The Undernet
Forum Tehnologija Internet

Cranium   04.01.2018 u 16:12

To je spanski jezik brate i poprilicno sam razumeo sta prica lik, pitanje je da li je ovo stvarno. Meni je uznemiravajuce to sto neko snima ovakve gluposti nego da li je ovo stvarno.

Elem, ova trojica su sektasi neki koji su ubili ovog lika (Balmaseda) , znaci bio je ziv. Ubili ga da bi svoj ritual popeli na poslednji cin. Preklali ga kako se vidi i stavili u pentagram. Onda cekaju. Proslo je 6 sati, 12, 18, pa 24. I onda je vaskrnuo Balmaseda ali u obliku za koji oni nisu bili spremni. Bio ziv minut i opet pao. Cekali su jos neko vreme, Ali su pali u depresiju jer im ritual nije uspeo. Pokrili ga carsavom i ostavili u pentagramu.

Ma sve je ovo izmisljotina. Svi ti klipovi koje je okacio su neka bolesna "umetnost"

Kapiram da je ovo spansko cudo dokumentarac
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
atom atom   04.01.2018 u 17:34

Cranium (04.01.2018/15:12)
To je spanski jezik brate i poprilicno sam razumeo sta prica lik, pitanje je da li je ovo stvarno. Meni je uznemiravajuce to sto neko snima ovakve gl
Ne znam,ali sam se ukenjao brate ko zna dal je autentičan snimak ili ne,ali je bolestan.Kakvih sve bolesnika ima na tom webu ne bi me čudilo i da je pravi snimak.

Forum početna