Sci-Fi filmovi
Forum Zabava Film

Edy Edy   11.12.2015 u 19:45

@Tommy (11.12.2015/14:34)
pogledao Marsovca, dobar film, Matt Damon svemirski pirat dugobradi.
Good Stuff Knjiga je i dalje bolja, ali je film dobar kakvih ekranizacija ima Vrijedi pogledati
Welicak94 Welicak94   11.12.2015 u 20:03

Edy, Ma kako god, glupost Ima dosta besmislenih stvari... Ja kazem da je realniji call of duty nego oni... Pa zatim ona scena kada Brenda stoji na prozoru u onoj srusenoj zgradi, kao staklo pucka, pucka, posle dodje valja se sa onim stvorom, nista ne puca
Tommy Tommy   12.12.2015 u 01:57

Pogledao maratonski sva tri nastavka povratka u budućnost. najbolja trilogija svih vremena.
Doc lošije podnosi alkohol i od mene.
Edy Edy   13.12.2015 u 13:08

Pan (2015) - Novi take na priču Petar Pana. Mnogo različitih rewritea i ekranizacija sam pogledao, desetine zasigurno. Gluma u filmu je poprilično dobra, čak i izuzetno dobra. Priča daje novi pogled na Pana i njegovo porijeklo kao i Hooka. Moram reći, ovo je naveliko pobjeglo od prvobitne ideje Petra Pana Ali priča je toliko puta prepričana i izmjenjena da to nije ni čudo

Dao bih 7/10, čisto jer film nije naročito emocionalan, što mnogi drugi Pan filmovi jesu, a komedija u njemu je poprilično subtilna. Čast Hooku sa izuzecima. Subitlna komedija, no-blood borbe sa gusarima, sve u svemu solidan film, i vrijedi pogledati. Ali nije vala ušao u moje Petar Pan favorites Mada ima dobrih scena koje vrijedi pogledati
Edy Edy   13.12.2015 u 13:13

PS: American Hero (2015) sam isto gledao, dopola, pa batalio, film je zaslužio 3/10. Loša varijacija na film Hancock, pseudo-documentary type način snimanja. Ne baš moj style.

keep away...
Tommy Tommy   18.12.2015 u 22:32

Star Wars kakva glupost od filmova, originaalnu trilogiju sam jos nekako pogledao od prequela pogledao prvi film i polovicu drugog i odustao, j**o ih Dart Vader, Luke Skywalker, Obi wan-kenobi, Han Solo i onaj svjetleci mac Lightsaber, kao da uzmes neonsku lampu.
atom atom   31.12.2015 u 12:27

The Martian(2015)

Odlican film,uzivao sam u gledanju Ocena 9/10
Gendza Gendza   10.01.2016 u 12:09

STAR WARS: THE FORCE AWAKENS (2015) CAM ali nisam nesto odusevljen sa njim
Edy Edy   21.01.2016 u 22:23

Super 8 (2011)

Film by J. J. Abrams, poznat kao producent mnogih drugih TV serija, kao što su Fringe, Lost, Revolution, Almost Human, Believe.

Sve serije imaju odličan koncept, ali dosta lošu produkciju (izuzetak Fringe, mada jedino jer je gluma bila toliko dobra da je produkcija ispala dobra, većinu vremena bar ), te nekoliko filmova kao Star Wars, Star Trek itd.

Film, koji po meni ima pravo lošu, pravo jeftinu stranu Ali kao i uvijek, odličan koncept. Čak štaviše, praavo dobar koncept Ali ne mogu a da ne kažem, gdje god ovaj J. J. Abrams je producent, ispadne nekakvo polovično urađeno

Ovaj film je jedan od njegovih boljih djela, sigurno

Ocjena: 7/10
FoX FoX   22.01.2016 u 04:29

@Edy (21.01.2016/21:23)
Super 8 (2011)
Ovaj film je jedan od njegovih boljih djela, sigurno

Ocjena: 7/10

Meni se nije svideo.Možda zato što sam očekivao previše..

Inače,sve hoću da odgledam ovog Martian-a ali uvek me dužina filma odvrati

Forum početna