Horor filmovi
Forum Zabava Film

atom atom   18.06.2016 u 20:58

@twistex (18.06.2016/18:35)
pogledao..kjuzak i s.l. dzekson protiv mobzombija..moze da se prati..akcija pocinje prilicno brzo..posle ima praznog hoda i budalastih situacija..mada ako neko zna sta je bilo na kraju..nek objasni
Meni nije nesto,bolja mi je knjiga.
twistex twistex   18.06.2016 u 21:41

Sad citam..kao prikazali su i srecan i nesrecan kraj
Cranium Cranium   18.06.2016 u 22:15

Ja večeras gledam jedan horor. Neću da spominjem ime, ako ne valja, da se ne blamiram. Trebalo bi da je odličan. Svi su ga hvalili.
FoX FoX   19.06.2016 u 05:32

Gledaću špance sutra tjst danas ako bude bilo grozno vreme napolju
Inače vidim izašao dvdrip filma Before i Wake ..volim sve filmove koji imaju snove kao tematiku
Cranium Cranium   19.06.2016 u 10:37

@FoX (19.06.2016/03:32)
Gledaću špance sutra tjst danas ako bude bilo grozno vreme napolju
Inače vidim izašao dvdrip filma [url=http://extratorrent.cc/torrent/4984071/Before.I.Wake.2016.DVDRip.XviD.AC3-EVO.html]Before i
Jel se i +300 računa kao grozno vreme? Ajde. Pogledaj pa reci jel ima sličnosti sa Američkim glupostima.
FoX FoX   20.06.2016 u 01:31

haahha računa se
A koji si ti horor juče gledao?
Evo sad gledam da li da uzmem orphanage ili body..koji je strasniji?
Cranium Cranium   20.06.2016 u 02:07

@FoX (19.06.2016/23:31)
haahha računa se
A koji si ti horor juče gledao?
Evo sad gledam da li da uzmem orphanage ili body..koji je strasniji?
Nisu ni jedan ni drugi. To ti je misterija/triler/horor. Ne znam koji da ti prvo preporučim, oba su odlična. Čekaćeš malo, bićeš možda na iskušenjima u fazonu "ovo je dosadno" ali na kraju ćeš skapirati da su filmovi brutalni. Imaju ekstremne twistove.

PS.....Nisam ni gledao, došao gajbi oko pola 1. Hteo sam, ali sam zakuntao. Kao ajde par minuta da legnem, da se iskuliram pa uzimam da gledam. I uspavao se.

Film se zove "Fragile".

Aj uzeću sada da gledam
Cranium Cranium   20.06.2016 u 04:23

Odgledao upravo film "Fràgiles" iliti na Engleskom "Fragile" (najtačniji prevod na Srpski je krhkost) i moram da napišem brzo dok sam još pod prejakim utiskom.
Scenario i režiju potpisuje Jaume Balagueró, isti onaj koji je odgovoran za REC franšizu (1,2,4 deo).

Ali ovaj film daleko prevazilazi REC. Bukvalno malo remek delo. Ovaj film je iz 2005 godine, tjst 2 godine pre REC-a.

Malo čudno da je ovo apsolutno Španski film, bez ijedne rečenice na Španskom. Lisici odgovara. Ovo je neka kolaboracija Španskih režisera, Španske produkcije i Britanskih glumaca.

Šta da kažem o filmu a da ne upropastim?

Film počinje tako što saznajemo da je jedan voz iskočio iz šina i da ima na desetine mrtvih i povredjenih. Svi oni se šalju bolnicu koja je solidno udaljena od mesta nesreće, iako na par minuta bukvalno postoji jedna dečija bolnica. Zašto ih tu ne pošalju? Jer je ta dečija bolnica pred zatvaranjem, i skoro sva deca su je napustila. Ostalo je još osmoro dece u njoj, jer se zbog novonastalih problema sa vozom nije našao krevet za njih, a i zdravlje im je slabo da bi se seljakali bez plana. Uglavnom su to deca sa respiratornim problemima, ali ima i drugih oboljenja. Bolničarka Suzan koja radi tu noćnu smenu, u hodniku zatiče Megi, malu devojčicu koja sva uplašena kaže da se neko vratio. Suzan je tera u sobu, ulazi za njom i zatiče malog Simona kako se previja od bolova. Konstatacija je da je polomio nogu kada je pao sa kreveta, medjutim Suzan odbija tu verziju budući da je dečko bio u svom krevetu, ušuškan. Simon odlazi na rendgen i tamo se saznaje nešto o čemu niko od osoblja nije hteo da govori i što niko nije umeo da objasni. Dobio je dva preloma. Suzan daje otkaz, odlazi iz bolnice. Nedugo zatim, gine u saobraćajnoj nesreći. Na njeno mesto dolazi nova bolničarka i svo osoblje je uverava da je ovo sasvim obična bolnica, da je posao laganica, ali da se ipak ne sprijateljuje sa Megi jer devojčica ima tešku narav i bujnu maštu. Eeeee nadam se da sam zainteresovao, i obmanuo potencijalne gledaoce ovog filma. Gledajte ga obavezno, film je odličan. Dajem mu 8 od 10. Nemam apsolutno ništa protiv filma, sve mi se svidelo u njemu. Ali ipak biću strog. PS.....imdb mu je dao bednih 6,2

Ima mnogo stvari koje želim da ispričam ali ne bih da na bilo koji način doprinesem smanjenju užitka. Nije to spojler, ali pokvarilo bi iznenadjenje malo ja mislim.

Znači obavezno gledajte film, ima svega. I misterije, horora, drame. Ne bih da otkrivam apsolutno ništa. Nemojte gledati trejler ako ne morate. Neka iznenadjenje bude veće. Moram da priznam da nisam ništa slagao u ovom opisu filma, a opis stvara malu zabunu. Koju sam namerno sročio. Da bi vi mislili o filmu u jednom pravcu. PS....ne gledajte trejler, gledajte film.
FoX FoX   20.06.2016 u 05:01

Napokon sam odgledao El orfanato (2007) ,ko bi rekao ,jel da?
Nisam ni čekirao imdb stranicu pre filma ,bio sam ubeđen da je horror film u pitanju.Ali nisam se razočarao iako sam par puta bio u fazonu: " spremi se sad će biti ludilooo " i na kraju scene,ispala
Neću previše da pišem o filmu,ali svakako su me španci ovim filmom pozitivno iznenadili.
REC mi nije baš legao...ali ovaj film je stvarno dobar.

Plot nije originalan,ali mislim da je završnica stvarno originalna.Ok film je predvidljiv dosta ali što ti kran kažeš bilo je par dobrih twistova
Sve preporuke (jedino sam imao muke sa prevodom ali nije me mrzelo pa sam na kraju filma ispravio sve greške u prevodu i ubacio taj ispravljeni titl na titlovi.rs pa ako neko bude hteo da gleda evo linka za preuzimanje filma i prevoda )
Dajem ovom filmu ocenu 8/10

Inače kran,vidim da ova Belén Rueda(btw,kakva milfača jbt ) glumi i u Julijine oči sećam se da si hvalio i ovaj film...stavio sam da se skida i body i ovaj julijine oči a i ovaj Frágiles Aka Fragile: A Ghost Story sam stavio...baš znaš da zainteresuješ sa opisom inače za ovaj fragile vidim na imdb jednu recenziju nekog lika sa naslovom - Like my worst nightmare came true ...ufff kakav li je tek ovaj
Cranium Cranium   20.06.2016 u 13:27

@FoX (20.06.2016/03:01)
Napokon sam odgledao El orfanato (2007) ,ko bi rekao ,jel da?
Nisam ni čekirao imdb stranicu pre filma ,bio sam ubeđen da je horror fil
Oleeeeeeeee. Nisi hteo Špance da gledaš, sad skidaš sve odjednom. Još ubacuješ titl. Nijedan od tih filmova nije horor, svi su trileri sa elementima horora. Jeste, Belen Rueda glumi i u The Body i u Julia's Eyes glavnu ulogu. Dobra je p**ka uvek bila. Ima još jedan film njen koji mislim da ima horora u sebi. Gledaću ga. Ako je se sećaš, ona je bila keva sa dve ćerke u Seranovima. Onda kad si gledao prvu epizodu na studiju B. Napustila seriju negde krajem 2006/2007 jer je imala previše obaveza na filmu i nije mogla da postigne. A to se poklapa sa ovim filmom i Julia's Eyes. Uglavnom, drago mi je da si gledao konačno. :-). Koliko sam te smarao, gledaj jbt. The Body je meni bolji od sirotišta, realno si zadovoljniji na kraju filma dobijenim. A Julija je odlična, samo nema twistova. Ima, ali su manje efektni nego u ova dva.

PS....Fragilés je mnogo dobar film, bar meni. Nije strašan puno (uopšte skoro) ali ima odlične glumce, atmosfera tokom gledanja je dobra. Uglavnom, ne očekuj jeftine jump scare scene kao što Ameri rade. Španci ne rade to tako. Ajde odgledaj ti samo, lepo si krenuo.

Forum početna