Horor filmovi
Forum Zabava Film

Cranium Cranium   04.10.2016 u 15:24

@twistex (04.10.2016/12:24)
scena sa kinezima..uf meni bilo glupo gledati kad ona objasnjava pola sata kako je covek pao sa stepenica..pa se kao svadja s muzem..ima tih stvari i u drugom delu koji sam pogledao pre sat vremena..t
Mislio sam na onu scenu gde onaj čiča daje izjavu za tv ekipu, u poverenju.

Pravo da vam kažem, ja mislim da su te boleštine došle sa njima. Ahahahaha.

Kako misliš zašto ne može da se vidi na običnom svetlu? Zato što je mrak gore kod nje. I pale kamere na noćno svetlo, da ih rugoba ne vidi.
Cranium Cranium   04.10.2016 u 15:26

Treći deo ne gledaj bolje. Nema veze sa prva dva dela. A i nije ga radila ista ekipa.
twistex twistex   05.10.2016 u 15:19

ipak sam ga pogledao..pocinje kao ovaj the remaining posle su snimali obicno ali su bili neozbiljni..pogotovo na kraju..
atom atom   05.10.2016 u 22:18

The Wailing(2016)

Ovo je prvi Korejski horor fantasy film koji sam pogledao u životu,i oduševljen sam!

Radnja filma: Stranac dolazi u jedno malo selo,u kome počinje da se širi misteriozna bolest.Tu je i jedan policajac,koji želi da reši tu misteriju kako bi spasio svoju kćerku.

Ocena: 9/10
Cranium Cranium   06.10.2016 u 01:46

E da, gledao sam film "One Missed Call" i od prve scene sam skapirao gooorku istinu. Skinuo sam pogrešan film. Šteta je već učinjena i ajd sad. Hteo sam da gledam japansku verziju iz 2003, a skinuo sam americki rimejk iz 2008. Nisam hteo da gledam ništa (trailer, imdb ocenu) pre nego uzmem da gledam film i eto, obilo mi se o glavu. Ocena za rimejk je 3,9 inače.

Zamislite kombinaciju "ringa" i "final destination" sa sve americkim tinejdzerima.

Ko je došao red da umre dobije poziv, tjst glasovnu poruku, a kad je otvore čuju neke nebulozne rečenice koju su sami izgovorili. Tipa, ZNAO SAM DA SAM NEŠTO ZABORAVIO. KROMPIR SE JEDE UZ SO. Sad sam lupio ali ono, te nebulozne rečenice dolaze iz njihovih usta, par trenutaka pred smrt. Dakle, iz budućnosti. E sad, kako prevariti smrt i toga ko ostavlja poruke ljudima.

Ja mu dajem 2/10. Ne znam kakav je original, sad mi se ni ne gleda
FoX FoX   06.10.2016 u 02:53

@Cranium (05.10.2016/23:46)
E da, gledao sam film "One Missed Call"
Gledao sam ovaj pre par godina i ako se ne varam ,bio mi je ok Fan sam "Final destination-a" tako da su mi ok filmovi na taj fazon

Inače,izašao je brrip filma - Lights Out .Gledaću ga ovih dana
twistex twistex   07.10.2016 u 14:12

REC..i 4 deo gotov..izgledao mi je previse americki..na kraju skoro kao titanik..moze da se gleda i bilo bi bolje da nisu mesali religiju..Spojler: sta zna crv sta je krst neka srednja ocena 6/10
twistex twistex   07.10.2016 u 20:24

quarantine...85 posto kao Rec..sto barem kraj nisu promenili..ali ova americka Angela Vajdal sto je bila prestrasena na kraju,ja to jos nisam video pa malo na silu snimljeno,ocena 5/10
Cranium Cranium   07.10.2016 u 21:50

@twistex (07.10.2016/18:24)
quarantine...85 posto kao Rec..sto barem kraj nisu promenili..ali ova americka Angela Vajdal sto je bila prestrasena na kraju,ja to jos nisam video pa malo na silu snimljeno,oceana 5/10
Pa rimejk. Ti se baš izložio. Zvanično si odgledao više od mene o ovoj franšizi. Ja rimejkove nisam. Meni najjači prvi, pa drugi, pa četvrti pa treći koji je smejurija.
twistex twistex   07.10.2016 u 22:42

Pa kad sam vec krenuo..sutra jos quarantine 2 deo..i meni je prvi pa svi ostali..kao sto rekoh usrali su sa religioznom pozadinom..ono u trecem dalu kad su svi oni stali zbog recitacije biblije na razglasu..bas glupo..

Forum početna