One Hit Wonders
Forum Zabava Muzika

Cranium   23.10.2017 u 13:14

Ovog ponedeljka je vreme za "2 hits wonder" tjst za ribu koja je imala samo 2 hita leta 2002 i onda nestala iz medija, iako je imala joooos dobrih pesama za one koji su nastavili da se zanimaju. Ako nista sigurno se secate soundtracka za fifu 2003 i legendarnog Dy-Na-Mi-Tee???

Britanska verzija rane Alise Kiz, mnogo tvrdja i mracnija ako mene pitate. Ali jbg, nije potrajala. Samo jedno leto je bila top, i uspela je da napravi nesto od sebe. Sada ko zna sta radi, verujem da pravilno raspolaze kesom koji je tada zaradila. Najavljuje i najavljuje nove albume ali od toga do sada nema nista. Samo 2. Prvi koji joj je doneo status zvezde, i drugi koji nije propracen iako ima pesama da se useres. Jedna pesma je cak i meni zasuzila oci.

1. Ms. Dynamite - Dy-Na-Mi-Tee m.youtube.com/watch?v= ... Q5_-A

2. Ms. Dynamite - It Takes More m.youtube.com/watch?v= ... 9y_I0

Steta brate, bas steta.
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
PARTYzan PARTYzan   23.10.2017 u 23:09

bila je prošle god. na EXIT-u (mada to neretko nije pokazatelj aktuelnosti, štaviše ) Ubedljivo najjača stvar od nje mi je Pain, nije ni bila hit youtube.com/watch? ... 0vhmY
Imala je uspešnu saradnju sa Katy B pre par god., hit Lights on youtube.com/watch? ... Axkfk
Ameri baš i nisu friendly nastrojeni prema UK izvođačima koji furaju crni zvuk i retko se desi da neko napravi globalni uspeh
Cranium Cranium   24.10.2017 u 00:30

PARTYzan (23.10.2017/21:09)
bila je prošle god. na EXIT-u (mada to neretko nije pokazatelj aktuelnosti, štaviše ) Ubedljivo najjača stvar od nje mi je Pain, nije ni bila hit h
Znam da je bila, ali jbg. Ne odoh.

Ma Ameri su glupi, koliko mogu da imaju do jaja izvodjace, toliko mogu i da ne prepoznaju talente. Tesko se kod njih probija. Evropska muzika se razlikuje od Americke.

Meni pored par stvari sa prvog albuma jedna od omiljnijih pesma "father" Pocinje lagano, kao baladica. Sa sve kisom i klavirom. Da bi ga onda izmasakrirala sirovoscu. Upravo to mi se svidja kod nje. Ne filuje stvari, nego sve izbaci na keca. Nema prepravke. Dala riba srce na papir i traku, a opet ostala ponosna. Kad god je pustim, stegne mi se nesto u grlu. Auuuu koji osecaj.
PARTYzan PARTYzan   24.10.2017 u 01:28

meni je slican osecaj za pomenutu stvar Pain. Volim ja i evropsku i americku muziku ali kad bih morao da se odlucim, bliza srcu mi je americka.
P.S. Nikad ovde nisam kliknuo na "like" pored nekog posta, sto ne znaci da mi se nije dopao. Imao sam otpor prema jednoj fb akciji na bf-u pa mi je bilo blize da sviđanje pokazem recima tj. komentarom. Mozda se to promeni; isto tako u pocetku nisam praktikovao da delim pluseve za fotke (već sam ih hvalio ako mi se dopadaju) ali sam poceo. Isto tako nisam slao poklone ili poene, vec samo uzvracao iz pristojnosti Ni zahtev za prijateljstvo nikad nisam poslao. Al' sam stipsa ovde na bf-u stis'o se kao Pirocanac Privatno nisam, casna rec, ali to se ne vazi, ovde sam sluzbeno ;-)

Forum početna