Sci-Fi filmovi
Forum Zabava Film

FoX FoX   26.09.2016 u 15:29

Into the Forest
Zanr : Drama,Sci-Fi

Opis : U ne tako dalekoj budućnosti, dve mlade žene koje žive u udaljenoj šumi otkrivaju da je svet oko njih na rubu apokalipse. Informisane samo glasinama, one se bore protiv uljeza, bolesti, samoće i gladi…

Neobičan film..pomalo depresivan(bar meni) i čudan...dajem ocenu 7/10
FoX FoX   03.10.2016 u 17:43

Juče sam odgledao X-Men: Apocalypse (2016)
Nastavak filma iz 2014(X-Men: Days of Future Past).
Dobar je,svideo mi se.Gledao mi se blockbuster tako da sam baš uživao u ovom filmu
Moja ocena : 7/10 ...uvek može bolje
Welicak94 Welicak94   08.10.2016 u 01:11

Poslednji odgledan "Dan Nezavisnosti 2"
Dobar film ;D
atom atom   14.10.2016 u 21:22

Terminus(2016)

Niskobudžetni sci-fi,ali vredan gledanja. Ocena 7/10.
atom atom   16.10.2016 u 00:13

ARQ(2016)

Radnja je smeštena u distopijsku budućnost. Dezorijentisani inženjer i njegova partnerka zapeli su u laboratoriji i u vremenskoj petlji. Okružila ih je nepoznata banda maskiranih uljeza i njihov zadatak je da zaštite tehnologiju neograničene energije koju poseduju jer bi ona mogla potpuno promeniti svet.

Netflix-ov film,vrlo zanimljiv ali mi je falilo ono "nešto" da bih se potpunuo uživeo.Bilo kako bilo,dobar filmić. Ocena: 8/10
atom atom   18.10.2016 u 16:50

The Lost Room(2006)

Ovo je inače mini serija,ali pošto ima tri epizode koje traju kao tri prosečna filma,odlučio sam da pišem u ovoj temi

Inače,odlično je ovo,ko voli sci fi i misteriju biće oduševljen.

Opis: 1961 godine izgrađena je hotelska soba koja je od jednom nestala.Sada se stvari koje su bile u toj sobi pojavljuju širom sveta i imaju neobične moći.Jedan detektiv,poslat je u hotel da istraži taj misteriozni slučaj,ali ubrzo otkriva sobu koja je prolaz za paralelni univerzum.

Ocena 9/10
atom atom   26.10.2016 u 21:42

Donnie Darko(2001)

Auu kako dobar mindfuck film,znači ja sam oduševljen!

Radnja filma je sledeća,Donnie Darko je nadprosečno inteligentan ali poremećen tinejdžer,koji ima vizije čudovišnog džinovskog zeca koji se zove Frank koji mu govori da će za 28 dana nastupiti kraj sveta.

Nakon sledećeg susreta,Frank pita Donni-a "Do you belive in time travel?",i Donni se počinje zanimati za putovanje kroz vreme misleći da će tako spasiti svet od propasti.Lupio sam mali spoiler pa ne želim više da vam otkeivam,uzmite pa pogledajte.

Inače,verovali ili ne film je u bioskopima prošao očajno,zaradio je samo 500 hiljada dolara.Ali je kasnije stekao ogromnu popularnost i na DVD izdanjima zaradio mnogoooo višeee.

Ocena 10/10
atom atom   27.10.2016 u 22:40

The Quiet Earth(1985)

Posle dužeg vremena,konačno i ovaj film došao na red

Odličan film.Dosta podseća na prvu epku Zone Sumraka "Where is evrybody?",ali ovo je bazirano na knjizi. Kraj filma je prej**eno urađen,s obzirom na godinu kada je film sniman sve pohvale

O čemu se radi u filmu? Zak Hobson je naučnik koji je radio na tajnom projektu skrivanom od očiju javnosti.Petog jula,Zak se budi u 06:12h,pali radio ali ne može da nađe nijednu stanicu,telefon ne radi,televizor takođe.Zak izlazi napolje ali na ulicama nema nikog,automobili i dalje rade neki su ostali parkirani na sred ulice,ceo grad je prazan,nema žive duše

Zak je zapravo radio na peojektu "Flash light Effect" i ostao je živ samo zahvaljujući tome što je u trenutku kada se efekat dogodio bio mrtav,jer se predozirao pilulama za spavanje.Ali,da li je on jedini preživeo?Imali još preživelih,ili je on poslednji čovek na zemlji?Pogledajte film i saznajte

Ocena 9/10
ICE
IcE  
 23.11.2016 u 20:08

Constantine (2005)
atom atom   23.11.2016 u 20:14

IcE (23.11.2016/19:08)
Constantine (2005)
Dobar film

Forum početna