One Hit Wonders
Forum Zabava Muzika

FoX FoX   09.02.2017 u 21:00

Cranium (08.02.2017/20:05)
PS......Pronašao sam podatak da je ova pesma na australijskim radio stanicama puštana 300500 puta u periodu od 1998 do 2009. Što mu po kalkulacijama
Nešto kao "Alan Walker-Faded"
Brt ovo se još uvek pušta na našim radio stanicama a puštaju je i na stranim radio stanicama

Mislim da znam samo Torn od Natalie
Cranium Cranium   09.02.2017 u 21:55

FoX (09.02.2017/20:00)
Nešto kao "Alan Walker-Faded"
Brt ovo se još uvek pušta na našim radio stanicama a puštaju je i na stranim radio stanicama

Mislim da zn
Polako brate, videćemo kako će "Faded" da se kotira u narednim godinama. Daleko je to od ove pesme. .

Ja znam par njenih pesama pored ove, mada uglavnom ovo joj je jedini pravi hit.

Wrong impression, Shiver, That Day, Instant Crush (to joj poslednja)
Cranium Cranium   22.02.2017 u 00:49

Aqua - Barbie Girl youtu.be/ZyhrYis509A

Verovatno najgluplja pesma koja će se ikada naći na ovoj listi, totalno nebulozna na prvi pogled, naosvajala se titula i titula za najgoru pesmu od raznih kritičara, ali.....JA j**eNO OBOŽAVAM OVU PESMU. Bukvalno se osetim opet kao dete, srećno i zadovoljno kad god je čujem. Ova pesma je stara 20 godina, i slobodno mogu da kažem da će živeti još duuuuugo dugo. Veseliju pesmu ne znam.
Cranium Cranium   14.03.2017 u 19:31

Le Chant - Sei Mit Mir youtu.be/a2tO1ISQAcg

Znači ja šaltam po nekim albumima na netu, upotpunjujem arhivu. I vidim piše Le Chant - Sei Mit Mir (2001). Ja kao ajde da vidim šta je to. Pustim brate i skapiram da ja ovu pesmu itekako znam. Znači sada da me pitaš ko peva, pojma nemam, kako ide spot...pojma nemam. Ali ja ovu pesmu znam od pre hrista. Uzeo da istražujem, našao cover za ovaj singl. Poznate su mi face, ali jok. Bez da vidim spot, ne znam ko je to. Tražim na jutjubu, nema spota, nema članka na wikipediji. Nema ničega jbt. Jedva našao ovaj klip na tjubu. E ovo je pravi "One Hit Wonder". Aaaaaaaaaa, kako kul pesma. Ne znam da li znate ovaj osećaj. Nešto kao audio deja vu. Znate pesmu, a pojma nemate ko je u pitanju. Ahahahahah.

PS....Na osnovu ovoga, nekako sam se setio jedne ribe (nemice) u koju sam isto bio zacopan kao klinac. Ahahahahaha
FoX FoX   14.03.2017 u 19:48

Nije loše Kul muzika,a inače ne podnosim nemački tako da...ali ne peva loše ova
Da,taj "audio" deja vu mi se dešavao par puta

hahaha u koju nemicu si bio zacopan?
Cranium Cranium   14.03.2017 u 20:05

FoX (14.03.2017/18:48)
Nije loše Kul muzika,a inače ne podnosim nemački tako da...ali ne peva loše ova
Da,taj "audio" deja vu mi se dešavao par puta

hahaha u
Brate ja ne znam zašto nisam uzeo da učim nemački. Jezik je savršen za mene. Godine na nemačkim kanalima su učinile svoje. Znači bukvalno da mi daš neko sranje da pročitam, pročitaću ti ga skoro kao original. E sad, što ne znam šta znači, to je drugo.

Jeste dobra zika, kao meksiko neki, korida ovo ono.

Ahahahaha, ma ja sam ti bio posebna mustra. Sad bi na pola njih bio u fazonu, tebraaa gde su ti oči. Ček da nadjem neku sliku. To je neka pevačica koja je neko vreme petljala sa muzikom, sa nemačkim reperima koje sam ja slušao, i slušam. Ne verujem da peva i dalje, a ako peva, to očigledno loše radi jer je nema nigde. Mulatkinja sa afro frizurom, još nemica. Taman. Ahahahahah
Cranium Cranium   23.03.2017 u 19:04

LeAnn Rimes - Can't Fight The Moonlight youtu.be/bx3s99FNXzI

Čak nisam ni gledao "Coyote Ugly". Ali košava nekadašnja je puštala ovo. Ne mogu sada da se setim da li je imala još neki pravi hit, ako ne, ostaje ovo.
Cranium Cranium   20.06.2017 u 02:36

Titiyo - Come Along youtu.be/yLsVGwNWOA4

Koja zaraza od pesme jbm ti sunce. . Pre neki dan sam je slušao pa jedno pola sata na repeat.

Naravno, švedjanka u pitanju.

Nema veze što joj je ovo jedina poznata pesma u evropi (mislim da se čak našla i na američkoj billboard listi) . Gde smo mi u svemu ovome? Bivša juga? Nemamo nijedan evropski hit jbt. Zato što smo čobani.
Cranium Cranium   18.09.2017 u 01:38

blackfoxwap.tk/info/ar ... =2068
Cranium Cranium   23.10.2017 u 13:14

Ovog ponedeljka je vreme za "2 hits wonder" tjst za ribu koja je imala samo 2 hita leta 2002 i onda nestala iz medija, iako je imala joooos dobrih pesama za one koji su nastavili da se zanimaju. Ako nista sigurno se secate soundtracka za fifu 2003 i legendarnog Dy-Na-Mi-Tee???

Britanska verzija rane Alise Kiz, mnogo tvrdja i mracnija ako mene pitate. Ali jbg, nije potrajala. Samo jedno leto je bila top, i uspela je da napravi nesto od sebe. Sada ko zna sta radi, verujem da pravilno raspolaze kesom koji je tada zaradila. Najavljuje i najavljuje nove albume ali od toga do sada nema nista. Samo 2. Prvi koji joj je doneo status zvezde, i drugi koji nije propracen iako ima pesama da se useres. Jedna pesma je cak i meni zasuzila oci.

1. Ms. Dynamite - Dy-Na-Mi-Tee m.youtube.com/watch?v= ... Q5_-A

2. Ms. Dynamite - It Takes More m.youtube.com/watch?v= ... 9y_I0

Steta brate, bas steta.

Forum početna