Sci-Fi filmovi
Forum Zabava Film

FoX FoX   24.11.2015 u 15:13

Back to the future III deo...ovaj deo mi najbolji!!! odličan film.
Edy Edy   24.11.2015 u 19:42

@FoX (24.11.2015/14:13)
Back to the future III deo...ovaj deo mi najbolji!!! odličan film.
aha, trojka je prevazišla prva dva daleko prvi ima odličan koncept, ali je priča sa onim putovanjem u srednju školu beze, a ovamo trojka je nekako uzbudljivija

ali kad pogledaš još jednom čitavu trilogiju, onda vidiš koliko je legendarno
FoX FoX   07.12.2015 u 03:35

The HungeR Games [2012] nije loš film.Baš mi leg'o 7/10
ICE
IcE  
 07.12.2015 u 19:11

district 9 , worth to watch if you dont mind killing of little alien buggers
FoX FoX   10.12.2015 u 15:31

The Hunger Games 2 . Onako...prvi deo mi nekako bolji
Welicak94 Welicak94   10.12.2015 u 22:14

Kukuu, braco moja mila ...
Upravo odgledah film Lavirint 2 : Beg kroz zgariste;
Koje sra*e od filma, to je glupo da gluplje ne moze da bude, toliko rupa i promasaja, toliko besmisleno, dosadno, glupo, skoro pa nema veze sa prvim delom, osim sto se radi o istim likovima...
As Above So Below je remek delo za ovo... I to jos traje 2h i 11min, smorio sam se ko pas...
FoX FoX   11.12.2015 u 02:27

ahahah rekoh ti ja welicko
zavrsnica je glupa za medalju..
Welicak94 Welicak94   11.12.2015 u 04:32

FoX, Brate, znas sta je mene najvise smorilo, sad kako najkrace objasniti, sad nzm mozda ti to nisi ni primetio. Kada su pobegli iz one baze sta vec, puf pretrcase malo i eto ih u nekom podzemnom, posle ih tu napadose oni, ko zombiji, puf beze od njih i pojavljuju se u gradu Mdaj... a ovi se kao ne bi setili tu da ih traze... i sve tako, kao da su prelazili iz sobe u sobu, po meni sve je nekako low odradjeno, bez smisla ... prvi deo je mnogo bolji. I sve me podseca na igricu, realniji onaj moj call of duty od toga

E da, ovo se setih naknadno, oni kako da se izrazim "Hrabri, tuzni" trenutci, onaj kad je bio izgreban po stomaku, pa jelte zarazen i kao da ga ubiju da mu skrate muke, to je po meni bilo tako jeftino i lose odglumljeno, i kao, ubij me odmah, ne dozvoli da postanem jedan od njih... vrlo originalno, toliko smara vise to... znaci reziser nula kreativnosti...
Tommy Tommy   11.12.2015 u 15:34

pogledao Marsovca, dobar film, Matt Damon svemirski pirat dugobradi.
Edy Edy   11.12.2015 u 19:42

@Welicak94 (11.12.2015/03:32)
FoX, Brate, znas sta je mene najvise smorilo, sad kako najkrace objasniti, sad nzm mozda ti to nisi ni primetio. Kada su pobegli iz one baze sta vec, puf pretrcase malo i eto ih u nekom podzemnom, po
Nisu ih tražili jer nisu mogli Oluja vani, ima više pjeska u zraku, nego oksigena šta očekuješ? Zato su i sakrili se u polusrušenu zgradu. Ne pratiš film od početka

Ali slažem se da je film itekako loš Iako ne na način na koji si ga ti vidio, ta tragična scena je recimo, meni, sasvim ok bila

Forum početna