Music Player-i za Android
Forum Tehnologija Mobilne igre & Aplikacije

Cranium Cranium   26.01.2017 u 22:05

FoX (26.01.2017/20:14)
Probaću taj viper mada sam ja zadovoljan zvukom koji poweramp daje..
Mislim da nije limit kriv što se neke pesme glasnije čuju a neke tiše...
Ako sk
Ne mogu da naštelujem valjano pa da me ubiješ. . Ali da može može. Ima puno IRS fajlova koji mi ne rade. Izaberem ih i nema efekta. Pa i meni brate. Čim isključim limit, krene distorzija na basu ako odem makar dva decibela gore sa preamp. Ali može da se našteluje. Evo ja poskidao svakakve dodatke. Videću zašto mi ne rade tjst ne pokazuje promene za neke.
FoX FoX   11.01.2018 u 22:03

Treba petljati a smorilo me da petljam više

Kran, jel si probao soundcrowd player?
Cranium Cranium   11.01.2018 u 23:07

FoX (11.01.2018/21:03)
Treba petljati a smorilo me da petljam više

Kran, jel si probao soundcrowd player?
Nisam???? Sad cu da vidim sta je to.
FoX FoX   11.01.2018 u 23:53

Ajd pa javi Ja našao pro verziju ali izgleda da ne valja...zabagovao mi nacisto...sreca pa imam root pa sam nekako resio problem...
Sad me mrzi da skidam ovu trial sa google play-a
Welicak94 Welicak94   17.01.2018 u 17:18

Skinuo sam sinoc jedan muzicki plejer, zove se "Music Player Plus".
Ono sto mi se svidja, jako je lep i fluidan i sa vrlo lepim animacijama i UI-em. Sto se tice ekvilajzera, ima standardni ekvilajzer sa regularnim podesavanjima i Bass Booster-om.
Ima dosta skinova, moze bas da se podesi po svom ukusu. I ono najbolje, trosi samo 21mb rama
Ja sam do sada koristio Music Folder Player, mislim da cu poceti da se privikavam na ovaj
Probajte ako vec niste

Download

Priloženi fajl : 1516205939.png (0.4 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Welicak94 Welicak94   27.02.2018 u 22:30

Priložena slika:

Evo jedna prilicno multifunkcionalna aplikacija koja mi je bas privukla paznju
U pitanju je "YMusic" 3 u 1 aplikacija koja moze da vam sluzi kao:
- downloader muzike sa YT-a, kako video tako i audio formata;
- YT app sa kojom mozete da pustate video u pozadini i sa ugasenim ekranom;
- i pored te dve opcije, moze da vam sluzi i kao najobicniji muzicki plejer;

Jos nesto:
- U sebi ima ugradjen ekvilajzer, sto je velika prednost. Znaci od sada cete i YT slusati sa basovima.
- Takodje, po difoltu ne pusta klipove vec samo audio i to mozete da izaberete u podesavanjima.
- Imate i detaljna podesavanja izgleda/tema, tako da mozete da stilizujete app po svojoj volji.

APK mozete da preuzmete na oficijalnom sajtu aplikacije:
https://music-app.me

Uz svaki video ima opcija da sacuvate kako video tako i audio. Za mp3 je ipak potrebna dodatna aplikacija koju mozete naknadno da skinete, ali bez nje audio se sacuva u .webm formatu koji posle mozete da reprodukujete preko istog tog plejera. Tako da nema neke potrebe skidati tu dodatnu aplikaciju koja je zapravo medija konverter koji bi taj audio prekonvertovao iz webm u mp3.
Cranium Cranium   19.03.2018 u 21:09

Prelazim na neutron na neko vreme. Razlog....neutron ima dooosta razvijenu hi res playback opciju, a poweramp je tek u razvoju, plus ne radi. Ono jeste da poweramp ima vrhunski eq, ali ono sto neutron moze sa zvukom bez diranja eq je ispred powerampa. Probajte da upalite neutronove hi res funkcije i videcete. Plus ima ekvilajzer or 30 frekvencija sto je nedostizno za ostale. Do jaja stereo zvuk, a nisam ni dirao ekvilajzer. To me mrzi za sada.
FoX FoX   19.03.2018 u 21:59

Auu kran, da li je moguće da postoji music player bolji od powerampa?
Moguće jbg imaš sad i "bolje" sluške...
Gledam sad, jbt kako ružan interfejs, mada malo podseća na powerampov(sreća pa poweramp ima brdo skinova)...vidim u komentarima hvale zvuk ali kukaju kako je apk nestabilna i često se ugasi sama od sebe...
Moraću da je testiram...mada ako nema da se nađe dobar skin, onda stvarno..
Cranium Cranium   20.03.2018 u 17:55

FoX (19.03.2018/20:59)
Auu kran, da li je moguće da postoji music player bolji od powerampa?
Moguće jbg imaš sad i "bolje" sluške...
Gledam sad, jbt kako ružan interfejs,
Skini i ispodesavaj poneku stavku. Videces da je zvuk bolji u smislu "stereo" momenata. E sad, ekvilajzer je na papiru mocan, ali jos ga nisam cackao.
Djomla97 Djomla97   20.03.2018 u 18:00

@Cran, si cuo za Stellio? Dosta je dobar. Ima dosta dobar ekvilajzer. Samo treba vremena da se podesi, kako ti dgovara.

Forum početna