Horor filmovi
Forum Zabava Film

twistex twistex   26.01.2020 u 10:22

Get out-2017
Vidim da su svi ovde koji su gledali ovaj film dali osmice i devetke..evo i od mene
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
8/10
The Addams family-2019
Meh..razocaran sam ovim crtacem..jedino sto je mnogo dobro je uvodna numera koju je izvela Kristina Agilera 5/10
Cranium Cranium   26.01.2020 u 22:42

Odgledao i ja film Dont Let Go i apsolutno nisam zadovoljan. Pun je rupa neobjasnjenih stvari. Nema tu niceg misticnog. Od mene 5 od 10.

FoX FoX   27.01.2020 u 00:10

Cranium (26.01.2020/21:42)
Odgledao i ja film Dont Let Go i apsolutno nisam zadovoljan. Pun je rupa neobjasnjenih stvari. Nema tu niceg misticnog. Od mene 5 od 10.

<spojl
Ima rupa i nisam obraćao preteranu pažnju na njih, jbg Takva im je ideja i to je to...
Više sam tražio smisao u prikazanom.
FoX FoX   27.01.2020 u 01:09

Pogledao i ja In The Tall Grass (2019)

Opis: Nakon što su čuli dečakov vapaj za pomoć, brat i sestra odlaze u ogromno polje visoke trave u Kansasu, ali uskoro otkrivaju da možda nema izlaza … i da u njemu vreba nešto zlo.

Phahha šta je bre ovo...
Okej, drži pažnju, solidna gluma, iznenadio sam se kad sam video Patrick Wilsona (Insidious / Conjuring univerzum).

Film mi je bio zanimljiv prvih 50min a onda kreće nizbrdo sve. Nakon pola sata od početka filma već sve postaje jasno ali opet me je zanimalou kom će pravcu sve otići. I otišlo je u već vidjenom pravcu.

Od mene 4/10 za ovaj film.
Dobro počeo, bzvz završnica.

Sad kad sam video da je odradjeno po knjizi Stivena Kinga, sve mi je jasno.. Još jedan film u kome nešto "nepoznato" opseda čoveka. Sve me više nervira Stiven King...
Jedino što me pozitivno iznenadilo iz njegove kuhinje, u poslednjih par godina otkad se često adaptiraju filmovi i serije bazirane na njegovim knjigama, jesu Castle Rock (sezona 2 - prvih par epizoda) i Doctor sleep.
Ovo ostalo sve na isti fazon, već vidjeno.
PARTYzan PARTYzan   27.01.2020 u 01:29

FoX (27.01.2020/00:09)
Sve me više nervira Stiven King...
Jedino što me pozitivno iznenadilo iz njegove kuhinje, u poslednjih par godina otkad se često adaptiraju filmovi
Ja nemam ustaljen odnos prema njegovim filmovima; da sam skloniji čitanju možda bih imao (prema knjigama). Varira mi od smaranja do oduševljenja. Setih se jedne trashine žešće, neopevane Toliko trash da je moćno i za "must see". Langolieri 1 i 2 ... Stari filmovi ako se to tako može nazvati ... Ne zaj**avam se, oduševljen sam
FoX FoX   27.01.2020 u 03:04

PARTYzan (27.01.2020/00:29)
Ja nemam ustaljen odnos prema njegovim filmovima; da sam skloniji čitanju možda bih imao (prema knjigama). Varira mi od smaranja do oduševljenja. Seti
Možda su mu knjige zanimljivije.. Godinama držim na telefonu gomilu njegovih knjiga.. Ali sve sam bliži tome da ih sve obrišem

Nisam gledao taj film. Pogledaću trailer
twistex twistex   27.01.2020 u 09:33

FoX, Vec sam napisao neke stvari a evo jos nesto
twistex twistex   27.01.2020 u 09:51

Pogledah dva filma koja imaju samo dva slova u svom nazivu
Us-2019
Do pola bilo podnosljivo posle ko da sam gledao film za debile..4/10
Ma-2019
Grupa tinejdzera pocne da se druzi sa jednom zenom koju svi zovu "Ma"..ponajvise zbog toga sto im ona omogucava da se opijaju u njenom podrumu..samo im je zabranjeno da ulaze na sprat..i ima neke skrivene namere povezane sa svojim traumama iz detinjstva..ok filmic..tinejdzeri jesu glupi na momente ali zar nije uvek tako..7/10
Pogledao sam i dont let go..juce u 19:50 pa mislim da sam sad ovaj put gledao zajedno sa Craniumom davno sam gledao Frequency i jos uvek se secam da je bio vrlo dobar..ovaj bas i nije nesto..traljavo odradjeno
5/10
twistex twistex   28.01.2020 u 10:15

The hole in the ground-2019
Majka i sin zive u jednoj kuci koja je blizu sume a u sumi ogromna rupa..sad vidimo da majka ima nekih psihickih problema i jos kad otkrije tu rupu pocne sumnjati da njen sin nije njen sin..sporohodno..neorginalno..nezanimljivo..5/10
twistex twistex   29.01.2020 u 10:44

Devil's pass-2013
Ko zna kakav bi bio da je snimljen normalno..ovako zanimljiva prica ali drmusava kamera smeta plus kad su usli u bunker slabo sam sta video..6/10
The deaths of Ian Stone-2007
Lika iz naslova ubijaju neke spodobe iznova i iznova..kad ga ubiju on se budi u odredjeno vreme ali zivot mu je uvek drugaciji..te je hokejas te taksista..ali uvek u blizini mu je jedna devojka i neki cika koji pokusava da mu objasni sta mu se desava..imao potencijala ali ga neke nelogicnosti ubile..4/10

Forum početna