The Undernet
Forum Tehnologija Internet

Cranium Cranium   09.05.2016 u 14:44

Pa šta ti misliš da treba da radiš da bi nekoga isprovocirao toliko, da ti traži adresu. Mislim da je to sranje oko deep weba legenda. Naravno postoji i boli me uvo da istražujem, ali da je toliko opasan....opasan je kao i obični web. Samo tamo ima mentola u mnogo većem procentu nego na običnom webu. Ti možeš svakako da se zameriš i ovde (našem webu) i tamo nekoj budali i da te on vija po IP adresama itd. Ne pravi sranja i nemaš šta da brineš. A ja nemam želju da istražujem deep web.
Cranium Cranium   09.05.2016 u 17:53

Ahahahahahahahahah, brate koja diskusija. Dva tvrdoglava jarca. I dalje mislim sve što sam rekao. Ne pravi sranja i niko te neće dirati. Iskaži se u kom god smislu i naj**ao si jer naravno da mogu da te navataju.
atom atom   04.01.2018 u 10:14

Sinoć sam gledao par klipova sa Dark Weba,i ukenjao sam se majke mi.

Jedan mi se uvukao u psihu jbt,celu noć sam razmišljao o njemu.

Elem,taj klip počinje ovako.Tri čoveka ulaze u neku malu prostotiju,neka sobica je u pitanju.Nema ništa u njoj,osim pentagrama nscrtanog na podu i tri sveće poređane po njemu.

E onda sledi šok.Dva čoveka izlaze iz sobe,nakon par minuta se vraćaju,i unose mrtvog čoveka i stavljaju ga na pentagram,pale sveće i čekaju,dok se u pozadini čuje glas nekog italijana kao naratora.Brate ja se odsekao,kao da sam za jednu noć pogledao 5 horor filma i to ona najbolesnija.
Cranium Cranium   04.01.2018 u 13:45

atom (04.01.2018/09:14)

Elem,taj kl
A zasto si ti to gledao?
atom atom   04.01.2018 u 13:56

Cranium (04.01.2018/12:45)
A zasto si ti to gledao?
Ma slučajno kliknuo i posle sam video da sam se zaj**o
Cranium Cranium   04.01.2018 u 14:13

Gde si ti to video? Na deepwebu? Ako je tako, to buraz nije slucajno. Ti si namerno otisao tamo
atom atom   04.01.2018 u 14:15

Cranium (04.01.2018/13:13)
Gde si ti to video? Na deepwebu? Ako je tako, to buraz nije slucajno. Ti si namerno otisao tamo
Magični je pravio top 10 videa sa deep weba,on je surfovao tamo a ne ja.
Cranium Cranium   04.01.2018 u 15:33

Ma bole me uvo, samo da ne ulazim ja.
Cranium Cranium   04.01.2018 u 15:36

atom (04.01.2018/13:27)
Evo brate,gledaj ako hoćeš,ali ovo je boleštinaaa m.youtube.com/watch?v= ... YD5Eg
Znaci magicni i dalje snima horore. Naaaaajs. Nisam ga gledao godinu dana mozda.
Cranium Cranium   04.01.2018 u 16:12

atom (04.01.2018/09:14)

Elem,taj kl
To je spanski jezik brate i poprilicno sam razumeo sta prica lik, pitanje je da li je ovo stvarno. Meni je uznemiravajuce to sto neko snima ovakve gluposti nego da li je ovo stvarno.

Elem, ova trojica su sektasi neki koji su ubili ovog lika (Balmaseda) , znaci bio je ziv. Ubili ga da bi svoj ritual popeli na poslednji cin. Preklali ga kako se vidi i stavili u pentagram. Onda cekaju. Proslo je 6 sati, 12, 18, pa 24. I onda je vaskrnuo Balmaseda ali u obliku za koji oni nisu bili spremni. Bio ziv minut i opet pao. Cekali su jos neko vreme, Ali su pali u depresiju jer im ritual nije uspeo. Pokrili ga carsavom i ostavili u pentagramu.

Ma sve je ovo izmisljotina. Svi ti klipovi koje je okacio su neka bolesna "umetnost"

Kapiram da je ovo spansko cudo dokumentarac

Forum početna