Horor filmovi
Forum Zabava Film

Cranium Cranium   22.09.2016 u 12:54

@FoX (22.09.2016/10:27)
Odgledao sam juče ovaj The Remaining . Au bre kran
Ako je ovo horror onda ne znam
Zanimljiva je tematika ali scenario je užasan...
Gluma i nije toliko loša koliko je loša režija i scenari
Upravo to. Ima odličnu tematiku za razmišljanje, ali moglo je to bolje. I ja sam se propitivao dok sam gledao film. Samo malo mi je mnogo njih popadalo, realnost je mnogo gora. Tjst mnogo manje njih će da "popada" Ali da, poenta stoji. I ja isto zamišljam taj dan.
Cranium Cranium   24.09.2016 u 13:52

Odgledao film "Sweet Home" i kao što sam rekao. Home invasion filmovi su prenapeti i prezanimljivi ali od priče ne očekuj j**eno ništa. Takav je i ovaj.

Film kao film ima neku unikatnu foricu, ali to nije dovoljno.

Fora ovog filma je sledeća. U Španiji se godišnje izvrši mnoooogo iseljenja. 85% njih je dobrovoljno, 13% je upotrebom fizičke sile (policije) , a 2% je "drugim" metodama.

Priča prati jednu mladu proceniteljku vrednosti nekretnina (šta god da je) koja odlazi u staru zgradu spremnu za rušenje u kojoj je ostao samo jedan deda koji ne želi ds se iseli pa makar ga silom izbacivala policija. Ona je došla da napravi zapisnik o stanju zgrade na brzaka jer je njenom dečku rodjendan danas. Inače, dečko joj je britanac (pretpostavljam) mada i njegov engleski je čudan, tako da kozna šta je. Uglavnom njih dvoje komuniciraju na engleskom. (Glumac koji glumi dečka je španac inače) Elem, njemu je rodjendan i ona mu sprema poklon, ali on neće nikakve večere, rezervacije, restorane, ku***e-palce. Tako da je ona odlučila da pozajmi ključeve jednog od stana i dovede ga tu. Malo romantike, ovo ono. Vezuje mu oči, odvodi ga u stan i par se lepo provodi. Sve dok usred noći u zgradu ne upadnu troje ljudi koji imaju za cilj da dedu primoraju na iseljenje. Medjutim, pošto ne znaju da je ovo dvoje u zgradi pored dede, mogu da nastanu problemi.

Onaaaako, zabavio se jesam (naravno) , ali ništa posebno. Zasmetalo mi je do jaja to što je film nekako silom uguran u engleski. Zamislite da ovo troje "izbacivača" pričaju na engleskom 70% vremena izmedju sebe, kada se obraćaju paru takodje, a izmedju sebe prozbore koju na španskom tek ponekad. A nit' su znali da dečko nije španac, nit su znali da je riba iz španije. To mi je zasmetalo žešće.
Drugo, film ima konstantno neki tamni ambijent, sa nekim blagim žutim svetlima. Promenite malo majku mu j**em.

Svidelo mi se to "beganje" iz stana u stan.
Napetost je dosta velika, i taaaako.
Kraj mi je malo glup.

E daaaaa, svidela mi se jedna scena koja veze nema sa filmom. Kada bleje momak i devojka u nekom skrovištu, sj**ani, razmišljajući kako da izadju iz zgrade.

I pridje riba pružajući mali prst dečku.
- Izvini za ovaj retardirani rodjendan.
-Izvini i ti za...bla bla bla. (Pruža i on njoj mali prst).

Uhvate se malim prstićima i kao niko nije kriv.

Jel se sećate toga???? Kad bi se posvadjali sa nekim kao deca, pa se mirili sa malim prstima. Ukrste se prsti i ona čuvena.

Mir mir mir, niko nije kriv. Ava ava ava, blablabla je krava. Blablabla je ostavljeno za ime nekoga ko nervira i jedno i drugo dete. Ahahahahah. Ladno i španci imaju mir mir mir, niko nije kriv. Ahahahh

Elem, film je okej. Mada ništa posebno, za španske standarde....nedovoljnoooo
FoX FoX   25.09.2016 u 13:35

Juče sam napokon odgledao kranov film "Frágiles".

Dobar je film iako sam nakon vidjenih 20min filma očekivao malo brutalniji rasplet filma,na kraju ovo ispade više kao neka drama sa 2,3 malo "strašnije" scene..takvi su uglavnom svi horori koje sam pogledao u zadnje vreme...isto važi i za Conjuring 2...sve je to nekako mlako.Možda i nisu mlaki ,možda sam ja oguglao na horore...
Elem,film kao film je dobar,gluma je dobra,priča je dobra iako se sve odvija prebrzo(primer :
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

,efekti su slabi,ali šta očekivati od filma koji ima budzet.....7.000.000$ ??? za ove pare su mogli da naprave bruka horror film au bre..
Kraj je zanimljiv

Ocena 7/10

ahahhaha sad sam se setio scene iz onog filma "The Remaining" što sam spomenuo u prošlom postu...hahha strašno
Cranium Cranium   25.09.2016 u 13:53

@FoX (25.09.2016/11:35)
Juče sam napokon odgledao kranov film "Frágiles".

Dobar je film iako sam nakon vidjenih 20min filma očekivao malo brutalniji rasplet filma,na kraju ovo ispade više kao neka drama sa 2,3 malo "straš
Pa brate, ne mora sve da se sažvaće. Film je na malo simbolike.
. Meni je film bio do jaja. Jer je malčice teži od sažvakanih horora.
FoX FoX   25.09.2016 u 14:05

Pa ne da sažvaću ali s obzirom da je ovo horror film ta scena je idealna a oni je tako završili..i ja sam bio u wtf fazonu..
Cranium Cranium   25.09.2016 u 14:11

@FoX (25.09.2016/12:05)
Pa ne da sažvaću ali s obzirom da je ovo horror film ta scena je idealna a oni je tako završili..i ja sam bio u wtf fazonu..
<spojler>
A jbg, meni nije smetalo što nema horora.
twistex twistex   26.09.2016 u 11:41

The Remaining..religijska teen drama sa elementima latino serija..a i oni veroprivlacici..glupost nevidjena..i uslepovana Nina Radojicic..ocena 4/10
FoX FoX   27.09.2016 u 13:15

twistex,ahahah .. jest ona mala stvarno lici na Ninu a i jeste se uvukla kao puvanjak u njihovu "druzinu"...totalno bzvz
FoX FoX   30.09.2016 u 16:50

Iako sam gledao ovaj film pre par godina evo danas ga pustili na Pink 2 i opet sam ga odgledao Nije loš jbt...na prvo gledanje mi nije bio nešto ali sad kad sam video većinu trilera,horora...ovo je sasvim pristojan film Mislim da je drugi deo bzvz ali ovaj prvi deo ,toplo preporučujem Vacancy (2007) ako želite napeti triler
Cranium Cranium   30.09.2016 u 16:57

Gledao ga, obožavam home invasion horore, ali nema ih puno

Forum početna