The Undernet
Forum Tehnologija Internet

Cranium Cranium   01.02.2014 u 18:47

Ne nisam mislio na tu vrstu srece nego na to da udaraju "random" i na one koji se "iskazu" Pogresno si shvatio.
Edy Edy   01.02.2014 u 18:48

Cranium (01.02.2014/17:47)
Ne nisam mislio na tu vrstu srece nego na to da udaraju "random" Pogresno si shvatio.
radnom = sreća a napisao si sreća, shvatio sam ono što si napisao (pa se sada ispravljaš da bude da se nismo sporazuli, a ustvari si ti P-o-g-r-i-j-e-š-i-o) i nisam ništa zanemario... imaš odgovor na svaki post
Cranium Cranium   01.02.2014 u 18:50

Edy (01.02.2014/17:48)
radnom = sreća a napisao si random i nisam ništa zanemario... imaš odgovor na svaki post
Da, imam odgovor na svaki post ali ne na one kljucne stvari.
Edy Edy   01.02.2014 u 18:51

Cranium (01.02.2014/17:50)
Da, imam odgovor na svaki post ali ne na one kljucne stvari.
koje samo reci
Cranium Cranium   01.02.2014 u 18:54

Evo ovo. Kako je moguce da se taj program zloupotrebljava za kriminal, a da policija i sta ti ja znam ko ne moze da reaguje? Garantujem ti da policija ima uvid u to sta je ko radio na underu. Ne za svakog naravno, nego samo za "odabrane" koji rade konkretne stvari. ETO TO TI JE CELA SUSTINA. Sve sam ti srocio u par recenica. Mogu da te navataju, ne gledaju svakog ponaosob, samo one koji zaseru i privuku paznju. Nisam znao da moram svaku rec da ti objasnjavam kao detetu.
Edy Edy   01.02.2014 u 18:56

Evo extremetech.com/ext ... th-it

Neki izvodi: "After all, it was the FBI’s own internal documents that expressed frustration that Tor was so secure"

Dalje, što su uhvatili Ross Ulbrichta: "As we know from various government documents relating to the case, Ross Ulbricht was felled by old-fashioned detective work and an accumulation of small personal mistakes."

a ovi slučajevi pedofila... sumnjalo se na mogućnost masovnih crva ali male su šanse... veće su da su oni negdje pogriješili... logično je da je lakše uhvatiti pedofila nego profesionalnog dilera
Edy Edy   01.02.2014 u 18:57

a čak i da su crvi ako znaš da održavaš komp.. ne treba da se brineš ;) ima ko da pazi da to ne postoji nema samo FBI i NSA strušnjake
Cranium Cranium   01.02.2014 u 18:59

Edy (01.02.2014/17:48)
radnom = sreća a napisao si sreća, shvatio sam ono što si napisao (pa se sada ispravljaš da bude da se nismo sporazuli, a ustvari si ti P-o-g-r-i-j-e-š-i-o) i nisam ništa zanemario... imaš odgovo
Ne nisam pogresio nego sam dodao da bih ti O.B.J.A.S.N.I.O i da bi ti konacno S.H.V.A.T.I.O. Ne mozes protiv mene tebra. Sada se hvatas za slamku na sta sam ja mislio, iako pise sve lepo. A TO DA JE MOGUCE DA TE UHVATE NA UNDERU SAM VEC DOKAZAO. ahahahahaha.
Edy Edy   01.02.2014 u 19:02

dojadilo mi zaj**avaš se umjesto da diskutuješ kako bi trebalo

ali odgovorio sam ti ionako na Kako je moguce da se taj program zloupotrebljava za kriminal, a da policija i sta ti ja znam ko ne moze da reaguje? Garantujem ti da policija ima uvid u to sta je ko radio na underu. Ne za svakog naravno, nego samo za "odabrane" koji rade konkretne stvari.

zato što nemaju mogućnosti da vide šta se dešava... Ti mene pitaš ovdje tehničke stvari (opet) dovoljno je siguran tako da jednostavno nije moguće... ti kažeš da garantuješ ali ja imam dokaze da nema uvida gore sam izložio sve dojadilo mi ponavljat se

Kako bi policija mogla uopšte da kontrolira? Čime?
atom atom   09.05.2016 u 14:28

Deep Web je nevidljivi deo interneta,koji se ne moze pronaci putem redovnih pretrazivaca kao sto je Google i slicnim.Deep Web cini 90% skrivenih informacija koje mi ne mozemo da vidimo.Ali,postoji nacin za to.Da bi ste pristupili Deep Webu potreban vam je TOR browser koji vam nece odati vasu Ip adresu,takodje morate ugasiti kolacice i java script.Mnogi kazu da TOR browser nije 100% anoniman i da je vrlo moguce da vasa Ip adresa ipak bude locirana.Ono sto se nalazi na Deep Webu su hakeri,naucnici,dileri droge,FBI agenti,vladini agenti,ubice..postoji mnogo slika i video klipova vezanih za paranormalne pojave koje su strogo zabranjene siroj javnosti...

P.S Ljudi,ako imate muda vi pristupite Deep Webu,ali ja vam savetujem da se ne zaj**avate sa ovim.Ako vam lociraju Ip adresu,naj**ali ste.

Forum početna