Music Player-i za Android
Forum Tehnologija Mobilne igre & Aplikacije

Cranium Cranium   20.03.2018 u 18:14

Djomla97 (20.03.2018/17:00)
Cran, si cuo za Stellio? Dosta je dobar. Ima dosta dobar ekvilajzer. Samo treba vremena da se podesi, kako ti dgovara.
Jesam, nije los ali ima i boljih. Treba nam teskas neki sa mnogo opcija.
FoX FoX   27.03.2018 u 23:05

Welicak94 (27.02.2018/21:30)
Priložena slika:

Evo jedna prilicno multifunkcionalna aplikacija koja mi je bas privukla paznju
U
Eee probao sam Y Music.
Dobro je ovo jbt.

Ja koristim već par godina patchovan youtube (dodata youtube red opcija za pustanje klipova u pozadini).
Ali Y Music je bolji ako vam treba samo audio jer i pusta samo audio i verovatno ce trositi i manje baterije.

Ja na poslu pustim neke emisije itd pa mi dosta znaci background opcija. A regularan ytb mi dosta koci jer mi je fon dosta stariji..

Preporuke za ovu apk
atom atom   28.03.2018 u 11:33

FoX (27.03.2018/21:05)
Ja na poslu pustim neke emisije itd pa mi dosta znaci background opcija.
Kako smeš da koristiš fon na poslu?Čekaj samo da Vučić za to čuje,odma otkaz!
FoX FoX   28.03.2018 u 18:35

Ahah a radim sam u toj jednoj prostoriji, pustim nesto na tjubu, stavim slusske a fon stavim u dzep zato mi znaci ovaj ytb background da mi ne gori ekran bzvz da mi trosi bateriju
Cranium Cranium   31.03.2018 u 08:32

Lisice, ja mislim da sam nasao najbolji plejer za android. Zove se HiByMusic i najmocniji je tvrdim. Razlog, pesme koje pustim na poweramp ili neutron plejeru zvuce skroz drugacije na HiByMusic. A nije ni ruzan ja da ti kazem. Elem, sad pocetkom aprila izlazi nova neta za poweramp pa cemo videti. E da, za ovaj HiBy sam negde procitao da treba 7+ android. Sto ne mora da bude tacno, probaj. Kucaj na gugl pleju. Ali meni se nije pojavljivao dok nisam presao sa 6.0 na 7.0.

Ustvari ne znam, sad sam ih uporedio. Sve je to negde blizu. HiBy i Poweramp su tu negde. Skoro neprimetna razlika, ali da neke pesme zvuce mocnije/prirodnije na HiBy to stoji. To je mozda do ekvilajzera koji "skrnavim" na poweramp, tjst skrnavio sam ga u proslosti. Na HiBy mi je ekvilajzer ugasen za sada. Cek da ga uporedim sa neutronom
Cranium Cranium   28.04.2018 u 21:10

29 april ili 30 april (verovatno 30. ) izlazi nova beta powerampa. Videcemo sta su sredili.
Welicak94 Welicak94   07.12.2018 u 19:59

Ymusic se od pre par dana promenio iz korena i sada je 99.9% funkcionalan i moze u potpunosti da zameni YT aplikaciju jer je sada zvanicno ubacio i reprodukciju video klipova bez prekida dok je app u pozadini, kao i gasenja ekrana. Pored toga, za razliku od proslog puta sada je YT nalog kompletno integrisan sa YMusic-om, ali bukvalno. Kada se udje u YMusic (prijavljen sa YT nalogom), preporuke, klipovi na pocetnoj sve je kao u originalnoj YT app.
Plejliste, kanali na koje ste prijavljeni, share opcije - sve je sada sinhronizovano bez gresaka (dok do sada to nije bio slucaj). Takodje, dosta je napredovao sto se izgleda interfejsa i opcija tice.
Ovoga puta, autori su stvarno napravili ogroman korak napred.
Takodje, promenili su i domen sajta i sada imaju i normalan naziv sajta:
ymusic.io

Skidanje klipova u mp4 ili mp3 uz minimalno muka (bukvalno jedan klik);
Pored toga, po uobicajenosti reprodukuje samo zvuk sto znatno stedi protok i samim tim brze pusta pesme. Plus ekvilajzer na sve to...
Uzivajte. Ja bar hocu.
FoX FoX   07.12.2018 u 20:14

Uuuuuuuu extraaaa! Samo se nadam da ne mogu da mi čeprkaju po nalogu

Skidam. I nadam se da nema reklama

Tnx

P.S. Tek sam sad video tvoj post, kran
Iiii? Jel još koristiš HiByMusic?
Welicak94 Welicak94   07.12.2018 u 20:29

Ima reklama Jbg.

E da, jos nesto su popravili, auto plej listu... sada je prava kao na YT... pusta relevantne klipove, a ranije je bilo fazon, slusas Kashmira pa sledeca numera bude Djani - Sam sam
FoX FoX   07.12.2018 u 21:50

Valjda će ih moj AdAway i AdReborn neutralisati

Hahahaha a jbg kad je Djani indijanac kao Kashmir
Ne znam ja uvek onemogućim auto playlistu...

Forum početna