Horor filmovi
Forum Zabava Film

Cranium Cranium   15.06.2016 u 15:21

Odgledao Španski film - Los Cronocrimenes iliti na Engleskom "Timecrimes"

Naravno, sam titl vam govori da je ovo film o putovanjima kroz vreme.

Španci me nikad nisu izdali.

Film podseća na "Triangle" iako je ipak slabiji malo. Nije mindfuck i nema šta da se razmišlja.

Porodica koju čine muž i žena bleje na ležaljkama u dvorištu, muž tera ženu da ode do prodavnice a on vreme prekraćuje razgledanjem okoline (šuma) dvogledom. Skenira drveće i drveće i drveće dok ne skenira devojku u šumi koja se svlači gola!?!?!?! Naravno biva prekinut u voajerisanju na trenutak i devojka nestaje sa dvogleda. Rešava da ode do šume i vidi koji ku**c se dešava? Odlazi i zatiče golu devojku, naslonjenu na kamen. Ne pomera se. Prilazi da vidi da li je dobro, kad ga neko ubode makazama u ruku. On se odgega nekako odatle i krene da trči bez cilja. Naleće na ogradu koju preskače i upada na tudji posed. Skriva se u kuću i nalazi voki toki. Kontaktira nekoga, strahujući od čoveka koji ga juri sa makazama.

Odličan film, ali ipak predvidljiv.
Cranium Cranium   16.06.2016 u 12:15

Odgledao film koji se zove "Scarehouse"

Svesno sam uzeo da ga gledam iako sam znao da je neki tešak šit. Ali eto, za promenu. Dosta je bilo ozbiljnih horora daj malo i neozbiljno glupe da gledam. Da vidim kako neko glupost scenario pokušava da zamaskira golotinjom. Ahahahahah

Uglavnom, nekoliko ortakinja iz nekog sestrinstva u Americi (ne znam koji je ku**c Amerima sa tim bratstvima i sestrinstvima) treba da prime jednu novu "sestru" a biraju izmedju njih dve. I sad, golotinje, sise, dupeta na sve strane. Piju provode se, do ultimativnog testa. Test kreće po zlu i ove dve likuše završavaju u zatvoru. Ostalih 4 ja mislim iskulirale i sve svalile na ove dve. Može li gora priča. Prolaze dve godine i ove izlaze iz zatvora. Naravno.....planiraju osvetu.

Gluposti, nikakav je film. Ali da razbije monotoniju.
FoX FoX   16.06.2016 u 12:37

@Cranium (15.06.2016/01:40)
Odgledao After Life. I svideo mi se. Može da se gleda sa uživanjem.
Drago mi je da delimo isto mišljenje

Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

Cranium (16.6.2016, 10:15)
Odgledao film koji se zove "Scarehouse"

Golotinje, sise, dupeta na sve strane.

hahahaa ee to je za psajku film

Cranium (15.6.2016, 13:21)
Odgledao Španski film - Los Cronocrimenes iliti na Engleskom "Timecrimes"

Španci me nikad nisu izdali.

aaahhaahah ti i tvoji španci ccc
jbt opis deluje zanimljivo ali ako je baš predvidljiv onda.... :/

Eee čujem da je The Conjuring 2 još bolji od prvog dela jedva čekam
Cranium Cranium   16.06.2016 u 13:04

@FoX (16.06.2016/10:37)
Drago mi je da delimo isto mišljenje

<spojler>

hahahaa ee to je za psajku film

aaahhaahah ti i tvoji španci ccc
jbt opis deluje zanimljivo ali ako je baš predvidljiv onda.... :/
Pa da, ekstra film. Ima ih puno takvih kao After Life, ali treba naći.

Nemam pojma kako brate, Španci su drugačiji od ostalih. Posebno od Amera. Valjda zato što u Španiji ne može svaka budala da snima filmove kao u Americi pa su oprezni i sa filmovima i sa parama. Uglavnom, kad god sam gledao Španski horor/triler uvek je u uvodnoj špici sponzor neka nacionalna TV kuća, ili ministarstvo ili tako neke institucije države Španije. Skoro uvek. E sad, ne kažem da su svi filmovi bombe, samo nijedan me nije izneverio kao Američki što rade. Recimo da nijedan nema ispod 6 ocenu. A sa druge strane, Ameri koji imaju budzet 10 puta veći sj**u film za medalju. Nijedan iznad 6. Ahahahahah.

Scarehouse? Pa i nije nešto za psajka. Nema golotinje kakve bi on hteo. Ahaaahahahaha. Ali ima puno riba, bad language itd.
Cranium Cranium   16.06.2016 u 13:23

PS.....Ne bi ti gledao film ni da je masterpiece. Najjače, zanimljiv mi opis ali ako je baš predvidljiv..... Ahahahahahahahah. Ne seri lisice. Predvidljiv je meni jer sam već gledao triangle i znam šta da očekujem. Inače ovako ne bih skapirao možda.
twistex twistex   17.06.2016 u 10:52

Panic Button-2011
nerealan film ali ima svojih dobrih momenata..4 osobe u avionu kao osvojili nagradu ali eto neko se igra sa njima..razumem poruku ali vec je ispricana na mnogo nacina..ocena 5/10
Banshee Chapter-2013
promasaj..ne bi preporucio da se gleda ovo..stil snimanja je malo brhhrhh..prica nista specijalno..neka supstanca od koje se cuju neki glasovi..vide neke prikaze ali lose odradjeno..ocena 3/10
FoX FoX   17.06.2016 u 19:08

Cranium, hahaha a jbg,ja ću sigurno kad tad gledati one španske što si mi preporučio...ali nznm,REC mi se nije nešto svideo...jbg drugačije je kad gledaš špansku produkciju i američku...ameri to nekako lepše odrade čak su i shit američki horori produkcijski ok odradjeni...

Cranium (16.06.2016, 11:23)
Predvidljiv je meni jer sam već gledao triangle i znam šta da očekujem. Inače ovako ne bih skapirao možda.

pa i ja sam gledao triangle brt
Cranium Cranium   17.06.2016 u 20:43

@FoX (17.06.2016/17:08)
Cranium, hahaha a jbg,ja ću sigurno kad tad gledati one španske što si mi preporučio...ali nznm,REC mi se nije nešto svideo...jbg drugačije je kad gledaš špansku produkciju i američku...ameri to neka
Brate saslušaj me molim te. Uzmi večeras odgledaj film "The Body" i videćeš na šta mislim. Ja mu dao 9 od 10, twistex isto ogromnu ocenu, na IMDB ima preko 7,5 ocenu ja mislim. A to se ne dogadja filmovima koji nisu Američki. Mrzi ih da gledaju titlove, hoće dub verziju za sve. Film je mistery/thriller/horror. Ili film "The Orphanage" Isto ima preko 7 ocenu na IMDB a vredi mnoooogo više od toga. Garantujem da će ti se svideti. Ako ti se ne svide, više nikad ništa ne preporučujem. REC se meni svideo zbog cele frke i panike, originalan je i to sve. Ali ostali Španski filmovi su 3 klase bolji ipak. Evo twistex, ti si strog do jaja. Kakav je film the body? Za njega znam da si gledao.
twistex twistex   17.06.2016 u 22:30

Pa eto ja ne verujem da ga fox jos nije gledao..
twistex twistex   18.06.2016 u 20:35

@atom (01.05.2016/17:44)
Cell(2016) Official trailer

Jos jedan u nizu romana Stivena Kinga dobio je svoju ekranizaciju.Radi se o romanu Cell(Mobilni) koji nam donosi apo
pogledao..kjuzak i s.l. dzekson protiv mobzombija..moze da se prati..akcija pocinje prilicno brzo..posle ima praznog hoda i budalastih situacija..mada ako neko zna sta je bilo na kraju..nek objasni ocena 5/10
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

Forum početna