One Hit Wonders
Forum Zabava Muzika

Tommy Tommy   24.11.2014 u 21:34

Cranbery (17.02.2013/23:07)
WHO LET THE DOGS OUT? m.youtube.com/watch?hl= ... jJqf8
Ko je pustil cucka van
youtube.com/watch? ... dZ1xM
Cranium Cranium   09.11.2016 u 21:32

Eamon - Fuck It (I Don't Want You Back) youtu.be/QYwyaCd8MyI

Ali bukvalno jedan hit.

Sećam se da je ova pesma bila po 20 puta na dan puštana na VIVA kanalu. Prvo mesto u Austriji, Nemackoj, Švajcarska, UK itd. Za Ameriku nisam siguran da je bio u top 5. Inače lik je Amer. Ali Evropa bila poludela.
Pune novine ovog lika, čak je neka riba uzela istu matricu (tražila od njega) da snimi pesmu. Lik joj dozvolio i ona ga zaj**ala.
Snimila pesmu koja je odgovor na ovu pesmu. Kao ribin odgovor dečku na njegovo pljuvanje. Aliiii kako se prašina brzo digne, tako se i spusti kad nemaš pesme. Posle ovog singla imao je još jedan (2 pesme u jednoj) i to je to, nestao lik. Uuuuu sećam se druge pesme drugog singla, kao outro za video klip. Koja kidalica. Sad ću da potražim.
FoX FoX   30.12.2016 u 02:49

Cranbery (01.02.2013/18:20)
6. Celine Dion - My Heart Will Go On.
Zna li iko neku drugu njenu pesmu? m.youtube.com/watch?hl= ... qafd4

Ima Selin dobrih pesama
Danas na nostaldžiju čujem Céline Dion - It's All Coming Back To Me Now .... kakva pesma brt!!!Nisam je čuo 100godina,potpuno sam je zaboravio.

Sećam se da je ćale '90-ih kupio dosta original diskova raznih stranih izvođača...Whitney Houston,Mariah Carey,Snap,Roxette itd..i bio cd od selin i ova pesma eto na kakvoj sam muzici ja odrastao i šta se slušalo u našoj kući...domaća zabavna(kerber,crvena jabuka itd) i strana pop muzika

Cranium Cranium   30.12.2016 u 12:01

FoX (30.12.2016/01:49)
Ima Selin dobrih pesama
Danas na nostaldžiju čujem Céline Dion - It's All Coming Back To Me Now .... kakva pesma brt!!!Nisam je čuo 100godina,pot
Tvoj cale sa strane muzike presao na narodnjake? I moj je taj fazon. Ali od narodnjaka samo one prave (izvorne). Jesi cuo od Celine pesmu "Eyes On Me" ??? Nesto drugacije od nje. Garantujem zadovoljno klimanje glavom. Znam da ima dosta dobrih i poznatih (hitovi) pesama, ali svi je po titaniku pamte. Gledao sam jednom neki njen intervju gde je ona rekla kako joj je "My Heart Will Go On" najodvratnija njena pesma. Zašto? Zato što ju je pevala bukvalno milion puta. Smorila je.
A "It's All Coming Back To Me Now" ??? 90' su puune takvih balada. Ali bukvalno svaka druga pesma je bila balada. Ali kad vredi vreeedi. Ja sam isto pre godinu ili dve rovario po diskovima. Trazio nesto sasvim levo, i nadjem neki cd. R'n'B hitovi devedesetih. I nadjem Mariah Carey - My All. Sineee kad se nisam smrzo. Duuugo nisam čuo tu pesmu, i evo mi je sad u telefonu. . Riznica se širi.

BTW, ostalo mi Rijanu da sabijem u M4A i teži deo posla je obavljen. Ostaje mi oogromna baza pesama po godinama. 25+ foldera. To stavim preko noći i boli me ku**c. PS.....Imam 10 giga free za sada.
FoX FoX   30.12.2016 u 18:59

hahahaha nije ,on je oduvek slušao i strano i narodnjake i zabavnjake itd..sad više sluša domaću zabavnu tipa Željko Vasić,Georgiev,Kovačević,Joksimović itd nego što sluša narodnjake,ali draži su mu narodnjaci

aha,vidim ova Eyes on me bila u O clone dobra je pesma...ko bi rekao da Celine peva ovo
pa eto,i ja isto..naježio sam se kad sam juče čuo "It's all coming back" ...godinama je nisam čuo,i evo sad skinuo na fon nema brt...stare pesme će se slušati još duuugoo dugoo....

hahhaah svaka čast a reci rikne ti sd kartica znam da se canetu par puta desilo da mu ode sd kartica pa mi iznova tražio gusle
Cranium Cranium   30.12.2016 u 19:20

Ahahahahahahahah, eeeeeej? Ne baksuziraj. U tom slučaju ću sve to čim završim posao upload-ovati na dropbox ili tako negde.
Nije mi rikla nijednom na androidu, msm da to nije moguće sa svim klinerima. Riknula mi je dvaput na staroj nokiji. Evo dve ipo godine pu pu pu, nije rikla.

Da brate, ko bi rekao da Celine peva takvu pesmu. . Znam desetak njenih pesama i nijedna nije ni nalik ovoj. Mogla bi češće da izbacuje ovakve pesme.
FoX FoX   30.12.2016 u 20:39

E pa to brt,to je pametan potez Baci na google disk i boli te uvo ne znam koliko dropbox ima prostora..
hahah meni nikad nije riknula Ne znam kako se vama to desi jbt...mada dosta zavisi i od proizvođača ako kupiš neku sd karticu koju proizvodi lupam , Chao Liao - made in P.R.C veće su šanse da crkne

A jbg,njoj je voz prošao..šteta.
Cranium Cranium   30.12.2016 u 20:50

Ahahahahahahaha, nadam se da neće da rikne. Ma Google disk, ili MEGA. Tu ću da šibnem. Ne znam ni ja kako mi je riknjavala na nokiji. Verovatno se na njoj nakupilo "djubreta" , znaš na šta mislim.

A jbg, sve koje su nekada žarile i palile, sada nemaju šanse. Sem Dzeni from d kblo. Tvoje omiljene.
Cranium Cranium   08.02.2017 u 18:59

Natalie Imbruglia - Torn youtu.be/VV1XWJN3nJo

Ja znam još par njenih pesama, ali ovo joj je verovatno jedini veeeeliki hit. (Ako znate pesmu uopšte)
Cranium Cranium   08.02.2017 u 21:05

PS......Pronašao sam podatak da je ova pesma na australijskim radio stanicama puštana 300500 puta u periodu od 1998 do 2009. Što mu po kalkulacijama tih koji su radili istraživanje dodje 75 puta na dan. Svaki j**eni daaaan.

Plus, ova pesma je zauzela 19. mesto u UK u kategoriji najslušanijih pesama u periodu od 2001 do 2010. (Iako je bila aktuelna tri godine pre početka merenja)

Forum početna