Music Player-i za Android
Forum Tehnologija Mobilne igre & Aplikacije

Welicak94 Welicak94   07.12.2018 u 23:21

"Ne znam ja uvek onemogućim auto playlistu..."

Cranium Cranium   07.12.2018 u 23:43

FoX (07.12.2018/19:14)
Uuuuuuuu extraaaa! Samo se nadam da ne mogu da mi čeprkaju po nalogu

Skidam. I nadam se da nema reklama

Tnx

P.S. Tek sam sad video tvoj
Koristim koristim, ali malo mi je spora app, pa je poweramp i dalje glavni. Instaliraj HiBy pa vidi opciju koja se zove MSEB. Nema nijedna app tu foru, mozda jet audio ali ono.
atom atom   30.04.2019 u 01:38

Xplayer3D(full paid)

Odličan player,vrlo jednostavan i proizvodi odličan kvalitet zvuka,takođe ima razna podešavanja.

drive.google.com/file/ ... /view
FoX FoX   13.04.2020 u 21:49

Cranium (07.12.2018/22:43)
Koristim koristim, ali malo mi je spora app, pa je poweramp i dalje glavni. Instaliraj HiBy pa vidi opciju koja se zove MSEB. Nema nijedna app tu f
Probao HiBy.. Nije mi nešto, natrpane opcije, 10min petljancije i nisam uspeo da postignem kvalitet zvuka koji imam sa powerampom.

Inače, dao sam se u potragu za novim audio playerom ali nakon 10 instaliranih playera ipak ću ostati na powerampu. Očigledno sam navikao na Suru skin i na kvalitet zvuka..
Razlog potrage je smart playlista koju stara verzija powerampa nema...
Moram da instaliram novu verziju (verovatno su napokon dodali smart playlist opciju).

Inače, pojavila se krekovana verzija powerampa apk4all.com/android/ap ... ayer/

Ali ako se naviknem na novu verziju i ako ima smart playlist, lagano ću pazariti (napokon) poweramp. 420din nije puno a koristim ga 2,3god...
Cranium Cranium   19.05.2020 u 01:53

Ja sam kupio poweramp unlock key. Nije 420 vec 550 dinara. Imaju tu neke takse itd. Aaaaali, najjaca stvar, verujem da mi nece uspeti. Kupio unlocker, verifikovao u poweramp da sam kupio licencu, i kada sam usao u google play, vidim ima dugme refund. I ja stisnem. Hahahahahahaha. Deinstaliralo mi unlocker, ali mi i dalje stoji da je poweramp full. Posle celog dana, proverio sam online racun, vracene su mi pare koje su mi skinuli za poweramp. 500 i nesto kinti. Tako da, bicete obavesteni kako se odvija dalja radnja. Ako ne uspe da mi poweramp ostane full, kupujem unlocker for real. Ne znam ni sto sam stisnuo refund, bilo jace od mene kad sam video. To je kul opcija, daju ti malo vremena da vidis da li ti pase aplikacija.
FoX FoX   19.05.2020 u 02:12

Bravo

Da, dobar je taj refund...
Skoro sam kupio neku bzvz aplikaciju i ispostavilo se da ne radi kako treba i brzo su mi refundirali novac i deaktivirali pro. Tako da ne znam kako je tebi uspelo da ih prevariš ali verujem da će ti nakon restarta fona ili slično, oduzeti licencu... Mislim da s vremena na vreme proveravaju validnost licence. Al ajd javi

Još nisam kupio poweramp jer smart playlista nije nešto.

Aimp ima dobre playlist opcije + viper za zvuk, i naštelovao sam dosta moćan zvuk. Možda sam umislio ali i dalje poweramp daje bolji zvuk
Cranium Cranium   19.05.2020 u 10:51

FoX (19.05.2020/00:12)
Bravo

Da, dobar je taj refund...
Skoro sam kupio neku bzvz aplikaciju i ispostavilo se da ne radi kako treba i brzo su mi refundirali novac i
Ma samo jake sluske, viper je nepotreban. Videcu, evo sad cu da pogledam...Neeeee, istekla mi licencaaaa. Kupicu neki plejer onda, nisam dugo istrazivao kojih ima. Sta mu dodje ta smart playlista?
FoX FoX   19.05.2020 u 15:53

Hahaha e jbg.. Na sve oni misle kad je novac u pitanju

Smart playlista funkcioniše tako što odabereš folder (ili više foldera) i kad ubaciš novu pesmu u taj folder, player to prepozna i automatski doda tu novu pesmu u playlistu.

To je jedna od opcija, možeš da manipulišeš playlistom na razne načine.

Većina playera ima tu opciju i vidim na poweramp forumu da ljudi traže tu opciju ali ovi iz powerampa slabo slušaju zahteve korisnika
Cranium Cranium   07.06.2020 u 17:42

Mozda sam pisao o ovome davno, ali aplikacija je bila u razvoju, tako da rezultati nisu bili zadovoljavajuci.

Skinem ja sada (j**eni audiofil) opet aplikaciju koja se zove XTREMEMusic™ App i iznenadim se poprilicno.

Auuuuu, mozda tripujem ali mnooogo su se popravili, i ma koliko da mislim da imam full zvuk sa sluskama i dobrim fonom, plejerom ovo je novi nivo. Free verzija ima samo par opcija za poboljsanje zvuka, a i to je perverzija. Kupujem ovu aplikaciju u najjavi. Treba ovom liku dati kintu, zasluzio je debelo.
Welicak94 Welicak94   19.01.2021 u 21:50

Izdvojio sam malo vremena i preveo YMusic na srpski
Ima tu i tamo greskica koje popravljam blagovremeno kako naletim na njih.
ymusic.io

Forum početna