Horor filmovi
Forum Zabava Film

Cranium Cranium   06.06.2016 u 03:44

Inače, odgledao sam film "The Mist" iz 2007 i osvežio sam se. Dugo nisam gledao tako neki film. U poslednje vreme sve neke gluposti, a ovaj me je malo iznenadio iako nije ništa spektakularno. Ako ništa, odskače od ostalih koje sam gledao u poslednje vreme.

Jedne večeri oluja pogadja jedno malo mesto u Americi i nosi sve pred sobom. Drveće, kablove, bandere, rasvetu. Sve je odletelo. Nema struje, telefoni ne rade, život je stao. I na sve to, sa planine je sišla neka sumaglica. Ne vidi se prst pred okom. Narod kao narod, kad namiriše v od vanredne situacije, svi u radnje da pokupuju namirnice za fazon 7 godina. Tako je uradio i Dejvid (glavni lik) sa svojim sinom i komšijom. Otišli do grada, da kupe šta im treba i da Dejvid kupi materijal, da popravi kuću jer mu je u toku oluje drvo uletelo u gajbu bukvalno. Ulaze u radnju i razgledaju, kad u radnju ulete jedan čiča. Magla se spustila inače sa planine i već je zahvatila to mestašce. Kako god, ulete čiča sa pričom zabarikadirajte prodavnicu, ova magla je opasna. I tako je i bilo.

Verovatno sam subjektivan, ali dajem ovom filmu 7/10.
FoX FoX   06.06.2016 u 03:50

Ahahaha ma ne valja tesko smece su ostali delovi.. od 2 dela pa nadalje..jbg.ali eto pao mi wrong turn na pamet nznm ni ja zasto

Da,mist je dobar.A gledaj The boy (2016) ako hoces... nista special ali mozda ti se svidi.Meni ok film
twistex twistex   06.06.2016 u 13:44

mist nije los..kraj je bas bedacki..ujedno i dobar..
Cranium Cranium   06.06.2016 u 15:21

Twistex, daj napiši top 10 horor filmova koje si gledao, ali onih malo manje poznatih. Da ih nisu svi gledali. Možda nadjem neki ekstra
Cranium Cranium   06.06.2016 u 19:08

@FoX (06.06.2016/01:50)
Ahahaha ma ne valja tesko smece su ostali delovi.. od 2 dela pa nadalje..jbg.ali eto pao mi wrong turn na pamet nznm ni ja zasto

Da,mist je dobar.A gledaj The boy (2016) ako hoces... nista sp
Trebali su da stanu posle prvog dela. Isto kao final destination
Cranium Cranium   06.06.2016 u 19:12

A The Boy sam hteo da odgledam, ali eto nekako nikako da se nateram
twistex twistex   07.06.2016 u 13:31

@Cranium (06.06.2016/13:21)
Twistex, daj napiši top 10 horor filmova koje si gledao, ali onih malo manje poznatih. Da ih nisu svi gledali. Možda nadjem neki ekstra
sve sto sam pogledao u poslednje vreme sam upisao ovde..mozda ipak da preporucim sajt..tj blog o horor filmovima..ja ga procitao tri puta do sada..ima brdo opisanih filmova..pa ako vec nisi bio tamo evo hororsf
Cranium Cranium   07.06.2016 u 14:33

@twistex (07.06.2016/11:31)
sve sto sam pogledao u poslednje vreme sam upisao ovde..mozda ipak da preporucim sajt..tj blog o horor filmovima..ja ga procitao tri puta do sada..ima brdo opisanih filmova..pa ako vec nisi bio tamo e
Sve što si pisao nema ocenu veću od 5. Mene zanimaju ovi bolji. Ali dobro, može i ovako. Pogledaću taj sajt. Nisam ga video do sada. Hvala
Cranium Cranium   07.06.2016 u 18:59

@twistex (07.06.2016/11:31)
sve sto sam pogledao u poslednje vreme sam upisao ovde..mozda ipak da preporucim sajt..tj blog o horor filmovima..ja ga procitao tri puta do sada..ima brdo opisanih filmova..pa ako vec nisi bio tamo e
Bacio sam pogled na onaj sajt. Mnooogo bre detaljiše admin, bukvalno usere film. Kao da lupa spojler. Znači samo skroluješ nadole i vidiš ocenu, šta je plus, šta je minus za film. Uglavnom pogodi. Loš film je loš film, dobar je dobar. Mada je za par filmova koje sam namerno hteo da vidim ocenu dao nerealno visoku ili nisku ocenu. Kao za hidden npr. Matori, ja ne bih dao ni 2 od 10. On je dao 7 čini mi se.
Cranium Cranium   08.06.2016 u 00:14

E da, sinoć odgledao film P2 (2007) i ekstra sam se proveo gledajući. Ništa specijalno što se priče tiče, ali bukvalno je sve na savršenom mestu. Nikakve nelogičnosti, sve se dešavalo onako kako treba u horor filmovima. Znači kako se film razvija, taman misliš okej to je to, ne očekuješ nove zaplete, kad eno još jedan pa još jedan detalj. Odličan film za zabavu. Davno sam planirao da ga pogledam, ali eto. Tek sada. Nije klasičan horor, više neki survival horror/thriller.

Znači ja ni sada ne mogu da verujem kako je basic "otrcana" tema uspela da napravi tako gotivan film.

Slušajte.

Devojka koja se zove Angela iliti Andjela po naški, radi za badnje veče. I to u nekoj high class firmi. Fensi zgrada sa puno spratova, podzemni parkinzi, izd**avanje. Ovi njeni od kuće je požuruju, ajde završavaj posao pa dolazi na večeru. Cela familija samo tebe čeka. I ona se ubrzava koliko može, zaključava kancelariju i kreće prema liftu. Silazi liftom do podzemnog parkinga gde je parkirala kola. Kad ono, kola ne rade. Sj**alo se nešto. Odlazi do čuvara parkinga, da joj otključa kapiju od hola koji je par spratova iznad, da izadje pa da čeka taksi. Ovaj otključava i ona odlazi. Zove taksi i seda na klupicu u holu da sačeka. Jbg, badnje je veče. Neće taksi skoro. Taksi dolazi i trubi joj da izadje iz zgrade, kad ona ustaje i pokuša da otvori ulazna vrata zgrade. Ma kakvi, zaključali ljudi zgradu. Taksi čekao par trenutaka da ova nadje način da izadje, i odlazi. Ona ostaje u zgradi, pi*di kako je taksista zaj**ao. I gase se svetla. Ona baulja po P2 parkingu u mraku, pokušava da stigne do kola kad je neko ščepao i onesvestio. I ostatak je odličan. Ima mnogo gotivnih scena. Jesam subjektivan sigurno, ali ja bih ovome dao jaaaaku sedmicu.

Forum početna