Horor filmovi
Forum Zabava Film

PARTYzan PARTYzan   15.06.2019 u 15:51

kad smo kod horora pa još i iz 2017, noćas sam ponovo pogledao Anabel 2 i više mi se svideo nego prvi put kad sam ga gledao. Nzm da li je zbog termina bio od pola 2 na HBO gledao ga solo i 15ak puta sam se naježio
party plašljivko
Cranium Cranium   15.06.2019 u 23:13

Happy Deathday 2 You. (2019)

Sranje sranje, ja odgledah i drugi deo. Zabavih se opet.

Tree je u prvom delu zaglavila u time loop-u , na dan svog rodjendana, da ne lupam spojlere koji su nepotrebni ali u ovom delu se time loop preneo na cimera decka sa kojim je Tree bila u sobi iznova i iznova (cimerov krevet je bio njen krevet u prvom delu) , i tu saznajemo sto je uopste doslo do time loop-a. Cimer je nesto petljao sa naukom i zasrao. Ona ga tera da to ispravi jer ce i on biti u time loop-u kao sto je i ona bila. Kad ono ku**c, ispravka je posla po zlu i desila se eksplozija. Tree se budi....u istom j**enom krevetu, dan ranije, na isti j**eni dan, na svoj j**eni rodjendan, na isti j**eni nacin...sve kao u prvom delu. Ja sam bio u fazonu, brate koja bi fora bila da nam puste opet isti film, tjst prvi deo. Ahahahahahaha. Hteli ste time loop, evo vam ga. Gledajte dva puta isti film, ali platite dva puta, razlicitim parama. Ahahahaha, koja bi fora bila.

Elem, Tree se budi, ponovo je na pocetku i sve sto je postigla je na nuli. Dzaba je umirala 11 puta. Prsla sa mozgom, histericna jer je opet u agoniji resava da natera cimera da je izbavi iz sranja u koje ju je smestio. Samo sto ona cimera poznaje nedeljama vec. A cimer nju vidi prvi put. I cudno mu kako zna detalje. Kako odmice dan, ona ide tipicnom rutinom iz prvog dela, onako kako je isla. Medjutim primecuje da nije sve isto kao sto je bilo. Kako? Dolaze do zakljucka da je ona zatocena u time loop-u , u nekoj drugoj dimenziji, tamo gde nije sve isto kao u njenoj. Majka joj je ziva, decko iz sobe ima devojku itd. I kako ce cela ova druzina uspeti da je izbavi iz sranja u koje je upala njihovom krivicom, gledajte i saznajte. I tu je umirala mnogo puta.
FoX FoX   15.06.2019 u 23:16

Cranium (15.06.2019/21:13)
Happy Deathday 2 You. (2019)

Sranje sranje, ja odgledah i drugi deo. Zabavih se opet.

Tree je u prvom delu zaglavila u time loop-u ,
Ja nikako da odgledam prvi deo ovog filma... Ne znam da li vredi?
A ovaj drugi deo mi zvuči zanimljivo
Cranium Cranium   15.06.2019 u 23:30

FoX (15.06.2019/21:16)
Ja nikako da odgledam prvi deo ovog filma... Ne znam da li vredi?
A ovaj drugi deo mi zvuči zanimljivo
Ako ne ocekujes nista sem lake zabave, vredi. Ovo ti je slasher/comedy/horror. Tipican new age teenage film. Ima smeka film, nije kompletno sranje.
FoX FoX   23.07.2019 u 13:55

The Curse of La Llorona (2019)

La Llorona je meksička legenda o ženi koja je utopila svoju decu u ljubomornom besu zbog prevare svoga muža. Kada je videla svoju decu kako plutaju rekom shvata šta je uradila... Prema legendi La Llorona sada večno traga za svojom decom, tražeći drugu izgubljenu decu da ih učini svojom. Njene suze su večne i smrtonosne, a svi koji su čuli njen smrtonosni poziv u noći su ukleti.

Prvih 20min zanimljivo.. Ostatak, solidan. Likovi su skoro pa nezanimljivi, gluma neubedljiva...
Sve u svemu, može da se pogleda.

Moja ocena 5.5/10
FoX FoX   02.08.2019 u 00:18

The Domestics (2018)

Opis: Vladari su se odlučili za reset sveta. Avionima ispuštaju smrtonosne gasove i tako ubijaju ljude na planeti. Preživljava nekolicina uglavnom umno poremećinih ljudi.
Priča prati zavadjeni bračni par koji ima za cilj da dodje do Milvokija. Put je dug i neizvestan. Uvek vreba opasnost od drumskih razbojnika koji su nemilosrdni.

Hahah ludi ameri. Film na fazon The Purge samo mislim da je za nijansu bolesniji i okrutniji. Svidja mi se lik Cherry..dobar razvoj karaktera..

Može ocena 6.5/10
FoX FoX   18.08.2019 u 13:43

Annabelle Comes Home [2019]

Nisam mogao da čekam webrip ili brrip pa sam skinuo solidan hdrip kome ne fali ništa sem što ima budjav audio, čudan frame rate i korejski titl. Samo toliko a težak 3GB...

Što se filma tiče, preporuke! Ja nisam gledao trailere i nisam čitao recenzije i mislim da je tako bolje jer ne znate šta da očekujete. Zato ću i ocenu da stavim u spojler pa nakon filma bacite pogled

Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
PARTYzan PARTYzan   18.08.2019 u 16:55

meni se već sviđa, i pre gledanja sve iz te franšize, dovoljno je samo da čujem Anabel i već sam se štrecnuo i svidelo mi se
Cranium Cranium   26.08.2019 u 00:28

Kakvu sam ja glupost od filma gledao.

We have always lived in the castle.

Porodicno okupljanje i vecera biva prekinuta nakon deserta, jer je neko sipao arsen u secer, a jeli su maline. I tako je porodica ostala bez oca i majke. Ostale su zive dve sestre i ujak koji je pojeo jaaaako malo secera. Jedna sestra (starija) ne jede secer nikada, a druga je bila poslata u krevet bez vecere zbog kazne. To se ispostavilo kao spasonosna odluka. Ujak je ostao paralizovan kao posledica deserta.

Sad, oni sumnjaju na sve zitelje malog gradica u kome zive. Neko je hteo da ih potruje. Svi su prsli pomalo. Ujak krenuo da pise knjigu o toj tragediji, i svakog dana iznova i iznova prezivljava taj dan. Starija sestra je obolela od agorafobije (plasi se otvorenog prostora) , a najmladja je umislila da joj magija u koju je krenula da veruje pomaze da odbrani kucu od ostatka varosice, jer ih svi mrze i zele im zlo.

Mislio sam da ce film biti mnogo bolji sudeci po plotu koji sam sada napisao.

Jedino odlicno u ovom filmu je vrljava mala Marricat koju glumi Taissa Farmiga.

Polako postajem svestan njenog talenta. Gledao sam par njenih filmova i svuda je bila na visini zadatka. Ne preglumljuje se, ima talenat jbt. Tek ce ona da se probije. Pazite sta vam govorim, samo da je zaobidje etiketa glumice iz high school horrora. Ovo je kao ozbiljniji film, ali totalno sj**an. Od mene 5 od 10.
FoX FoX   26.08.2019 u 23:34

Cranium (25.08.2019/22:28)
Kakvu sam ja glupost od filma gledao.

We have always lived in the castle.

Porodicno okupljanje i vecera biva prekinuta nakon deserta
Meni je plot bio u početku smešan ali evo sad mi zanimljiv i ne znam da li da pogledam
Dobra je ona glumica

Bilo bi dobro da baciš pogled na seriju "The Haunting of Hill House" i ranije sam ti je preporučio al ajd opet Ništa spektakularno ali dobra serija

Forum početna