sa ocima aaa...e njoj celo lice poprimilo izgled blatnjavog pastrnjaka a ona se cudi na njene oci..ocena 2/10
Evil Dead II -1987
a ovo mnogi smatraju za jos bolji film nego prvi deo..kao najbolja horor komedija..znaci ni na jednu scenu nit sam se uplasio nit nasmejao..ovo je isti zaplet kao i prvi deo..sve se desava u kolibi i sumi..samo sto su sad rekli aj da predjemo na komediju daj da se izglupiramo sto vise..nekako svi pominju neku scenu sa rukom,kako je to bolje od orgazma..meni je drago sto sam manjina kojoj se to ne svidja..ocena 2/10
Army of Darkness-1992
ne izgleda tako jeftino i glupo kao prva dva..al opet ima mnogo vise stvari koje mi se ne svidjaju..prvo ignorisu zavrsetak drugog filma,kao nije im se svidelo..drugo opet nit smesno nit strasno..a dobro je sto je sad zanimljivije,dosta avanture..ima ocenu vise 3/10
Evil Dead-2013
bas nepotreban film..neverovatan podvig naci gotovo sve nezanimljive i glupe likove i strpati ih opet u kolibu..izbacili komediju ubacili hektolitre krvi..najgori od sve dece..ocena 1/10
Cranium Cranium   08.05.2016 u 22:11

Izabrao 3 Evropska filma za večeras (gledaću jedan od ta 3, ne sva 3)

Creep (2004). Deluje ultra zanimljivo. Britanski.

Frontier(s) - Francuski odgovor na saw (tako kaže trejler)

La Hora Fria (Španski) Takodje deluje zanimljivo. Dvoumim se izmedju Creep i ovog.

Forum početna