Horor filmovi
Forum Zabava Film

twistex twistex   22.01.2020 u 09:33

FoX (21.01.2020/13:07)
Man'te se shit filmova, odgledajte I Saw The Devil - Ang-ma-reul bo-at-da
Odgledao inace izbegavam da gledam ovakve filmove gde ima mucenja(od takvih sam gledao sve Saw filmove osim poslednjeg..i splt on your grave..the collector..Matrys americki)..nije da mi se gadi ili tako nesto ali ja sam vise fan dobre price..ovde je to ti si meni nesto oduzeo sad cu ja da te naucim pameti..ne kazem da nisu lose odradili..ni sekund nije dosadno i gluma je ok..ali meni nije bio brutalan ni sokantan kao sto mnogi pricaju..6/10
FoX FoX   22.01.2020 u 13:32

twistex (22.01.2020/08:33)
Odgledao inace izbegavam da gledam ovakve filmove gde ima mucenja(od takvih sam gledao sve Saw filmove osim poslednjeg..i splt on your grave..the co
Slažem se... Ni ja nisam fan sličnih filmova pa nisam gledao iste, dugo dugo...
Ovaj mi je legao jer se razlikuje od američkih i odlično je odradjen. Iznenadili me korejci
FoX FoX   22.01.2020 u 13:46

Iako će za par dana izaći yify brrip, nisam mogao da čekam pa sam uzeo budjav hdrip... Doctor Sleep (2019)

Stiven King je 2013. godine javnosti predstavio roman Doctor Sleep i objasnio da je reč o nastavku kultne priče The Shining (Isijavanje) koju je proslavio Džek Nikolson 1980. u istoimenom filmu kultnog reditelja Stenlija Kjubrika.

Opis: Dr Sleep, odnosno dečak Deni Torens iz Isijavanja (The Shining (1980) ), u ovom filmu je četrdesetogodišnjak koji pati od istih demona alkoholizma i nasilja koji su opsedali i njegovog oca. Torens počinje da koristi svoj dar kako bi komunicirao s umirućima u lokalnom bolničkom centru, a njegova priča doživljava preokret nakon što upozna mladu devojku koja takođe ima „sjajne”moći.

Napokon da mi se svidi neka adaptacija Stiven Kingove knjige! Odličan je film(bar meni), moglo je još bolje ali meni je dovoljno.
Kapiram da se veeelikoj većini neće svideti ali šta je tu je. Nisu svi filmovi namenjeni za svakoga

Lnudi očekuju nešto slično Isijavanju iz 1980 ali iako ima neke slične momente, priča ide u drugom smeru.
Format filma je po meni više za seriju ali možda je bolje što su se odličili za film.

Od mene 8/10

Mistery, Triler i možda malo horora.
atom atom   22.01.2020 u 13:50

Izašao je webrip
FoX FoX   22.01.2020 u 13:53

atom (22.01.2020/12:50)
Izašao je webrip
Damn, brzi su Juče sam video da je na yts zadnji u listi filmova koji nam stižu..

Da sam bio bar malo strpljiv ne bih se mučio sa koreanskim hdrip koji je užasan. Secka i ima lošu rezoluciju..jbg.
Welicak94 Welicak94   22.01.2020 u 16:38

E bas cu da pogledam ovaj korejski, mozda mi popravi utisak nakon onog "mnogo dobrog" Parazita.
FoX FoX   22.01.2020 u 21:13

Welicak94 (22.01.2020/15:38)
E bas cu da pogledam ovaj korejski, mozda mi popravi utisak nakon onog "mnogo dobrog" Parazita.
Ne valja Parazit? Ja baš skinuo pa ću pogledati ovih dana... Većina kaže da je dooobar Btw, "PARAZIT" JE DOKAZ DA LJUDI I DALJE VOLE PAMETNE FILMOVE...domaća recenzija
FoX FoX   24.01.2020 u 01:37

Odgledao Don't Let Go (2019)
Ne znam zašto su stavili žanr: Horor al ajd...

Opis: Nakon što njegova porodica umre u onom što izgleda kao ubistvo, muškarac dobija poziv od jedne mrtve osobe, njegove nećake.
On nije siguran da li je ona duh ili je on poludio, ali ispostavi se da on ipak nije lud...

Zabolela me glava. Mind-fuck / time loop film.

Može 6/10 jer drži pažnju i zanimljiv je iako sam se u isto vreme nervirao jer je sve tako konfuzno. Moraću malo da razmišljam da bih došao do zaključka

I da, negde pročitah da je ovo kao rimejk filma "Frequency (2000)" nmg da se setim da li sam gledao taj film ali kažu da je bolji od ovog. Pa možda i njega pogledam, čisto da vidim da li su pojednostavili stvari.

P.S. Bilo bi dobro da odgleda @cranium, da vidim da li će i njega zaboleti glava

Edit: Napregao sam malo vijuge i možda došao do logičnog zaključka
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

Možda i nisam u pravu ali msm da jesam s toga, mogu jednu ocenu više da im dam jer su me naterali da napregnem vijuge
7/10
twistex twistex   25.01.2020 u 09:44

El pacto-2018
Spanac sa Belen Ruedom u glavnoj ulozi..njoj se u filmu kcerka razboli i padne u komu i ona se obraca sumnjivom liku za pomoc..i op ova se dize iz kome ali sad treba da se plati a to je zivot neke druge osobe..skoro identicna radnja ķao skoro odgledan Rattlesnake..samo ovde ima malo vise desavanja..nisam odusevljen 6/10
El espinazo del diablo-2001
Malo stariji Spanac..decak dolazi u sirotiste..tamo se desila neka nesreca te se deci pojavljuje duh malog Santija..a u toku je i rat te neki ljudi poludeli..nije strasan ali film kao film nije los 7.5/10
The cottage-2008
Gledala mi se neka horor komedija..ovo je neka parodija na filmove gde odredjena grupa ljudi dolazi na posed unakazenog i poremecenog majcinog sina..takve filmove inace ne gledam ali posto je komedija pogledao..nista specijalno i malo po malo cuje se muzika a la Adams family cisto da nas podsete da je ovo komedija 4/10
Cranium Cranium   25.01.2020 u 22:42

FoX (24.01.2020/00:37)
Odgledao Don't Let Go (2019)
Ne znam zašto su stavili žanr: Horor al ajd...

Opis: Nakon što njegova porodica umre u onom što izgleda kao ubistvo,
Pogledacemo. Meni nesto govori da moram da se nateram i uzmem opet da gledam "primer" iz 2004. Kazu da je to mnogo sj**an film i da moras biti inteligentan nadprosecno da bi ga skapirao. Ali su me dijalozi retardiranu odvojili od ekrana. Mozda sam odgledao 10 minuta.

Forum početna